Ok sam je pa res mal mahnjena?!

Pa daj se ze enkrat odloci ali pa si res zaenkrat omisli tamagocija na katerem bos lahko vsak dan spreminjala svojo pasmo psa.Ni prav da takole delas....
To se vidi da si ocitno se ne zrela da bi samosotjno skrbela za svojega psa,to sklepam po sem sodec kar si napisala.
Res zelo lepo se mi je zdelo ko si rekla,da boste posvojili kuzka,zdaj pa si spet cisto na eno drugo pasmo rekla.Pes je ziva zival in bo najbolj boga ce jo ne bos tudi ti vesela tako kot je treba.Pa se tole....najprej se pozanimaj pri vzrediteljih lastnikih kaksen karakter ima kateri pes,ker po tem kako ti gledas-se mi zdi da bolj po zunanjem videzu...Nemski spic je lahko zelo trmast,ce ne znas z njim.
Res tole mi je pa kar neki-pa daj se vsaj zadrzi teh svojih zelja

in ne pisi gor takoj ko se premislis-bomo vsaj bolj mirni...
Tole me je pa zelo razjezilo

-popolnoma se strinjam z zlobico.Najprej moras pri sebi ugotovit kaksna si po naravi,po tem sodec zelo zmedena in hitro spremenis svoje misljenje.Res bogi pes....
Am...imeli bomo pasmemskega kužka. Razmišljamo o pasmi MALI NEMŠKI ŠPIC!
LP Alja
Da vam sporočim veselo novico:odločili smo se za pasmo(no ni ravno pasma)vzeli bomo MEŠANČKA iz zavetišča!V ponedeljek gremo na ogled v azil v M. soboti,ampak mislim da ga nebomo vzeli tam.
PS:vzeli bomo samičko
LP Alja
Kupim samčka pasme Cavalier King Charles španjel brez rodovnika.
Če imate informacije prosim pišite na E-mail:budja.zvonko@siol.net
ali na tel.:02/5651085
Cena naj je do 300€
Odgovore rabim čimprej!!!
Hvala
Kupim psico pasme cavalier king charles španjel(brez rodovnika)
Psica naj je rjavo bela ali tricolour(bela,črna,rjava)
Cena naj je do 300€
Vsi ki imate kakršne koli informacije me PROSIM obvestite na E-mail:budja.zvonko@siol.net
Hvala že vnaprej!!!
Alja
Odločam se še za pasmo,prosim pomagajte mi,želimo pa si psa ki bo:
-srednje velikosti
-ne bo puščal dlake
-ga ne bomo rabili voziti k pasjem frizeru
-imel srednje dolgo dlako
-zvest
-ne bo len
-ne bo divji(vragec)
-bo lahko v stanovanju IN zunaj
Prosim ne naštevajte:čivav(mama in oče sta mooooooočno proti),prosim ne naštevajte tudi velikih pasem.
Prosiim pomagajte mi!!!Bila bi vam zelo hvaležna!
PS:razmišljali smo že o višavskem terierju,zlatem prinašalcu,ang.koker španjelu,...
Je tukaj mogoče kakšen lastnik dolgodlake čivave?Tistega prosim če mi lahko pošlje nekaj slik!!!Proooooooooosim!
Itd...pa naj mi kdo pove kaj je s tabo res narobe?
Terierji so prav tako kot nemski spici lahko zelo dominantni in trmasti (ga imam sama doma in je potrebno veliko ucenja in dela z njim),potem zlati prinaslci so cisto drugi razred(so zelo ucljivi)....
Res prov srce me boli ko take reci berem-bogi kuza se enkrat recem!