London
Posted 02 September 2009 - 03:26 PM
Zanima me kere hostle kej priporočate, rada bi pa privat sobo, pa ne lih največjo lukno, za 2 osebe. Lah je tud hotel, cena pa ke do 30e/noč.
Me pa na tem mestu še zanima, kako se rezervira tale "naš dom" v Londonu pr župniku. Sm vidla kako se plača, a morš gor poklicat a kako?
Posted 02 September 2009 - 03:29 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 September 2009 - 10:01 PM
Glede hostla boš pa malo sama posikala, a ne, google in gas, tako jaz vedno sama delam, pa malo cene primerjam, ocene folka, itd. Sedaj je izven sezone, tako da cene ne bodo nabite.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 September 2009 - 02:31 AM
sally midva s tipom sva kr poklicala gor ja
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 September 2009 - 08:29 AM

vse mam že ogledano, samo še porezerviram. Če fant reče ne, a se kera jav za zraven

Sem pa šla drugam, ne v ta župnikov

Zame je to cool, jst mam rada udobje -.-

Posted 03 September 2009 - 09:10 AM

Posted 03 September 2009 - 09:12 AM

mogoče se res preselim enkrat...
sej tuki ni nekih viz pa tega,al pač?

Posted 03 September 2009 - 09:16 AM

Ne, ni.

Posted 03 September 2009 - 09:18 AM
Jst bom šla tud na izmenjavo,nasledn let, izbiram pa med švico,nemčijo pa avstrijo...nemščino se je treba naučit

Drugač pa pomojem za preselit se v Anglijo ni tak problem, za dost folka vem k tam živijo.
Posted 03 September 2009 - 09:21 AM

Posted 03 September 2009 - 10:04 AM

Posted 30 January 2010 - 12:42 PM

Komej čakam! Sam žou bom tam sam 4 dni; drugače ne znese..
Kaj priporočate, da si pogledam v teh 4 dneh? Zgodovinski muzej mi je seveda na top listi, že samo zaradi tega bi šla

Časa je definetivno malo, tko da bi rada teh par dni čimbolj izkoristla in si pogledala res tisto kar je najbolj vredno ogleda....
Posted 30 January 2010 - 01:34 PM

tukaj pa je link za boljšo predstavo in komentarji:
http://www.weloveloc...zza-w1t4lu.html
Posted 30 January 2010 - 02:32 PM

Posted 30 January 2010 - 02:34 PM
pa cena me zanima
midva ga tudi imava v načrtu, sem bla nazadnje pred uf 15leti,kje je že to...
Posted 30 January 2010 - 07:43 PM

Kakšni namigi tistih ki ste že bili bi blo fajn

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 January 2010 - 12:33 AM

Midva greva kr v lastni režiji; glede stroškov pa ni še čist natančno preračunano, ker še zbirava hotel pa vse... Nimava še nič natančno splaniranega, ker je bla to čist "spontana" odločitev pred parimi dnevi

Bellini, hvala za nasvet glede picerije; bova šla sprobat - cena me je pa res začudila; upam, da je še tko ugodno:)
Frčica, Sally - kolk sta kej vidve naračunali (če ni skrivnost)? No, predvsem Frčica; ker vidim, da greš tut za 4 dni...
Posted 31 January 2010 - 12:41 AM

After all this time?
Always.
Posted 31 January 2010 - 03:39 PM
Zdej mi ni jasno; a je spet začel letet iz "Brnika", al je to neka njihova napaka?
S katero letalsko družbo se pa sicer splača it? Verjetno še vedno kr easyJet, tut če je treba it zato v tujino na letališče ane?
Skratka, kakšen nasvet glede tega, prosim.... nimam absolutno nič izkušenj s tem...
Posted 31 January 2010 - 10:49 PM
Drgač se pa da dobit poceni lete tudi pri Ryanairu, sam ne gre pa iz Slo, moraš it na kako letališče v tujini (Graz, Benetke, npr.).
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users