Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#781 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 May 2007 - 09:48 PM

Počutiš se normalno... Ni velkih sprememb. Js sm pred menstruacijo že prej bla tečna, to se ni spremenilo. Takrat je bolje, da mi vsi prikimavajo biggrin.gif twisted.gif Drgač pa je res noro, ko veš kdaj jo boš dobil... Drugače mi je tud malenkost libido usahnil down.gif Se fant kr trud glede tega oops.gif
Aja pa koža se mi je tud po Yarini izboljšala.
  • 0

#782 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 May 2007 - 01:26 AM

Sam joj, jz jih pa ne jemlm vsak dan ob isti uri cry.gif Bedim dolgo, skor vsak dan do ene tam 3-4 in tablete jemlem zvečer vendar pa nimam točne ure. 1x jo vzamem ob 00.00, drug dan ob 4 zjutri, nasledn dan ob 1 zjutri, tko full tist predno grem spat, no. A je to ful ful narobe, ker jih res že 5 let jemlm
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#783 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 May 2007 - 06:14 AM

V redu sigurno ni. Odvisno katere jemljem. Nekatere so bolj občutljive in lahko zamudiš samo 5 ur.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#784 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 May 2007 - 07:32 AM

Jaz mislim da ni nič narobe, dokler ne zamujaš tam po 12 ur vsak dan, glej le da kake več kot 5 ur ni razlike, saj veš...ziher je ziher. Kot je rekla Sonchika.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#785 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 May 2007 - 08:36 AM

Jaz sem jih pa včeraj nehala pit - sedaj pavza, da vidim kakšne bodo spremembe! Upam na najboljše!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#786 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 May 2007 - 08:40 AM

Jaz sem ful aklih glede teh KT, vedno vzamem ob 23h, z največ eno uro zamika (pa še to redko).

Kar se pa tiče mojih izkušenj z Yarino, sedaj menstruacijo precej težje prenašam. Nikol prej ni blo nobenih problemov, zdej imam pa ful nihanja razpoloženja, res fuuul in znam bit včasih katastrofalno pasja, kar seveda pokasira moj fant, čez pol ure sm pa totalno sentimentalna in rabim ogromno pozornosti. Sej mi je pol vedno zelo žal, če fanta za brezveze napadam neki, ampak takrat si totalno ne morem pomagat, pa zelo sem občutljiva ob teh dnevih, nič mi ne paše, vse me boli, brez energije sem, krče mam (ki jih prej nisem imela) in mi je ful bedno, no.

Ampak meni so vseen KT super, ker res lahk sexam brez strahu, da bi karkoli blo ... to pa men ogromno pomeni, da me ni treba bit neki strah, ka pa če se kej zgodi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#787 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 14 May 2007 - 01:08 PM

QUOTE(DiLeMa @ 14. 5. 2007 - 9:40) View Post

Ampak meni so vseen KT super, ker res lahk sexam brez strahu, da bi karkoli blo ... to pa men ogromno pomeni, da me ni treba bit neki strah, ka pa če se kej zgodi.

yes.gif
  • 0

#788 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 May 2007 - 06:22 PM

QUOTE(Minnie @ 14. 5. 2007 - 8:32) View Post

Jaz mislim da ni nič narobe, dokler ne zamujaš tam po 12 ur vsak dan, glej le da kake več kot 5 ur ni razlike, saj veš...ziher je ziher. Kot je rekla Sonchika.

Ja sj vsj to bi lah pazla, vem ermm.gif . Sam sm res bl tko na free glede tega. Pač uzamm ko se spomnm, pa nej bo toob 11 al pa 3 zvečer. Bom zdj ob polnoči jemala, morm bit bl točna, hvala!
  • 0

#789 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 May 2007 - 06:48 PM

Jaz imam opomnik na mobilniku. In mi vsak dan cvili, da ne pozabim.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#790 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 16 May 2007 - 04:50 PM

Enako.

Sicer pa Rea, če vzemaš ob tako zelo različnih urah, kaj narediš ko pozabiš vzet tabletko? Rekla si, da vzemaš od 11 do recimo 3eh. Tabletko pa lahko pozabiš samo za 12 ur, da si še zaščitena. Kaj narediš, ko ugotoviš recimo ob 14.00 drugi dan, da si pozabla tabletko? Se delaš, da še ni minilo 12 ur in ni panike ALI se delaš, da je minilo 12 ur in rešiš problem po navodilih?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#791 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 16 May 2007 - 06:41 PM

Jaz v 8 ali 9-letnem jemanju tabletk nisem nikoli delala paike tudi če sem eno pozabila vzet. Sem jo pač naslednji dan vzela, posledic ni bilo nikoli, pa komplicirala zaradi tega tudi nisem.
Ja, pa tud nikol jih nisem jemala ob točno določeni uri...zvečer pač; zdej včasih je blo to ob 19, drugič ob 24...
  • 0

