Ah Dragica jaz sem zdavnaj obupala.Moj se ne potrudi nic.Saj ce ne bova vzela sotor in bova spala kr na plazi
Morje
Posted 30 June 2007 - 04:26 PM
Ah Dragica jaz sem zdavnaj obupala.Moj se ne potrudi nic.Saj ce ne bova vzela sotor in bova spala kr na plazi
Posted 30 June 2007 - 07:13 PM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 02 July 2007 - 03:23 PM
pri nam je tak, da mati noče da bi šli kam daleč ali na kake eksotične kraje, ker mam seko staro komaj 6 let in bi bla še bolj tečna kot že je
sicer smo lani resno razmišljali o grčiji, ampak glej ga zlomka! mati se boji tud letala, pa ladje (okej, letala se bolj boji), poleg tega pa ji ni do dolgih voženj z avtom.
oh, jaz nesrečnica...
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
Posted 02 July 2007 - 05:53 PM
Uhjej, jaz sem bla z bivšim v Grebaštici in je po mojih izkušnjah to tako zabačeno selo, da kar res ni. Nič od nič. Niti enega solidnega lokala, da ne omenjam, da na tržnici cel teden niso meli solate. Šibenik v bližini je pa tudi en drek od mesta. Plaže brezvezne. No, nimam lepih izkušenj in se še zaj včasih nareživa na račun fensišmensi Grebaštice.
Jaz grem letos po vsej verjetnosti v Grčijo (Santorini najbrž).
ja vem d ni ne vem kaj,ampak jaz grem sedaj na morje da se odpočijem...itak gremo pa dobra družba tak d sploh ne rabm lokalov ker se meni osebno bolj dopadejo privat fešte.
pač imamo različne izkušnje.,..
Posted 02 July 2007 - 09:46 PM
Uhjej, jaz sem bla z bivšim v Grebaštici in je po mojih izkušnjah to tako zabačeno selo, da kar res ni. Nič od nič. Niti enega solidnega lokala, da ne omenjam, da na tržnici cel teden niso meli solate. Šibenik v bližini je pa tudi en drek od mesta. Plaže brezvezne. No, nimam lepih izkušenj in se še zaj včasih nareživa na račun fensišmensi Grebaštice.
Jaz grem letos po vsej verjetnosti v Grčijo (Santorini najbrž).
V šibeniku je full mest, ki jemljejo dih, trdnjave npr, Brodarica ma vodo edino in edinstveno
Pač ta sela ne mormo rečt da so zabečana, so pač nerazvita, drugačna...sicer te Grebaštice sploh ne poznam, sama pa ni seveda prej preverila kam grem, ne bi šla kr v eno res " selo"=)
Drugač pa uživajte na morju!NA fancy mestih=)
Posted 03 July 2007 - 03:42 PM
Posted 03 July 2007 - 04:04 PM
Posted 03 July 2007 - 07:30 PM
Meni je bil Šibenik tudi všeč. Stari del mesta in tista trdnjava iz vrha katere je ful lep razgled. Kaj se pa lokalov in tržnice tiče nimam pojma, ker sem bila takrat v Vodicah in Biogradu, ko smo se v Šibenik peljali zvečer na šetnjo. Drugače pa sem v Šibeniku jedla najboljši Tiramisu ever.
to je beseda!
Posted 05 July 2007 - 03:19 PM
Posted 05 July 2007 - 09:54 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 July 2007 - 09:59 PM
grem zjle v torek v grčijo s starši
Posted 09 July 2007 - 10:47 AM
Posted 12 July 2007 - 08:15 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 13 July 2007 - 03:44 PM
Lahko slo obala, lahko bližnja Istra, samo da je lepa plaža in dokaj čista voda?
Posted 19 July 2007 - 09:56 AM
Posted 20 July 2007 - 09:22 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 20 July 2007 - 11:31 AM
Posted 20 July 2007 - 11:39 AM
Posted 20 July 2007 - 11:43 AM
polovico ptuja
Posted 20 July 2007 - 11:50 AM
polovic Ptuja je blo v tej ulici, ko smo mi imeli svoje prebivališče, ampak tu so v glavnem bli zasebni vikendi. tako da nič bat Vir ni tak majhen, čeprav v bistvu je.
Se pa je ful fajn it kopat, tam nazaj na celini, čist blizu Vira (mislim, da je Privlaka?!, ampak ne dam roke v ogenj, ker je od tega že zeloo dolgo) ena taka laguna, kjer je čista mivka...v glavnem božansko.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users