Jump to content

Photo

Morje

• Please log in to reply
416 replies to this topic

#61 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 30 June 2007 - 04:26 PM

Ah Dragica jaz sem zdavnaj obupala.Moj se ne potrudi nic.Saj ce ne bova vzela sotor in bova spala kr na plazi laugh.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#62 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 30 June 2007 - 07:13 PM

js sm pa pred parmi urami pršla z rovinja.....blo je ful fajn in lepo thumbup.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#63 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 02 July 2007 - 03:23 PM

jaz grem pa konec julija v Punat s starši in hiperaktivno seko... huh.gif pol pa še maybe v portorož k enim kolegom

pri nam je tak, da mati noče da bi šli kam daleč ali na kake eksotične kraje, ker mam seko staro komaj 6 let in bi bla še bolj tečna kot že je tongue.gif

sicer smo lani resno razmišljali o grčiji, ampak glej ga zlomka! mati se boji tud letala, pa ladje (okej, letala se bolj boji), poleg tega pa ji ni do dolgih voženj z avtom. hmm.gif

oh, jaz nesrečnica... cry.gif

tongue.gif
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#64 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 02 July 2007 - 05:53 PM

QUOTE(Jenna @ 17. 6. 2007 - 23:35) View Post

Uhjej, jaz sem bla z bivšim v Grebaštici in je po mojih izkušnjah to tako zabačeno selo, da kar res ni. Nič od nič. Niti enega solidnega lokala, da ne omenjam, da na tržnici cel teden niso meli solate. Šibenik v bližini je pa tudi en drek od mesta. Plaže brezvezne. No, nimam lepih izkušenj in se še zaj včasih nareživa na račun fensišmensi Grebaštice.
Jaz grem letos po vsej verjetnosti v Grčijo (Santorini najbrž).

ja vem d ni ne vem kaj,ampak jaz grem sedaj na morje da se odpočijem...itak gremo pa dobra družba tak d sploh ne rabm lokalov ker se meni osebno bolj dopadejo privat fešte.
pač imamo različne izkušnje.,..
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#65 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 02 July 2007 - 09:46 PM

QUOTE(Jenna @ 17. 6. 2007 - 23:35) View Post

Uhjej, jaz sem bla z bivšim v Grebaštici in je po mojih izkušnjah to tako zabačeno selo, da kar res ni. Nič od nič. Niti enega solidnega lokala, da ne omenjam, da na tržnici cel teden niso meli solate. Šibenik v bližini je pa tudi en drek od mesta. Plaže brezvezne. No, nimam lepih izkušenj in se še zaj včasih nareživa na račun fensišmensi Grebaštice.
Jaz grem letos po vsej verjetnosti v Grčijo (Santorini najbrž).

V šibeniku je full mest, ki jemljejo dih, trdnjave npr, Brodarica ma vodo edino in edinstveno smile.gif , totalno čisto, Solaris ma tud lepe plaže, pa še ene par jih je okrog, šibenski most je men wou, okolica Šibenika je velika oz Šibenik je velik, je fajn odskončna deska za okolico, za bližnja mesta,,,,,sam po sebi folku ni všeč, vendar ga niso raziskali, zato jim je beden.Drugač pa te male vasice okrog, so itak nerazvite, pač če ti to ni všeč, ti ni všeč. No sam htela sem mal šibenik pohvalit, ne maram da ga kdo žali.
Pač ta sela ne mormo rečt da so zabečana, so pač nerazvita, drugačna...sicer te Grebaštice sploh ne poznam, sama pa ni seveda prej preverila kam grem, ne bi šla kr v eno res " selo"=)
Drugač pa uživajte na morju!NA fancy mestih=) laugh.gif
  • 0

#66 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 03 July 2007 - 03:42 PM

Meni je bil Šibenik tudi všeč. Stari del mesta in tista trdnjava iz vrha katere je ful lep razgled. Kaj se pa lokalov in tržnice tiče nimam pojma, ker sem bila takrat v Vodicah in Biogradu, ko smo se v Šibenik peljali zvečer na šetnjo. Drugače pa sem v Šibeniku jedla najboljši Tiramisu ever. biggrin.gif In v Solarisu imajo solidno plažo, smo se 1x šli tja kopat. Drugače pa od večine (ne vseh, ker jih imajo oooooggggrrrroooomno) hrvaških plaž lahko tak pričakuješ, da so natrpane in da ti bodo preko glave skalali, ko se boš sončil.
  • 0

#67 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 03 July 2007 - 04:04 PM

Budva vrjetn WaHoOoO!!!!!vretn tm augusta enkrt
  • 0

#68 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 03 July 2007 - 07:30 PM

