Jump to content

Photo

Kje ste ga spoznale?

• Please log in to reply
395 replies to this topic

#61 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 30 August 2005 - 09:31 PM

Jaz sem mojega lubija prek neta spoznala.Prvo sva se zalila k se nekako nisva mogla prenest a s casom sva ugotovila da sva si kr podobna.Ko sva se srecala je bila ljubezen na prvi pogled(obojestransko) in sva sla drsat.Bila sva enako oblecena (jeans,beli puli,enaka zapestnica,bez jakno in oba ocala heheh) v glavnem tako lepega vecera nisem nikoli dozivela biggrin.gif zdaj sva skor 9mescev skup in se noro ljubiva biggrin.gif wiiiiiiiiiiii
  • 0

#62 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 30 August 2005 - 10:45 PM

ne žuri lani avgusta. potem sva pa pol leta bluzila, pa sva se videvala, pa se nisva videvala, ampak vsak dan sva bila v stiku. sedaj sva pa že skoraj pol leta zaresen par in nama je fino.
  • 0

#63 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 31 August 2005 - 10:19 AM

Midva tudi preko interneta pred dvema letoma. Je pač naneslo, da je on bil sošolec od moje sestrične in je ona potem bila posrednik. Drugače verjetno nebi bilo nič. Se zgodi smile.gif
  • 0

#64 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 31 August 2005 - 02:55 PM

Hoho, vidim, da vas kar veliko spoznava svoje fantiče preko neta, zanimivo smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#65 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 31 August 2005 - 07:19 PM

ponavad jih spoznam na morju. sam ni nč resnga ker sm še premlada.
  • 0

#66 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 01 September 2005 - 10:48 AM

jaoooo...kk vam to uspe...js prek neta same bedake spoznam...okei, en mi je res ful dobr kolega..vsi dugi so bli pa kr neki..v zivo cist drgacni k pa na ircu...pa si neki misljo da lahk vsako polozjo, ce gre sam na kavo z njimi...

js najlazje tipe spoznam na morju (mogoce zarad sproscenosti)..sam to se nikol ne obnese, kr itak razdalja pa vse. smile.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#67 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 September 2005 - 05:17 PM

[quote=anch]
js najlazje tipe spoznam na morju (mogoce zarad sproscenosti)..sam to se nikol ne obnese, kr itak razdalja pa vse.

vse se da, če se hoče. men so se še vse zveze na daljavo obnesle .... 8)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#68 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 September 2005 - 05:29 PM

Prek interneta sm spoznala super fanta... Na njegovo žalost se je noro zaljubil vame, js pa vanjga ne....

Itak mam pa zdej nekoga (ni še točno jasno al sva par), katerega sm spoznala na maturancu.... biggrin.gif
  • 0

#69 taiyou

taiyou

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 01 September 2005 - 08:21 PM

js sm mojga spoznaal na fula hecn način,....me je bratranc k je ustanovil band povabu na njihovo vajo,...da bi pač prišla pokomentirat,...
in tm sva se prvič vidla-čeprou ta prvič tud spregovorila skor nisem z njim medtem ko z vsemi ostalimi sem-se zgodi:=)
  • 0
Če hočeš videti, moraš gledati s srcem.*

#70 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 01 September 2005 - 08:29 PM

[quote=Špela][quote=anch]
js najlazje tipe spoznam na morju (mogoce zarad sproscenosti)..sam to se nikol ne obnese, kr itak razdalja pa vse.

vse se da, če se hoče. men so se še vse zveze na daljavo obnesle .... 8)

hum...sj ponavadi se ne zaljubim glih tak..tam so pac avanturce smile.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#71 *Ch3B3ŁcA*

*Ch3B3ŁcA*

sramežljivec

• Člani
  • 41 posts

Posted 02 September 2005 - 04:08 PM

poznawa se ze od mickanga...od rojstwa takorekoc biggrin.gif mamici sta najbolsi prjatlci...na zacetku se nisva marala...k swa bla mejhna swa se skos neki tepla pa scipala pa si nagajala...pol je su pa on v sredno solo...in niswa mela vec tolk stikow...swa bla ze prestara d bi z mamico hodila na obiske-hihih...nooo in nazadnje swa se pol s5 vidla na enmu partiyu...cist tko...mimgrede...sva se zacela mal zgowarjat...in iskrica je preskocila biggrin.gif biggrin.gif (morm pa poudart d k sm bla puncka ne...d se mi je grozno gnusu...zmer sm prawla kok je grd, zdj pa ni lepsga cloveka od njega... biggrin.gif oops.gif )
  • 0
~ˇ^˘°*Ł3t tH3 T3cHn0 3Ł3cTr0nłC M3ŁoDy BŁoW YoUr ßrAłn§ łn To A §pAc3*°˘˛^ˇ~

#72 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 03 September 2005 - 02:56 PM

QUOTE(*Ch3B3ŁcA*)
poznawa se ze od mickanga...od rojstwa takorekoc biggrin.gif mamici sta najbolsi prjatlci...na zacetku se nisva marala...k swa bla mejhna swa se skos neki tepla pa scipala pa si nagajala...pol je su pa on v sredno solo...in niswa mela vec tolk stikow...swa bla ze prestara d bi z mamico hodila na obiske-hihih...nooo in nazadnje swa se pol s5 vidla na enmu partiyu...cist tko...mimgrede...sva se zacela mal zgowarjat...in iskrica je preskocila biggrin.gif biggrin.gif (morm pa poudart d k sm bla puncka ne...d se mi je grozno gnusu...zmer sm prawla kok je grd, zdj pa ni lepsga cloveka od njega... biggrin.gif oops.gif )

