Čaji
Posted 23 November 2005 - 09:38 PM
Posted 28 November 2005 - 05:23 PM

Jaz sem si jih iz Anglije privlekla en kup, najboljsi mi je Moroccan mint - zeleni caj z okusom mete. BOZANSKO!
Drugace pa povsod kamor grem probam zvohat kaj novega in najbolj se splaca probat naslednje:
- Kamaya Tea (sladki koren, oranza) --> nezen
- Durga Tea (jecmen, cimet) --> ma kar mocan zacinjen okus
- Shakti Tea (limonska trava, crn poper) --> ognjevita zadeva
- Manana Tea (limonska trava, melisa) --> osvezujoc
- Keltski caj (verbena, limona) --> osvezujoc in aromaticen
Pa potem limetin caj, al pa evkaliptusov (z aromo kivija, mmmm!!!) ... pa ingver-limona je tud odlicna mesanica!
Skratja ... caji so zakon!

Posted 28 November 2005 - 06:44 PM

Jaz sem si jih iz Anglije privlekla en kup, najboljsi mi je Moroccan mint - zeleni caj z okusom mete. BOZANSKO!
Skratja ... caji so zakon!

morrocan mint od taylors&harrogate (al kak se napiše) dobiš tut v maxiju. js sm mela cimet od te firme, kar ok, ampak so mi twinings in oni iz cha zakon!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 November 2005 - 08:00 PM

Posted 28 November 2005 - 08:41 PM

mmmm ta more bit pa dobr

Posted 28 November 2005 - 09:18 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 November 2005 - 11:51 PM
ta čaj je sicer dober, ampak nič posebnega. dobiš ga v dmjih (kadar ga ne zmanjka, to je pa kar velikrat

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 29 November 2005 - 12:48 AM
ta čaj je sicer dober, ampak nič posebnega. dobiš ga v dmjih (kadar ga ne zmanjka, to je pa kar velikrat

kaj je twinings vanilija črni čaj tud tako drag?Glih zadnjič sem ga vidla v merkatorju in stane 600 sit,spomnim pa se,da sva ga z mami lani kupile v dm-u za 390!

Posted 29 November 2005 - 01:04 AM

Posted 29 November 2005 - 09:15 AM

jah, lani, hehe. vsake tok časa majo v dmju pač neke akcije in se jim zljubi kak čaj tut znižat. ko so tega kokos-vanilija-kakav v šparu začeli prodajat, je bil tut znižan, zdej je pa običajna cena. meni je od twiningsa dober tudi pomaranča-cimet ter limona/višnja (zadnja dva se ne dobi posebi, samo v twinings selection).
vanja, če ti je dober morrocan mint, bi lahko probala after eight iz cha. je isto črni čaj z meto. meni je zelo fejst.
Posted 29 November 2005 - 01:06 PM
ta cimet je tud men fajn! samo ne štekam pa kaj misliš s tem,da se ju ne dobi posebi ampak samo v twinings selection?
Drgač pa se full ne spravim pit črnih čajev-zelo redko.Se mi zdi,da im kr srce napumpa

Posted 29 November 2005 - 01:13 PM
Drgač pa se full ne spravim pit črnih čajev-zelo redko.Se mi zdi,da im kr srce napumpa

v škatlicah po 25 vrečk dobiš v sloveniji (kolikor mi je znano) twiningsa vanilijo, pomaranča-cimet, 4 rdeči sadeži, kokos-vanilija-kakavova zrnca, obstaja pa še škatlica 'twinings selection', kjer imaš 4 okuse po 5 vrečk: ribez, limona, češnja, mango-pasijonka se mi zdi, ne vem točno, ker je šla škatlica že papa.
srce ti pa napumpa tein, sam če si vajena kavo pit se mi zdi, da ti to ne bi smel bit problem. mene recimo orng bela kava orto natrga, medtem ko me črni čaji več ne tok (verjetna imunost na tein

Posted 29 November 2005 - 01:25 PM

Posted 02 December 2005 - 10:47 AM
Men rect da naj en caj probam je ze nevarno

No, sam zdaj bom pac rekla da si ti kriva!

Posted 02 December 2005 - 02:15 PM

No, sam zdaj bom pac rekla da si ti kriva!

če maš kakega preveč, se priporočam!

Posted 08 December 2005 - 02:38 AM
Špela, ti boš to ziher vedla: kako je točno odprta Čajna hiša (med tednom in ob sobotah)? Vem, da je v soboto celo časa odprta, pa potem zaprta, pa jo potem spet enkrat proti večeru odprejo.....
Hvala!
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 December 2005 - 09:01 PM
Hvala!
mislim, da je med tednom odprto od 09:00 do 23:00, ob sobotah pa med 09:00 in 15:00, potem pa še med 18:00 in 22:00. nisem pa ziher, ker nikoli ne pogledam.

Posted 28 December 2005 - 02:59 PM
Zdej imam pa kar eno majčkeno zbirko doma, vanilijev pravi čaj (tega vedno z malo mleka), pa od Teekanne jih je velik (Magic moments, Winter time, Brain Power, Immuni Tea..), včasih pa čist navaden metin ali kak sadni zapaše.
Ne maram pa čaja zjutraj, mi bolj paše popoldne ali zvečer.
Posted 28 December 2005 - 03:02 PM

Posted 28 December 2005 - 06:34 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users