QUOTE(Kalypso @ 3. 7. 2007 - 16:42) View Post

Meni je bil Šibenik tudi všeč. Stari del mesta in tista trdnjava iz vrha katere je ful lep razgled. Kaj se pa lokalov in tržnice tiče nimam pojma, ker sem bila takrat v Vodicah in Biogradu, ko smo se v Šibenik peljali zvečer na šetnjo. Drugače pa sem v Šibeniku jedla najboljši Tiramisu ever. biggrin.gif In v Solarisu imajo solidno plažo, smo se 1x šli tja kopat. Drugače pa od večine (ne vseh, ker jih imajo oooooggggrrrroooomno) hrvaških plaž lahko tak pričakuješ, da so natrpane in da ti bodo preko glave skalali, ko se boš sončil.

to je beseda! biggrin.gif
  • 0

#69 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 05 July 2007 - 03:19 PM

grem zjle v torek v grčijo s starši biggrin.gif Komej čakam da se spet mal pregrejem, ker je klele čist preveč mrz. Pol enkrat septembra grem pa na morje še z mojim lubijem ampak še ne veva točno kam
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#70 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 July 2007 - 09:54 PM

končno sva se odločila, kam greva na morje - se nauva več kregala okoli tega. smile.gif lefkas, sredina septembra, za en teden. pojma nimam, kako je tam - nisem še nikoli bila v grčiji. treba enkrat probat. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#71 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 05 July 2007 - 09:59 PM

QUOTE(_Mayckica_ @ 5. 7. 2007 - 16:19) View Post

grem zjle v torek v grčijo s starši biggrin.gif Komej čakam da se spet mal pregrejem, ker je klele čist preveč mrz. Pol enkrat septembra grem pa na morje še z mojim lubijem ampak še ne veva točno kam

laugh.gif laugh.gif mal si se zmotla biggrin.gif men je prej svinsko vroče, kot kaj drugega
  • 0

#72 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 09 July 2007 - 10:47 AM

mene vročina nekako nikol ni motla biggrin.gif Je lahk še tok vroče je men fajn. Pa na kosu so stalni vetrovi tk da nenehno prijetno pihlja, smo preverl ker oča in bratec ne prenašata glih najbolš vročine.
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#73 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 July 2007 - 08:15 PM

Kaj mi lahko kera pove, če je še kje na Hrvaškem kaj nočnega življenja razen v Zrčah?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#74 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 13 July 2007 - 03:44 PM

Kam hodite pa kaj recimo tako za en dan se malo namakat?
Lahko slo obala, lahko bližnja Istra, samo da je lepa plaža in dokaj čista voda?
  • 0

#75 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 19 July 2007 - 09:56 AM

js grem drug teden za 14 dni na morje. družba bo fajn smile.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#76 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 July 2007 - 09:22 AM

Jaz danes od 16 grem na Lošinj za 3 tedne, lepo se mejte in pogrešala bom forum, lol! hmm.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#77 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 20 July 2007 - 11:31 AM

jaz pa grem na Vir (prav v mesto vir). je že katera bila tam, da lahko pove kako je?
  • 0

#78 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 20 July 2007 - 11:39 AM

Jaz sem bla tam, pred kakimi 2,3 leti, ne spomnim se točno. Bli smo na enem zasebnem vikendu, ampak ne čist v mestu. Je blo pa kar blizu mesta. Tako, da je blo tako bolj na samem, ampak okoli veliko drugih vikendov , v večini slovencev...da ne omenjam polovico Ptuja laugh.gif Je to bolj tak miren otoček, voda fenomenalna, se pa ne dogaja velik...no, sicer jaz nisem ven hodila, ker sem bla s tetino familijo, in sem bla bolj za družbo moji takrat še mali sestrični.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#79 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 20 July 2007 - 11:43 AM

aha. hvala za hiter odgovor smile.gif saj mi tudi ne iščemo nekih diskotek. bomo sami sebi dovolj. nekaj me še zanima: kaj pa kaki kafiči in tuši so ob plažah? je kaj sence?

polovico ptuja wacko.gif rolleyes.gif ? zaradi tega glih nismo šli na pag oz. v zrče in okolico.

• 0

#80 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 20 July 2007 - 11:50 AM

Kafiči ob plaži so, sam zaj plaža je širok pojem biggrin.gif Kolikor se jaz spomnim tam čist v centru so, pa še neke picerije in podobno. Glede tušev pa ti ne bi vedla povedat, ker mi se nismo kopali tam v centru mesta, ampak na tej svoji plaži, ki je pa bla tak čist "neobdelana".

polovic Ptuja je blo v tej ulici, ko smo mi imeli svoje prebivališče, ampak tu so v glavnem bli zasebni vikendi. tako da nič bat Vir ni tak majhen, čeprav v bistvu je.

Se pa je ful fajn it kopat, tam nazaj na celini, čist blizu Vira (mislim, da je Privlaka?!, ampak ne dam roke v ogenj, ker je od tega že zeloo dolgo) ena taka laguna, kjer je čista mivka...v glavnem božansko.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users