Najbolj nerodno vam je bilo...
Posted 14 March 2006 - 06:02 PM

Posted 14 March 2006 - 07:29 PM

Zanč sm šla s fotrom v mesto in mu jst ful neki razlagam, čiiist zagreto in sploh nism opazila, da se je ustavu pr unih swatch urah ... jst pa kr naprej in je zgledal, da se pogovarjam sama s sabo ... folk me je pa čudn gledu

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 14 March 2006 - 07:37 PM

Posted 16 March 2006 - 06:44 PM

Posted 16 March 2006 - 07:32 PM

Jaz pa sem mela včeraj svoj show.Šla sem ven in se primerno okajena in podmazana z alkoholom v enem nočnem lokalu, ki je mel take zelo nerodne, zavite stopnice (katere bi še trezen težko prehodil) spotaknem. Padem nazaj in se še par stopnic po zadnjici odpeljem navzdol.

Posted 16 March 2006 - 07:38 PM

Jaz pa sem mela včeraj svoj show.Šla sem ven in se primerno okajena in podmazana z alkoholom v enem nočnem lokalu, ki je mel take zelo nerodne, zavite stopnice (katere bi še trezen težko prehodil) spotaknem. Padem nazaj in se še par stopnic po zadnjici odpeljem navzdol.

Joooooj, a to si bila ti? A se me spomniš, da sem te pobirala?

Posted 16 March 2006 - 08:11 PM

:angryfire: heh, pa daj, sem zmolila zjutraj en očenaš, da se tega nihče ne spomni

Posted 16 March 2006 - 08:20 PM

:angryfire: heh, pa daj, sem zmolila zjutraj en očenaš, da se tega nihče ne spomni

en očenaš bo absolutno premal
mislim da nimaš šanse da bi tole uni kr tko pozabl
polepšala si jim večer hehe
Posted 17 March 2006 - 08:33 AM

Posted 17 March 2006 - 05:32 PM

Hehe..ja v takih situacijah je itak zmer pol nekdo prisoten, ki si ne želiš, da bi bil.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 March 2006 - 08:38 PM
pridem jaz iz šole in zazvoni telefon
mami pogleda na telefon in pogleda sam zadnje 3 številke in misli da me sošolka kliče ane, pa da men telefon pa jaz pogledam kdo kliče pa tut sam zadnje 3 cifre ( misla sm da me ena sošolka kliče ane) pa se tko lepo veselo javim : PRONTO
pol pa neki časa tišina in na drugi strni od mamice sodelovka če lahko dobi mamo na telefon

mi mami povedla da se baje sodelovka pol tko smejala k ji povedla zgodbo jaz bi se pa v zemlo pogeznla če bi vidla osebn uno žensko
Posted 04 June 2006 - 04:35 PM

In potem še nekaj zezanja z bratove strani...Si lahko vsaj min pri miru? (ker sem bla tak živčna, da sem cel čas nekaj z nogo brsala

Tak nerodno mi še nikoli ni bilo. Nisem ravno sramežljiva, z njim sem pa bila tako dolgo že, da se mi to sploh nebi smelo zgoditi...Kriza!

Posted 04 June 2006 - 05:42 PM

Zanč sm šla s fotrom v mesto in mu jst ful neki razlagam, čiiist zagreto in sploh nism opazila, da se je ustavu pr unih swatch urah ... jst pa kr naprej in je zgledal, da se pogovarjam sama s sabo ... folk me je pa čudn gledu

Za take primere je najbolje, da imaš na ušesih stalno eno bluetooth slušalko, pa je ...

Posted 04 June 2006 - 05:48 PM
joj punce ste me nasmejale...
čist do konca

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 04 June 2006 - 05:52 PM
Enkrat sem padla na prehodu na pešce, ker je bil na frišno poštrihan.
Uh...
a ne ga lomit

jst pa.. lih zanč sma šla z atijem v trgovino, pa se nama je mudilo, pa sma se zmenla da gre vsak na svoj konc pa se dobima pri mleku:)(oddelek z mlečnimi izdelki, kk naj rečem:) ) no, grem jst na zelenjavo, nabašem eno kilo paradajza, banane, solatko pa por(bajdvej, voziček je mel ati, jst pa čist nabasana šetam okol, pridem do mleka, atija nikjer. Okej, ga mal počakam, nič. Pol sm pa cel špar ene trikrat po dolgem in počez prelaufala, že čist živčna, folk me nekam čudno gledal, če bi mela denarnico pri seb bi plačala pa šla ven, tk pa brez. čist popenjena še enkrat šibam mimo onga mlečnega oddelka, ati pa tam čist vb izi jogurte v voziček nalaga, kot da ni blo nič. pa ziher se 15 minut nisma srečala. bejž nekam, zadnjič da sm šla tk z atijem v štacuno. Pa pol sm mogla še po neki it nazaj pa ga spet ni blo, je kr naprej šel. aadijo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 June 2006 - 06:28 PM

Posted 30 June 2006 - 12:32 PM

Enkrat se je meni ena smešna zgodila. Sem delala v trgovini prek študenta. Pa pride ena stara mamka do police s kondomi, zraven so ble pa najlonke. Pa prime napačno škatlco, pa se zadere čez vse ljudi do prodajalke - a tele so pa xxl, a bojo prav? Hahahah
Posted 30 June 2006 - 01:46 PM

Posted 30 June 2006 - 02:04 PM
Ko sm se usula na Etni.
Po moje so se vsi mimoidoči smejali, ko so vidli eno pojavo kako teče po pesku (ki se je nenormalno udiral, da nisi mogu niti hodit), nato pa zleti 3 metra naprej s 2 saltami, ker pač noge niso več dohajale tempa teka.
Da ne govorim, kakšna sm bla potem

Usta polna peska, še za aparat se mi je use zataknlo, pesek v ušeh, laseh, nosu, gatah, majci .. povsod ..
Potem pa sm se za nameček mogla slečt do kanotjere, da vsaj nekoliko spucam pesek stran

Pablo Picasso
Posted 08 July 2006 - 09:53 PM
Too much info

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users