Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#781 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 21 January 2009 - 01:53 AM

QUOTE(Šuša @ 20. 1. 2009 - 16:21) View Post

navsezgodi zjutri ko hoče šuškica spat na busu, pride gor ena pr*ukjena lenča in se začne na konc busa dret kak je lačna kak bo zdele požrla tri kebabe kak bi si ona nrdila eno omleto z jajci pa hrenovkami.... pametuje kak luna ni nikakor mesec, ker je mesec okrogel in luna je sam tist C blink.gif in dere si mi direkt na uho ko sedi za mano in se sklanja da bo vzela telefon... dons sm skor popizdila na busu!!!! enkrt se mi bo sam zmešal ob tej glupi babi zaruleni!

laugh.gif laugh.gif Sej vem, da tebi ni smesno ma si tako smesno napisala, da se ze pol ure rolam. laugh.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#782 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 22 January 2009 - 04:02 PM

laugh.gif laugh.gif zdej berem po parih dneh smile.gif hehe tut men je smešn..ampak na žalost res lart.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#783 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 23 January 2009 - 01:31 AM

uh, men gre tud na žicve, če me kdo nonstop klicari....
kšna sošolka zjuti pusti nevemkolko klicev in sms-jev, da kje sm, če pridm na predavanje....ma pusti me pr miru...kku ne razumejo, da če sm pred faxm pač pridm na predavanje, če ne pa ne...joooooj....
pol me pa tip potolaži, da sej hoče samo bit prjatlca hehe
al pa vprašanje: kaj si spet spala? mi prou dvigne lase u luft...kaj ma koga za brigat al jz spim ponoč al čez dan al če sploh spim kej....
tud jz si mislm, kje so tisti časi, k ti ni noben dihal za vrat...
  • 0

#784 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 26 January 2009 - 04:38 PM

QUOTE(uršolinkica @ 9. 1. 2009 - 12:13) View Post

Na žice mi gre ko jamra kako jo ledvica bolijo in kako je ona boga, kako ne mara zime, ker jo skos zebe...Ja pol jo pa prašam, če mogoče ima spodno majico pa prou ponosno zatrdi da ja. Pa kaj ji to pomaga, če pa ma tolk kratko da ji pridejo nad pas in je vsa gola okrog. pa kratke majčke za zimo pač niso. K če bi si js nataknila modrc na rit pol pa stokala kako mi joške grdo stojijo. Jao.

Poznam nekej takih primerov.Ali pa da ima punca bolj odprto majco ,ornk dekulte potem pa čez eno majico in si jo zapne samo do dekulteja in jamra kako jo zebe in kako ji piha.Potem pa rečeš, da naj si zapne, da jo bo najbrš manj zeblo, se pa brani ker je raje "lepa" kot pa, da je ne zebe. rolleyes.gif

Ne maram delat stvari za šolo na računalnik.Me prav žicira kadar moram kaj delat.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#785 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 26 January 2009 - 05:45 PM

Na živce mi gre, ko ljudje (posebno kakšne "high" babovje se najde) puščajo smeti naokol. Tud v šoli. Ima plastičen kozarček in ga vrže zraven koša na tla (koši so prav taki za lončke samo). blink.gif Mislim, zakaj že?!?! blink.gif verymad.gif rolleyes.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#786 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 27 January 2009 - 12:51 PM

Tisto za spodne majice se čisto strinjam. Poznam eno, ki ima pozimi oblečen le tanek pulover--> zame majica z dolgimi rokavi in čez bundo. Potem se pa pritožuje da jo zebe in ji rečem naj se zapne do konca ali pa vsaj zabaše majico v hlače. Potem pa reče saj me zebe samo v roke, noge ali kaj drugega, samo da se ji ni treba pokriti. Pa ji rečem zakaj se ne obleče malo bolj, ali pa vsaj spodnjo majico obleče, pa reče da ona ne more biti preveč oblečena, da ji je neudobno... mislm wtf... če te zebe te pač zebe. Meni pa vedno pravi da ni zdravo da sem toliko oblečena. Pozimi imam ponavadi dolgo majico brez rokavov da jo zabašem, kratko majico, še dolgo majico če imam tanek pulover in bundo. Meni se to sploh ne zdi veliko, pač potrebujem malo več plasti, da me greje, ker sem ful zmrzljiv človek.

