Jump to content

Photo

Kajenje

• Please log in to reply
201 replies to this topic

Poll: KAdilec/kadilka (137 member(s) have cast votes)

1. da (32 votes [23.36%])

Percentage of vote: 23.36%

2. ne (105 votes [76.64%])

Percentage of vote: 76.64%

Vote Guests cannot vote

#61 beki

beki

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts
  • Interests:dolge debate,potovanja, športnica .

Posted 05 February 2006 - 02:15 PM

tudi jas sm kadilka . včasih razmišlam, da bi nehala pol pa ponavadi pridem do zaključka da zakaj če mi paše ermm.gif:
  • 0
zares prismojeni so tisti, ki ne vedo kaj pomeni verjeti v nekaj kar je težko videti, ali vztrajati pri iskanju nečesa kar je prav zares težko najti ...

#62 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 05 February 2006 - 03:26 PM

Ja, itak. Jst skos kadim. Škatlco pa pol na dan.
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#63 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 05 February 2006 - 03:31 PM

QUOTE(TASH)
Ja, itak. Jst skos kadim. Škatlco pa pol na dan.

Yeah, right biggrin.gif ....škatlco pa pol na dan...tash, ti s tut na hece laugh.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#64 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 05 February 2006 - 03:41 PM

Ne bi dala jst cigareta v usta, NIKOL :!: biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#65 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 February 2006 - 03:44 PM

QUOTE(beki)
tudi jas sm kadilka . včasih razmišlam, da bi nehala pol pa ponavadi pridem do zaključka da zakaj če mi paše ermm.gif:

Zakaj le? Morda zaradi zdravja?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#66 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2006 - 03:46 PM

QUOTE(sonchika)
QUOTE(beki)

Pheh..... keri stupiden razlog. biggrin.gif:D:clown:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#67 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 05 February 2006 - 05:35 PM

[quote=Nana28]- jest sem kadila cca.10 let in sedaj ne kadim ze pol leta....in ne recem zelo zelo me moti dim ko nekdo zraven mene kadi...dobesedno ne prenesem dima..
-mislim pa da bo tudi pri nas tak zakon da se nikjer v javnih prostorih ne bo smelo kaditi kot so v Italiji pred kratkim uvedli...in prav je tako...

sploh še nisem prebrala drugih postov, pa moram na tega takoj odgovorit:
- moja mat je tud nehala ene 10-15 let nazaj kadit in od vseh v familiji najbolj sovraži dim (ostali smo nekadilci)

- jst se tud strinjam, da je prav, da uvedejo protikadilski zakon... konkreten primer: zdej delam na gradbišču in naša pisarna je v "kontejnerju" (brez nizkotnih pripomb o smetnakih ipd. lepo prosim IPB Image). To ni glih prevelik prostor in 1-2 čika precej zakadita vse skupaj. Pa ok, sej zdej še prenesem (recimo). No ja, zdele me je precej motil, ker sem imela suho in boleče grlo in je blo zato sam še slabš.
Sam če pa vzamem, da bom recimo enkrat zanosila in bom pasivna kadilka, samo zato ker bodo drugi kadil, jst bom pa v istem prostoru... sorry to pa TOTALNO ni fer. Vsi vemo, da nosečnica NE SME kadit (sosedi je otrok pri 3 mesecih umrl, po tem, ko je že bil rojen... in obdukcija je pokazala, da je blo zato, ker je mamica kadila v nosečnosti IPB Image )

• 0
Posted Image

#68 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 February 2006 - 05:37 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(sonchika)
QUOTE(beki)

Pheh..... keri stupiden razlog. biggrin.gif:D:clown:

Se ti zdi? biggrin.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#69 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 05 February 2006 - 08:31 PM

QUOTE(bellini)
Jaz sem tudi med tistimi, ki ne kadi in nikoli ni probala...pa še alkohola ne pijem (razen kdaj ob kaki priložnosti en kozarec cuba librote)... sem ugotovila, da drugim grem na živce, ker sem preveč \"pridna\" ko me silijo naj kaki kozarec spijem. Zadnjič me je kolega nadrl kaj se nekaj fino delam...pa se sploh ne evil.gif

enako....
ne kadim, ne pijem... pa ne ker bi se neki nazaj držala, ampak ker mi to ne paše in mi stalno govorijo, da nej kej spijem... sploh zdej \"ne morš brit gradbenik, če ne piješ\"...ma fuck off

QUOTE(Blondi)
Joj, kolko je polemik okrog tega, kar slabo mi pride. Pa sploh ne razumem tega, ker ljudje si vsakodnevno škodimo s takimi in onakimi stvarmi.

