Gol moški obtičal v pralnem stroju
Posted 07 January 2014 - 10:06 AM
Posted 07 January 2014 - 12:06 PM
Analiza DNK je potrdila prisotnost mačjega krzna na izdelkih v prodajalnah Müller in Tom Tailor.
Posted 07 January 2014 - 12:35 PM
Posted 07 January 2014 - 12:35 PM
Žal me nič več ne more presenetiti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 January 2014 - 01:13 PM
Groza!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 January 2014 - 07:39 PM
Hahhaha
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 13 January 2014 - 10:24 PM
Posted 13 January 2014 - 11:03 PM
^ Nagnusno!!!
Posted 16 January 2014 - 01:45 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 January 2014 - 07:36 PM
Z vključenimi stroški!
Sodelavka živi v socialnem stanovanju (Kinky, pri pošti v Polju). Obup! Visoki stroški ogrevanja, temno, komaj ima lahko pralni stroj v kopalnici, ker z vozičkom potem ne pride zraven. Skupni prostori pa so iz čisto neobdelanega betona in vse skupaj daje videz zapora.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 January 2014 - 02:08 AM
... And now we've seen everything.
Posted 29 January 2014 - 02:09 AM
Sao Paulo Bans Animal Testing
The state of Sao Paulo in Brazil has taken a stand against animal cruelty by officially banning animal testing for cosmetics, perfume and personal care. The decision will make animal testing a punishable act – any company found testing on animals will be fined a whopping $435,000 per animal.
Posted 29 January 2014 - 02:11 AM
O_o (@predzadnji post)
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2014 - 07:19 PM
Firefighters battle 4-alarm fire at Walworth County egg farm
The call for a barn fire came in at about 7:45 p.m. When firefighters arrived at the scene, one barn was almost fully engulfed in flames.
An estimated 300,000 chickens were housed in the building. Lauderdale/La Grange Fire Chief John Duerst said between 280,000 and 300,000 chickens died in the 4-alarm blaze.
There are nearly 800 acres of farmland and 2.4 million egg-laying hens.
Posted 02 February 2014 - 07:47 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 04 February 2014 - 11:14 AM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 05 February 2014 - 12:08 PM
Jaz jim dam čisto prav. Itak ne bom nikoli razumela, zakaj bi si kdo želel dojit v trgovini. Ko je bil Maks še dojenček, sem si vedno splanirala tako, da sva jedla nekje v miru.
Posted 05 February 2014 - 08:01 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 February 2014 - 09:53 PM
An open letter from Dylan Farrow (posvojenka Woodyja Allena - pa ne tista s katero se je potem poročil)
“When I was seven years old, Woody Allen took me by the hand and led me into a dim, closet-like attic on the second floor of our house. He told me to lay on my stomach and play with my brother’s electric train set...”
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users