Na živce mi gre da ljudje podčrtujejo v kjigah, ki so iz knjižnice. V bistvu me ne moti to da jih podčrtujejo - mi je celo v veselje, če vidim, da je nekdo označil bistvene stvari - ampak bolj to kako to naredijo... da je polovico besed podčrtanih...nekatere besede 10x obkrožene itd. Moti me predvsem če želim zadevo sfotokopirati, ker se potem polovico besedila komaj bere če je vse povprek prečrtano.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#787 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 January 2009 - 01:54 PM

Ko člov4ek naredi neko totalno bedarijo in potem okrivi tebe, da si ti kriv za to, ker si ga/jo ti razživciral do te mere, da je pač MORALA/MORAL to narest. Glupost.
  • 0

#788 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 27 January 2009 - 05:20 PM

kolkrt se je men to zgodil ta teden...in prejšnji...z bivšim!
argh!!!! ubila bi ga
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#789 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 January 2009 - 01:39 AM

-Hevea tista tvoja o imenih ZMAGA!!! Kok sm se nasmejala biggrin.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#790 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 28 January 2009 - 09:42 PM

Ob živce me spravljajo stare ome, ki se menijo prek ceste, potem pa se ena kar na enkrat spomni, da bi lahko šla prek ceste in sploh ne pogleda levo in desno ampak samo gre ko fijakarki konj.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#791 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 January 2009 - 11:43 PM

^Moja prijateljica tudi tako kar hodi čez cesto brez da bi pogledala. Mene so vedno učili, da pogledam levo-desno-levo in ko ni na ceti nobenega, prečkam. Ona pa kot neka kura brez glave steče na cesto. Pa jo je avto že trikrat zbil in je očitno ni izučilo, zato ji jaz težim vsakič, ko hoče prečkat. In sem že sama sebi dosadna, ampak če ji ne bom utrujala, bo spet samo letela na cesto in jo bo kdo tako zbil, da ji ne bo več pomoči. wacko.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#792 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 29 January 2009 - 01:30 AM

^
Huh Coco, jaz imam tudi eno taksno kolegico. Ne levo, ne desno sam stopi na cesto, mi ni jasno, da je ni dosedaj se nihce zbil. Ampak ona namensko ne pogleda - gre na prehodu za pesce vedno cez cesto in ces, pesec je car in, ce jo bo kdo zbil bo tako ali tako sofer kriv. Ja, ti bos pa tetraplegik. Lepa tolazba... Ma se je ne prime nic.. :|

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#793 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 29 January 2009 - 02:31 AM

na živce mi gre čakanje na rezultate izpitov....
  • 0

#794 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 January 2009 - 10:37 AM

Na živce mi grejo ljudje, ki v največju gneči na blagajni sprašujejo trgovko vse možne stvari in s tem zadržujejo vrsto.

Prav tako tisti, ki pozabijo stehtat zelenjavo/sadje, potem pa trgovka to nese, ali pa tak človek sam gre stehtat in seveda se vse zaustavi. down.gif

Posebej nadležno je to zjutraj, ko si pred službo na hitro skočim po malico (3 stvari), pa čakam ko blesava, da pridem na vrsto in ob tem že skoraj zamujam.
Da bi me kdo pred mano prijazno spustil naprej seveda ne pride v poštev. Čeprav imam samo tri drobnarije, že pripravljen drobiž, oseba pred mano pa do vrha zabasan voziček (ponavadi kak upokojenec, ki ima časa na pretek). mad.gif
Po možnosti tak človek potem lepo v miru zlaga stvari v vrečke in torbe (in se ne da motit), potem pa še celo večnost išče denarnico in nabira denar. Za nameček pa začne s trgovko še pogovor in v primeru uporabe kartice še 2x narobe odtipka pin, potem pa se odloči, da bo vseeno plačal z gotovino.