#792 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 16 May 2007 - 07:35 PM

QUOTE(_M_ @ 16. 5. 2007 - 19:41) View Post

Jaz v 8 ali 9-letnem jemanju tabletk nisem nikoli delala paike tudi če sem eno pozabila vzet. Sem jo pač naslednji dan vzela, posledic ni bilo nikoli, pa komplicirala zaradi tega tudi nisem.
Ja, pa tud nikol jih nisem jemala ob točno določeni uri...zvečer pač; zdej včasih je blo to ob 19, drugič ob 24...

jaz tudi tako.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#793 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 16 May 2007 - 09:52 PM

Matr jst sm pa na robu živčnga zloma, zdele sm ta 2 mesec na yarini in mi ful lasje izpadajo, sej ne vem lahko da je od tega k sm šla tud na uno 9o ločevalno dieto, sam ne vem zakaj bi, če pa sm skoz jedla, pa itaq jem pivski kvas, fitoval tablete in tud šampon mam proti izpadanju las... Možno, da me samo panika grabi, sam me je tega ful strah, ker sm mela lani poleti s tem ful probleme. Lasje so mi šli v šopih ven, zdravniki pa nč najdl. Do zdaj je blo ok, pač sm jih postrigla in mi je ful novih zrastl, dons sm si delala pa uno masažo lasišča, pa sm jih šla za foro štet in jih je šlo čez 100 vn cry.gif Pa tuč učeri k smi jih prala jih je šlo kr precej...kaj nej nardim?
  • 0

#794 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 May 2007 - 01:14 AM

Redkvica, full odvisn, veš. Je tud res, da se skušam spomnt, kdaj sm jo uzela predučerjšnim, vsj prbližn (sj vem, da ne vem da je blo to 23.15, sam vem pa vsj prbližn, a je blo to ob 3 al 11 ponoč, ker zna bit še bl jeba, ko recimo grem v pondelk spat in jo pozabm vzet in jz se pol čez dan sploh ne spomnm, ampak se spomnm šele k hočm u tork zvečer uzet za tork in vidm, da je not še tableta od pondelka...) in pol se ne delam, da ni panike, ker potemtakem je minilo ulala več kot 12 ur, a ne. Pol pokličm doktorco in prašam kva zdj (ker tud to sprot pozablam + še to, da mi 2 varjanti izmenjuje kaj nrdit, zato raj njo vsakič sprot pokličm, čeprou vem, da mi bo eno izmed teh 2 itak svetvala. Kdaj mi reče, da nej zdj do konca škatlce jem po 2 tableti na dan, tisto drugo tabletko pa nej jemlem iz nove škatlce. Kdaj mi pa reče, da ni panike in, da nej normalno uzamm tist dan ko je na vrsti. Tko, da kaj pa vem, zdj sta me sade pa _M_ mau pomirile oops.gif
  • 0

#795 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 May 2007 - 07:26 AM

rock_chick, daj si temeljito pregledat kri.
  • 0

#796 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 May 2007 - 08:37 AM

Jaz opažam, da se mi ob uporabi KT bolj cepijo in lomijo lasje, bom začela kakšno dopolnilo jemat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#797 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 May 2007 - 11:52 AM

Jaz sicer nisem nič še opazila, jaz se skos zgrozim, ko si lase perem, ker mi gre ful las (ampak to je še več za videt, ker mam dolge) - tak da mi zdaj nič bolj, nič manj. Piše pa pri KT navodilih, da lahko začnejo izpadat lasje, klko se spomnim. Jaz bi šla do doktorce v primeru, če bi mi začeli ful izpadati in če bi že prej kdaj mela težave s tem.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#798 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 17 May 2007 - 02:02 PM

Ja sej bom šla, sm bla že lani pa je kri bla ok, ščitnica tudi, nič niso našli in vse pripisali stresu. No danes k sm jih česala, jih ni nč šlo ven, tko da bom vidla kako bo jutri k jih bom prala. Je pa res , da me sam če pomislm, kakšno sranje sm mela lani, kr zruka....
Še vedno so moji lasje daleč od tega, kar so bili pred tem izpadanjem, pa že eno let jem vse možne vitamine, proso...Imam sicer sel kup kratkih , kao mladih las, večji del sm mogla pa postrič k je bla ena sama štrena in slama. ermm.gif
  • 0

#799 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 May 2007 - 09:46 PM

Pa sj,rok čik, ko si omenla, da si jih 100 preštela a ne, do 100 na dan naj bi tko al tko izpadl, tko da ni panična številka
  • 0

#800 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 18 May 2007 - 08:16 AM

prjatlca je mela tud probleme z izpadanjem las, k je zacela tabletke jemat, v lekarni so ji priporocil b-vitamin kot preh. dopolnilo.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users