Koliko otrok si zelite!
Posted 04 March 2006 - 07:46 PM
Posted 04 March 2006 - 07:48 PM
Se strinjam, da po eni strani ga niti ne bi mela, k itak je ta svet ratal že tako gnil, da se mi zdi škoda ga sploh rodit. Pa vse več je ne vem kakih bolezni in že ko se rodi ima bogi otrok tolk in tolk procentov možnosti, da bo zbolel za to ali ono boleznijo. Izkušenj z malimi otroci tudi nimam, ne vem, če bi prenašala jok in vse. Niti nism nek družinski tip...ne znam se pogovarjat, da bi otrokom razlagala o sexu, menstruaciji itd.
Pa same obveznosti in stroški so z njimi in če jim ne upaš materialne preskrbljenosti, je brezveze jih met. Po drugi strani pa bi jih mela, ker mora bit ful lepo ga imet, pa zato, da nekdo nadaljuje tvojo rodbino in se te spominja, ko umreš, pa da Slovenci ne bi povsem izumrli, pa tudi zato, ker se tolk govori, da se poveča tveganje za nekatere bolezni, če ne rodiš.
Bi pa mela 2 fantka, al pa fantka in punčko. Raje fantke no.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 March 2006 - 09:42 PM
Pa same obveznosti in stroški so z njimi in če jim ne upaš materialne preskrbljenosti, je brezveze jih met. Po drugi strani pa bi jih mela, ker mora bit ful lepo ga imet, pa zato, da nekdo nadaljuje tvojo rodbino in se te spominja, ko umreš, pa da Slovenci ne bi povsem izumrli, pa tudi zato, ker se tolk govori, da se poveča tveganje za nekatere bolezni, če ne rodiš.
Bi pa mela 2 fantka, al pa fantka in punčko. Raje fantke no.
tole okrepljeno mi je mal tko ... (samo moje mnenje). ampak mi je hecn.
Posted 05 March 2006 - 03:22 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 March 2006 - 10:06 AM
vrjetn bi pa mela 1ga otročka al pa 2 več pa 100% ne

da ti ne bojo ksni trojcki nacrtov prekrizal

Posted 05 March 2006 - 01:11 PM

Posted 07 March 2006 - 05:46 PM
Posted 07 March 2006 - 09:10 PM

by:LiLLaNaB
Posted 08 March 2006 - 11:39 AM
George Bush
Posted 08 March 2006 - 02:18 PM
hahaha

Posted 08 March 2006 - 06:12 PM
hahaha

aha če bo prvi ratu pol bo dobil tut sestrco/bratca, če bo pa prvi polomija sta pa opravla hehe
lahk greta pa do 3, sej veš v tretje gre rado ( pr nas se to vidi- jaz sm najbol simpatična ehehe)
Posted 08 March 2006 - 07:29 PM
A zato nimam brata al pa sestre...

js mam pa mlajso sestro pa brata, kaj to pove o meni? navali narod

Posted 08 March 2006 - 09:24 PM
A zato nimam brata al pa sestre...

prnas so pa prvič in drugič zavsako ugotovil da bi lahk blo še bolše hehe
in sedaj se je rodil najpopolnejši otrok hehehe
pol sta pa odnehala ko sta dobila kar sta že lela

Posted 08 March 2006 - 09:45 PM
jst se drugač ne znajdem glih dobr pri otrocih od drugih (k te vsi tko opazujejo, kao kaj boš rekel ipd., da je res ful bedno)... vem pa, da bom svoje imela ful rada, da ne bodo razvajeni...
ja no, una fora s tujimi otroci... šele ko enga poznaš, kaj ima rad, kako se obnaša ipd, si pol tud sam čist spontan zraven in se obnašaš čist fajn... pa tud otroka (svojega) čist drugač sprejemaš, kot enga tujega, ki ga ne poznaš... ma, ne znam povedat - če štekate pol je kul, drugač pa jeb* ga

Posted 08 March 2006 - 10:12 PM
jst se drugač ne znajdem glih dobr pri otrocih od drugih (k te vsi tko opazujejo, kao kaj boš rekel ipd., da je res ful bedno)... vem pa, da bom svoje imela ful rada, da ne bodo razvajeni...
ja no, una fora s tujimi otroci... šele ko enga poznaš, kaj ima rad, kako se obnaša ipd, si pol tud sam čist spontan zraven in se obnašaš čist fajn... pa tud otroka (svojega) čist drugač sprejemaš, kot enga tujega, ki ga ne poznaš... ma, ne znam povedat - če štekate pol je kul, drugač pa jeb* ga
čist štekam ker sm čist ista
z drugimi otroci se razumem če ni 500 ludi okol mene ko sm gledajo kaj bom naredla in poslušajo kaj rekla
če sm pa sama sm pa komot sproščena
pa itaq da svojga tretiraš drgač ko tujga
Posted 09 March 2006 - 01:18 PM

glih zato se mi zdi, da kakšni napačno mislijo "da niso za otroke"
sicer pa, sam v sebi čutiš ali si želiš imel lastne otroke ali ne

Posted 09 March 2006 - 02:07 PM

glih zato se mi zdi, da kakšni napačno mislijo "da niso za otroke"
sicer pa, sam v sebi čutiš ali si želiš imel lastne otroke ali ne
zato pa mislim da vsak zase ve ali si jih želi ali ne,dvomim da je ker tak ko pa RES NE ZNA Z OTROCI
Posted 22 March 2006 - 06:56 PM
..čez par let seveda..
..sam so pa full simpatični..

but in the end i will still
*lowe you*
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users