Se mi je zdelo, da te bo zanimalo.
Kot sama destinacija je res ful lepo. Res romantičen kotiček. Pa za to poroko je bilo res lepo okrašeno, tako da je bilo IMO lepše kot na slikah, ki sem jih prilepila. Na srečo je tudi vreme zdržalo, tako da je bil obred na prostem na dvorišču pred hišo ful lep. Ko je nevesta ob njuni pesmi v družbi očeta prikorakala iz stranskega vhoda do dvorišča je bilo res filmsko. Prostorsko gledano, bi rekla, da ni prostor za ogromne poroke, za poroko kot je bila tale, s cc. 50-60 povabljenimi pa je bilo super.
Hrana je bila solidna. Nekaj stvari je bilo nadpovprečnih, nekaj povprečnih, nekaj pa tudi podpovprečnih. Tudi količinsko je bilo hrane za slovenske (štajerske) razmere malo. Kolikor poznam fante pri naši mizi in količine, ki jih običajno pojedo, so se vsi držali nazaj. Kolegica je bila rahlo razočarana nad vege menijem, ki je bil skupeh vseh zelenjavnih prilog, ki so bile postrežene ob ribjem in mesnem meniju. Sicer so bile stvari okusne, ampak vseeno bi pričakoval, da bo vege meni vseeno malce drugačen. Sploh, ker v družbi ni bil samo en vegetarijanec, ampak jih je bilo nekaj več. Postrežba je bila vredu, glede tega nimam pripomb. Glede na to, da da nobnemu izmed skupine, ki je stregla, gostinstvo ni primarni posel, je bilo presenetljivo na nivoju.
Kar je mogoče potrebno omeniti je, da imajo dovoljenje za obratovanje samo do tretje ure zjutraj. Meni osebno to niti ni bilo tako slabo, ker se zabava ni razvlekla v nedogled, ampak se je končala malce po tretji uri zjutraj. Tako da se mi zdi, da smo tudi bolje izkoristili čas, ki smo ga imeli na voljo, ženin in nevesta pa tudi nista rabla čakati preveč zagretih gostov, ki bi vztrajali v nedogled.