Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#781 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 03 April 2006 - 10:13 AM

morda že katera od vas ve, kaj bomo dobili v Lucky Bag??? :angel8:
  • 0

#782 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 03 April 2006 - 11:47 AM

Baje eno kremo za roke, pa še dve stvari, to bomo pa v četrtek videle.

Jaz pa dobim torbico, to na zadnji strani, komaj čakam. Sem imela toliko naročil, da sem jo lahko naročila.

V 6 bodo torbice tudi baje zelo lepe, me že firbec matra.
  • 0

#783 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 April 2006 - 03:33 PM

Navdušena sem nad novim Avonovim katalogom ... imajo čudovite nove zadeve za lase ... šampon za sijaj suhih ali barvanih las s prečudovito fantastičnim vonjem po marelicah in mandarinah (me je skoraj kap ko sem povohala) in isto leave-in negovalno kremo za lase. Sem oboje naročila po dva komada.

Všeč sta mi tudi novi liniji za nego telesa in obraza ... Vita Nourish in Rich Moisture. Krem za obraz iz teh linij sicer ne bi kupovala, me pa mikata losjona za telo, kremi za roke in balzama za ustnice. Za enkrat bom vzela samo balzam za ustnice iz linije Vita Nourish.

Blazno me mika tudi nova maskara Daring Definition, ampak je verjetno ne bom naročila, ker imam blazno slabe izkušnje z Avonovimi maskarami. Mi pa vseeno deluje krtačka precej obetavna, tudi ovojnina se mi zdi lepa.

IPB Image IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#784 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 03 April 2006 - 03:51 PM

Mnja, tale šamponsm tudi jaz gledala..sam bom raje kupila Ultra Beauty.
Poročaj potem, ko ga boš uporabila, ok?
  • 0

#785 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 April 2006 - 03:55 PM

Bom poročala ... verjetno dobim zadeve čez kakšen teden. Sej glede kakovosti so ti šamponi čisto povprečni, ampak meni tale dotična linija z marelico in mandarino tako neverjetno diši, da ne bom mogla spat, če ne naročim. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#786 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 03 April 2006 - 03:59 PM

Ja, diši pa res fajn, meni diši tudi nova linija pri Naturals - uf, kaj je že, grenika in limeta al neki takega..
  • 0

#787 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 April 2006 - 04:03 PM

Cvet limete in verbena. wink.gif
  • 0

#788 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 03 April 2006 - 04:16 PM

QUOTE(DiLeMa)

Komi čakam, da ga dobim.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#789 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 03 April 2006 - 04:19 PM

Aja, a si ga naročila? kaj pa, gel za tuš ali losjon?
  • 0

#790 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 03 April 2006 - 04:21 PM

Sprej za telo sem naročila.
  • 0

#791 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 04 April 2006 - 11:43 AM

QUOTE(DiLeMa)

jaz sem si tudi tole naročila ter šampon in leave-in kremo. pa še marsikaj.
naturals izdelki mi noro dišijo, šamponi pa tudi niso čisto zanič. trenutno imam tistega s kamilico in limono za blondinke in mi je v redu. res, pa si po pranju gor napacam maske, balzame in podobne hranljive zadeve, da si lahko lase spolh razčešem. biggrin.gif
  • 0

#792 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 04 April 2006 - 11:49 AM

QUOTE(-supergirl-)
QUOTE(DiLeMa)

Naturals izdelki mi noro dišijo,
šamponi pa tudi niso čisto zanič.
res pa si po pranju gor napacam maske, balzame in podobne hranljive zadeve, da si lahko lase spolh razčešem. biggrin.gif

Aha, no jst pa ne maram pol gor dajat še ful stvari, ampak imam rada take šempone, da so lasje že samo po njegovi uporabi dot mehki in nič zavozlani.
Zato mi je super rdeči L'Orealov za barvane lase, po katerem ne rabim balzama, samo občasno si dam še masko.

Po balzamih so moji lasje čist čudni, ker so že tako dost tanki.
  • 0

#793 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 04 April 2006 - 11:58 AM

to je odvisno od las. jaz imam močne, rahlo skodrane in suhe lase. pa seveda zaradi barvanja, likanja in podobnega zlorabljanja las še bolj suhe, kot bi bile sicer. zato je maska must, če pa ni časa za masko pa vsaj dober balzam in še kakšna stvar za pred sušenjem in potem za lesk. če ne pa mi lasje pobegnejo in izgledam kot regratova lučka. nisem še srečala šapona, ki bi bil tako fenomenalen, da mi ne bi bilo treba gor devat še ostalih mehčalcev in podobnih stvari. zato pa mi naturals šamponi odgovarjajo (niso presežek, so pa čisto ok- sploh glede na ceno).
  • 0

#794 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 April 2006 - 12:10 PM

Ti šamponi, ki naredilo lase mehke, dajejo filing, da so negovalni in hranilni, pa v bistvu niso ... lasje so mehki samo zaradi velike vsebnosti silikonov, ki pa sami po sebi ne negujejo las, samo zmehčajo jih.

Naturals šamponi so pa tudi čisto kul ... so nežni in dobro očistijo, za extra nego pa itak uporabljam maske po vsakem pranju.
  • 0

#795 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 04 April 2006 - 12:17 PM

Dilema, to pa ni o.k. za lase ermm.gif:
  • 0

#796 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 April 2006 - 12:26 PM

A misliš silikoni? Silikoni so fajn, ker v kremi pustijo dobro konsistenco, v balzamih so pa zato, da naredijo gladke lase.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#797 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 April 2006 - 12:26 PM

QUOTE(Verja)
Dilema, to pa ni o.k. za lase ermm.gif:

Kaj ni ok za lase? A da šampon vsebuje silikone? Ja, če so lasje nezahtevni in niso suhi/poškodovani, potem ne potrebujejo posebne nege in so silikoni čisto kul, samo da jih naredijo bolj mehke. Vendar pa sem sama mnenja, da tudi normalni lasje potrebujejo občasno vlažilno nego, kot jo potrebuje tudi normalna koža.

Drugače pa silikoni valjda niso škodljivi, kot je že Sonchika napisala. Nimajo pa negovalnih lastnosti.
  • 0

#798 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 04 April 2006 - 12:29 PM

Aha. Hvala.
  • 0

#799 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 April 2006 - 03:25 PM

Punce, a mi zna katera povedat, če bo v naslednjih katalogih kej znižana Planet Spa olivna maska? Sicer je zdej skos znižana iz 3.300 na 2.500 ampak men je to še vedno predrago, ker jo ful hitro porabim ...

Nekaj časa (že dolgo nazaj) je bila znižana na 1.400 in sm takrat nabavila tri komade, ampak zdej je pa zmanjkalo ... bi blo fino, če bi bila spet kej bolj konkretno znižana.
  • 0

#800 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 04 April 2006 - 06:05 PM

jaz imam katalog za naslednjo kampanjo in je cena SPA amske spet 2.500 sit.

meni so zelo dobre tudi od Advance Techniques, pa še lepše dišijo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users