Aja pa koža se mi je tud po Yarini izboljšala.
Kontracepcijske tablete
Posted 13 May 2007 - 09:48 PM
Aja pa koža se mi je tud po Yarini izboljšala.
Posted 14 May 2007 - 01:26 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 May 2007 - 06:14 AM
Posted 14 May 2007 - 07:32 AM
Posted 14 May 2007 - 08:36 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 May 2007 - 08:40 AM
Kar se pa tiče mojih izkušenj z Yarino, sedaj menstruacijo precej težje prenašam. Nikol prej ni blo nobenih problemov, zdej imam pa ful nihanja razpoloženja, res fuuul in znam bit včasih katastrofalno pasja, kar seveda pokasira moj fant, čez pol ure sm pa totalno sentimentalna in rabim ogromno pozornosti. Sej mi je pol vedno zelo žal, če fanta za brezveze napadam neki, ampak takrat si totalno ne morem pomagat, pa zelo sem občutljiva ob teh dnevih, nič mi ne paše, vse me boli, brez energije sem, krče mam (ki jih prej nisem imela) in mi je ful bedno, no.
Ampak meni so vseen KT super, ker res lahk sexam brez strahu, da bi karkoli blo ... to pa men ogromno pomeni, da me ni treba bit neki strah, ka pa če se kej zgodi.
Posted 14 May 2007 - 06:22 PM
Jaz mislim da ni nič narobe, dokler ne zamujaš tam po 12 ur vsak dan, glej le da kake več kot 5 ur ni razlike, saj veš...ziher je ziher. Kot je rekla Sonchika.
Ja sj vsj to bi lah pazla, vem
Posted 14 May 2007 - 06:48 PM
Posted 16 May 2007 - 04:50 PM
Sicer pa Rea, če vzemaš ob tako zelo različnih urah, kaj narediš ko pozabiš vzet tabletko? Rekla si, da vzemaš od 11 do recimo 3eh. Tabletko pa lahko pozabiš samo za 12 ur, da si še zaščitena. Kaj narediš, ko ugotoviš recimo ob 14.00 drugi dan, da si pozabla tabletko? Se delaš, da še ni minilo 12 ur in ni panike ALI se delaš, da je minilo 12 ur in rešiš problem po navodilih?
Posted 16 May 2007 - 06:41 PM
Ja, pa tud nikol jih nisem jemala ob točno določeni uri...zvečer pač; zdej včasih je blo to ob 19, drugič ob 24...
Posted 16 May 2007 - 07:35 PM
Jaz v 8 ali 9-letnem jemanju tabletk nisem nikoli delala paike tudi če sem eno pozabila vzet. Sem jo pač naslednji dan vzela, posledic ni bilo nikoli, pa komplicirala zaradi tega tudi nisem.
Ja, pa tud nikol jih nisem jemala ob točno določeni uri...zvečer pač; zdej včasih je blo to ob 19, drugič ob 24...
jaz tudi tako.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 16 May 2007 - 09:52 PM
Posted 17 May 2007 - 01:14 AM
Posted 17 May 2007 - 07:26 AM
Posted 17 May 2007 - 08:37 AM
Posted 17 May 2007 - 11:52 AM
Jaz sicer nisem nič še opazila, jaz se skos zgrozim, ko si lase perem, ker mi gre ful las (ampak to je še več za videt, ker mam dolge) - tak da mi zdaj nič bolj, nič manj. Piše pa pri KT navodilih, da lahko začnejo izpadat lasje, klko se spomnim. Jaz bi šla do doktorce v primeru, če bi mi začeli ful izpadati in če bi že prej kdaj mela težave s tem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 May 2007 - 02:02 PM
Še vedno so moji lasje daleč od tega, kar so bili pred tem izpadanjem, pa že eno let jem vse možne vitamine, proso...Imam sicer sel kup kratkih , kao mladih las, večji del sm mogla pa postrič k je bla ena sama štrena in slama.
Posted 17 May 2007 - 09:46 PM
Posted 18 May 2007 - 08:16 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users