ja sam zato ker en vsak dan je pomfri in ocvrte zrezke, jst ne bom smrdela zarad tega IPB Image

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Jenna)

Hja, kdor ne zastruplja svojega telesa, ne ve, kaj je to užitek - to je moje prepričanje. biggrin.gif

Se ene milijonkrat podpišem pod tole ... kaj se čem šparat, krepnila bom itak ... bolje se zabavat pa se poslovit malo prej, kot pa žvet kot vegetacija.

jst vseeno ne živim kot vegetacija, zato ker ne pijem... IPB Image fora je v tem, da ti praviš, da ti ima alkoholna pijača dober okus, jst je pa ne pijem, ker mi nima dobrega okusa... ok občasno (parkat na let) spijem kakšen miš-maš (1dl vina+2dl fante), al pa ful na easy redbull vodka tko da praktično ne čutiš alkohola

gre sam za to, da počeneš to kar ti paše... tko kot imajo eni radi rdečo peso, drugi pa ne... ne boš zdej ta druzga silil, da je peso, če mu ni dobra rolleyes.gif

• 0
Posted Image

#70 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 February 2006 - 08:39 PM

[quote=Tanjci]
[quote=DiLeMa][quote=Jenna]
Hja, kdor ne zastruplja svojega telesa, ne ve, kaj je to užitek - to je moje prepričanje. biggrin.gif[/quote]
Se ene milijonkrat podpišem pod tole ... kaj se čem šparat, krepnila bom itak ... bolje se zabavat pa se poslovit malo prej, kot pa žvet kot vegetacija.[/quote]
jst vseeno ne živim kot vegetacija, zato ker ne pijem... IPB Image fora je v tem, da ti praviš, da ti ima alkoholna pijača dober okus, jst je pa ne pijem, ker mi nima dobrega okusa... ok občasno (parkat na let) spijem kakšen miš-maš (1dl vina+2dl fante), al pa ful na easy redbull vodka tko da praktično ne čutiš alkohola

gre sam za to, da počeneš to kar ti paše... tko kot imajo eni radi rdečo peso, drugi pa ne... ne boš zdej ta druzga silil, da je peso, če mu ni dobra rolleyes.gif

Tud slučajno me nisi razumela, kaj sm hotela povedat s tistim stavkom ... jst sem hotela s tem poudarit, da mi gre na kur** folk, ki ne spije niti kozarčka alkohola zato, ker je kao taaakooo nezdravo in vodi v alkoholizem in take nebuloze. Če ti pa ne paše, je pa kul, jst še v življenju nikogar nisem silila z alkoholom, mi na kraj pameti ne pade ... jst samo zase pravim, da pijem kdaj zato ker mi je dober okus, ker uživam v tem in mi gre za živce kak idiot, ki pristavi, da se s tem uničujem in po navadi nazaj zabrusim takim debilom, da raje umrem 10 let prej in uživam, kot pa da vegetiram. Ker nekateri so tako nastrojeni proti alkoholu, da sploh ne ločijo kulture pitja in nalivanje ... zanje je vse isto ker gre pač za alkohol in takih ne prenašam. Moja bivša sošolka je tako nastrojena proti alkoholu, da če spijem za isto mizo kot ona en gin-tonik ženska tako zavija z očmi in vzdihuje, ko da jo kdo natepava ... in takrat po navadi izgubim živce, ker mi gre na živce tak omejen folk, ki vse meče v isti koš. Tako kot gredo tebi na živce ljudje, ki pravijo, da so tisti, ki ne pijejo kar avtomatsko zadrgnjeni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#71 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 05 February 2006 - 08:55 PM

ne kadim. ni mi fajni občutek. ne moti me pa če drugi kadijo.
je pa res ful bedno če drugi kadijo zraven nosečnic, malih otrok itd.
  • 0

#72 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 05 February 2006 - 09:03 PM

QUOTE(DiLeMa)
Če ti pa ne paše, je pa kul, jst še v življenju nikogar nisem silila z alkoholom, mi na kraj pameti ne pade ... jst samo zase pravim, da pijem kdaj zato ker mi je dober okus, ker uživam v tem in mi gre za živce kak idiot, ki pristavi, da se s tem uničujem in po navadi nazaj zabrusim takim debilom, da raje umrem 10 let prej in uživam, kot pa da vegetiram. Ker nekateri so tako nastrojeni proti alkoholu, da sploh ne ločijo kulture pitja in nalivanje ... zanje je vse isto ker gre pač za alkohol in takih ne prenašam.