Na živce mi gre tudi dejstvo, da naša ljuba Pošta Slovenije ne omogoča izpisa države in poštne številke, v katero je bil nek paket poslan, na računu. Slovenci tako rekoč nimamo nobenega dokaza, da smo neko stvar res poslali. Edina opcija je, da človek pošlje nekaj "priporočeno", kar pa stane dodatnih €3,73 za navadno voščilnico, za pošiljke, težje od 1kg pa kar dodatnih €16,07!! down.gif
Mene je to že drago stalo, ko sem prodala par stvari v tujino, pa nisem imela nobenega dokaza za to, da je bila stvar res poslana. Še računa nisem dobila, čeprav mi ne bi nič pomagal, saj gor (razen cene) ne piše nič. In če ni dokaza, lahko vsak zahteva denar nazaj in reče, da paketa v resnici sploh nisem poslala. down.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#795 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 18 February 2009 - 12:08 PM

Na živce mi gre, da fu....ing nadrejeni ne znajo (oz. nočejo znati) pravočasno in pravilno obračunati mojega dela in moram vsak mesec napisati sto mailov, da se potem to uredi (kljub temu da je plačilo itak že apriori zamaknjeno za mesec in pol). Vedno prosim za SVOJ (!) denar, čeprav je plačilo že itak mizerno. verymad.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

• Guests

Posted 18 February 2009 - 05:59 PM

Na živce mi gre, če ljudje razlagajo fore. Mislim, okej... pač, če dojameš ok, če ne pa tud. Če ti gre pa potem kdo razlagat, je pa vsak štos beden. Eh.
  • 0

#797 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 23 February 2009 - 05:42 PM

- na živce mi gredo ljudje k hočejo bit popolni!!in hočejo biti z vsemi dobri in nikakor ne morejo /nočejo sprejeti, da to ni mogoče! in se pol nekaj silijoin delajo vse kot drugi hočejo, nase pa sploh ne pogledajo!

- pa na živce mi gredo ljudje oz. sošolke k npr. ne gledajo dnevnika ali vsaj poslučajo novice na radiu ali preberjo na netu osnovne novice, kaj se dogaja v Sloveniji in po svetu. In potem nič ne vedo in niti ne moreš nič debatirati. blink.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#798 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 February 2009 - 02:44 PM

Na živce mi gre, da pri nas doma očitne nihče več ne zna dat mleka v hladilnik po uporabi- ne brat, ne mat. Mislm wtf, a je tok tžko hladilnik odpret pa ga dat nazaj not...toplega oz. mleka na sobni temp. ne maram.
  • 0

#799 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 25 February 2009 - 03:44 PM

QUOTE(BusyBee @ 18. 2. 2009 - 12:08) View Post
Na živce mi gre, da fu....ing nadrejeni ne znajo (oz. nočejo znati) pravočasno in pravilno obračunati mojega dela in moram vsak mesec napisati sto mailov, da se potem to uredi (kljub temu da je plačilo itak že apriori zamaknjeno za mesec in pol). Vedno prosim za SVOJ (!) denar, čeprav je plačilo že itak mizerno. verymad.gif

Na živce mi gre, da po enem tednu še ne uspejo spravit napotnice dalje, ker so pač leni ...oz. vedno najdejo nek nov izgovor. wallbash.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#800 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 25 February 2009 - 04:00 PM

Sinnaia js tut to sovražm pa pri meni tudi brat ali pa mami to delata in prav tako ne maram toplega mleka. Jaz še čokolino, kakav, kapučino delam z mrzlim mlekom biggrin.gif . Pijem ga edino ko naročim belo kavo.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users