Heh, kot v enmu filmu biggrin.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#73 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 03 September 2005 - 03:02 PM

jao..zakaj moja mama nima kolegic s fajn sincki smile.gif smile.gif

vsi so neki bumbarji k jim zgleda 12 let ermm.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#74 bambi

bambi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 281 posts

Posted 05 September 2005 - 07:58 PM

Internet, forum natančnejše smile.gif
  • 0

#75 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts
  • Interests:šport, potovanje, mediji, tuji jeziki in še in še...

Posted 05 September 2005 - 08:44 PM

IIIII..kak ste vse luštkano zaljubljene!!! Jaz tudi bla sad.gif sad.gif ..sem pa konc avg.nardila konec.Ni več šlo naprej. Pa sva se imela zloooo rada.

no..zdaj mi gredo vsi taaaaak na živce-moški.Me bo kdo še sploh imel rad??Oz.jaz njega? Pa kje naj koga spoznam, če pa se mi sploh ne da ven it. Doma pa tak vem,da mi nihče ne bo hodil zvonit na vrata!!!! Res,da sem še mlada (23)...ampak najbolj me mučijo vikendi,ko bi se stisnila k nekomu...saj vem,zdaj še mi je prehitro it na novo. Ampak me je taaak STRAH,da nikomur več ne bom zaupala..da mi ne bo všeč. Če pa danes pogledaš tak okrog, vidiš same maniake. V MB pa je itak sami podn. sad.gif

Pogrešam leta,ko sem bla sproščena..tam pri 20ih, in žurala..zdaj sem pa neka oltajmerca!! oops.gif oops.gif
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#76 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 05 September 2005 - 09:51 PM

QUOTE(Nadja)
IIIII..kak ste vse luštkano zaljubljene!!! Jaz tudi bla sad.gif sad.gif ..sem pa konc avg.nardila konec.Ni več šlo naprej. Pa sva se imela zloooo rada.

no..zdaj mi gredo vsi taaaaak na živce-moški.Me bo kdo še sploh imel rad??Oz.jaz njega? Pa kje naj koga spoznam, če pa se mi sploh ne da ven it. Doma pa tak vem,da mi nihče ne bo hodil zvonit na vrata!!!! Res,da sem še mlada (23)...ampak najbolj me mučijo vikendi,ko bi se stisnila k nekomu...saj vem,zdaj še mi je prehitro it na novo. Ampak me je taaak STRAH,da nikomur več ne bom zaupala..da mi ne bo všeč. Če pa danes pogledaš tak okrog, vidiš same maniake. V MB pa je itak sami podn. sad.gif

Pogrešam leta,ko sem bla sproščena..tam pri 20ih, in žurala..zdaj sem pa neka oltajmerca!! oops.gif oops.gif

no, js pa vn hodim pa vse...sam se ful bojim navezat...k se mi zdi da tipom en morm tk ful zaupat pa me je strah da se bo norce delu iz mene...
ampak isto si vsake tolk casa zazelim mal druzbe..zdj razmislam da bi pisala enmu, k mi je ql..pa mam neki sans...sam me je ful sram pa ne vem al nj al nj ne? ermm.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#77 kikyca

kikyca

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 08 September 2005 - 10:31 PM

Jaz sem pa mojga spoznala v šoli, sva bla sošolca, zdaj sva pa 1 leto pa pol skupaj. smile.gif
  • 0
Celo Tvoje Telo Ni Nič Več Kot Tvoja Misel V Obliki, Ki Jo Lahko Vidiš. Zlomi Spone Svoje Misli, Pa Boš Zlomil Tudi Verige Svojega Telesa.

#78 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 09 September 2005 - 04:33 PM

QUOTE(kikyca)
Jaz sem pa mojga spoznala v šoli, sva bla sošolca, zdaj sva pa 1 leto pa pol skupaj. smile.gif

zacela na maturancu?
  • 0
it's not pms, it's you..

#79 kikyca

kikyca

sramežljivec

• Člani
  • 75 posts

Posted 09 September 2005 - 11:21 PM

Heh, ne ni blo na maturancu... všeč sva si bla že prej, pol pa je sošolka rojstni dan praznovala, pa je sledilo poljubljanje pa to (saj veste kak gre to)... čez tedn dni pa sva začela hodit. biggrin.gif
  • 0
Celo Tvoje Telo Ni Nič Več Kot Tvoja Misel V Obliki, Ki Jo Lahko Vidiš. Zlomi Spone Svoje Misli, Pa Boš Zlomil Tudi Verige Svojega Telesa.

#80 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 09 September 2005 - 11:28 PM

QUOTE(kikyca)
Heh, ne ni blo na maturancu... všeč sva si bla že prej, pol pa je sošolka rojstni dan praznovala, pa je sledilo poljubljanje pa to (saj veste kak gre to)... čez tedn dni pa sva začela hodit. biggrin.gif

vem kk gre, sam je vec prakse s sososolci...ampak bl redk je blo kj resnega pol... sad.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users