ful se strinjam s tabo (z vsem kar si napisala, sam nisem hotla vsega citirat)

jst se tud ne vtikam v druge... vsak najbolj ve, kaj mu paše in kaj ne. Že večkrat je blo rečen, da se ne more ločit folka samo na une, ki pijejo in une ki ne. Ker tud pri meni ni, da absolutno ne bi pila. Samo uno, kar mi ima dober okus. Recimo Baylies 1-2 kozarčka pol mi je pa že preveč (predvsem zato, ker je tolk sladko). Men je kul vsak, ki pozna svojo mejo... mejo, do katere se ne pripelje, da pol kozla in je itak težak za okolico (in problem). Ker kot trzena oseba sem na konc jst una, ki za take primerke poskrbi. In ja... mi grejo takrat ful na jetra. Sem kr nesrama evil.gif v končni fazi mi pokvarijo konec večera
rolleyes.gif
  • 0
Posted Image

#73 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 05 February 2006 - 10:43 PM

Tudi jaz nikogar ne silim, da pije alkohol, nasprotno - sem ful vesela, ker več za mene ostane! rolleyes.gif biggrin.gif
  • 0

#74 melita

melita

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 05 February 2006 - 11:01 PM

pozdravljeni,
našla sem vaš forum, hm, zanimivo. Ravno se ukvarjam s kajenjem oziroma z nekajenjem in takole. Sem proti kajenju, ampak je to težko, težko...
Pod nos mi pade še tale link in forum.........grozno.............. lahko je govorit, ampak.......... sad.gif

http://www.junij.si/

http://www.breznikotina.mojforum.si/

rolleyes.gif

Vem, da je škodljivo, težko pa je nehat.
  • 0

#75 Tajgerka

Tajgerka

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 06 February 2006 - 09:38 AM

QUOTE(Blondi)
Tudi jaz nikogar ne silim, da pije alkohol, nasprotno - sem ful vesela, ker več za mene ostane! rolleyes.gif biggrin.gif

Se popolnoma strinjam! biggrin.gif
Kadim, ker mi pase in sem (zal) tudi ze lahko recem odvisna od njih. Pijem pa, ker nisem zasvojena ;), ampak mi zapase in se imam takrat lepo...ce seveda ne spijem prevec. Dokler mi bo se naprej ok s tem, bom to tudi pocela. Taksnih osebnih odlocitev ti pac noben ne more preprecit. laugh.gif
  • 0

#76 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 February 2006 - 10:19 AM

Tajgerka se mi zdi, da si moja sorodna duša biggrin.gif ZS
  • 0

#77 Tajgerka

Tajgerka

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 07 February 2006 - 06:53 PM

QUOTE(Blondi)
Tajgerka se mi zdi, da si moja sorodna duša biggrin.gif ZS

Iiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa, to sem jaz ze zdavnaj opazla! biggrin.gif Love ya hehe!!!
  • 0

#78 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 11 May 2006 - 01:02 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Jenna)

Hja, kdor ne zastruplja svojega telesa, ne ve, kaj je to užitek - to je moje prepričanje. biggrin.gif

Se ene milijonkrat podpišem pod tole ... kaj se čem šparat, krepnila bom itak ... bolje se zabavat pa se poslovit malo prej, kot pa žvet kot vegetacija.

samo nekaj me zanima, pa ne me napast!
če vama je že tolko vseeno, če si zastrupljata telo, zakaj pa vaju potem tolko skrbi za alkohol, ki je v kremah, komedogenost...? če s cigareti potem to itak vse izničita.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#79 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2006 - 01:48 PM

QUOTE(sade)
QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Jenna)

samo nekaj me zanima, pa ne me napast!
če vama je že tolko vseeno, če si zastrupljata telo, zakaj pa vaju potem tolko skrbi za alkohol, ki je v kremah, komedogenost...? če s cigareti potem to itak vse izničita.

Nekje treba delat kompromise. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#80 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 11 May 2006 - 02:04 PM

od necesa je treba umret ermm.gif
ce bom od kajenja..pac..jebiga..lahk me tud jutr avto zbije..
najbolj mi gre na zivce, k tezijo glih tisti, k slucajno en kadijo, se ga pa napijajo kr anprej al pa nc ne sportajo pa jejo sam fast food.. rolleyes.gif

cist tak...kadim..sam pac spostujem ce komu to ni vsec-v tem priemru pac ne kadim kadar sem z njim (ce sem edina kadilka)..nima mi pa kej drgac za bluzit biggrin.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users