Kajenje
Posted 05 February 2006 - 02:15 PM

Posted 05 February 2006 - 03:26 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 05 February 2006 - 03:31 PM
Yeah, right

Posted 05 February 2006 - 03:41 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 05 February 2006 - 03:44 PM

Zakaj le? Morda zaradi zdravja?
Posted 05 February 2006 - 03:46 PM

Pheh..... keri stupiden razlog.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 February 2006 - 05:35 PM
-mislim pa da bo tudi pri nas tak zakon da se nikjer v javnih prostorih ne bo smelo kaditi kot so v Italiji pred kratkim uvedli...in prav je tako...
sploh še nisem prebrala drugih postov, pa moram na tega takoj odgovorit:
- moja mat je tud nehala ene 10-15 let nazaj kadit in od vseh v familiji najbolj sovraži dim (ostali smo nekadilci)
- jst se tud strinjam, da je prav, da uvedejo protikadilski zakon... konkreten primer: zdej delam na gradbišču in naša pisarna je v "kontejnerju" (brez nizkotnih pripomb o smetnakih ipd. lepo prosim

Sam če pa vzamem, da bom recimo enkrat zanosila in bom pasivna kadilka, samo zato ker bodo drugi kadil, jst bom pa v istem prostoru... sorry to pa TOTALNO ni fer. Vsi vemo, da nosečnica NE SME kadit (sosedi je otrok pri 3 mesecih umrl, po tem, ko je že bil rojen... in obdukcija je pokazala, da je blo zato, ker je mamica kadila v nosečnosti

Posted 05 February 2006 - 05:37 PM

Pheh..... keri stupiden razlog.

Se ti zdi?

Posted 05 February 2006 - 08:31 PM

enako....
ne kadim, ne pijem... pa ne ker bi se neki nazaj držala, ampak ker mi to ne paše in mi stalno govorijo, da nej kej spijem... sploh zdej \"ne morš brit gradbenik, če ne piješ\"...ma fuck off
ja sam zato ker en vsak dan je pomfri in ocvrte zrezke, jst ne bom smrdela zarad tega

Hja, kdor ne zastruplja svojega telesa, ne ve, kaj je to užitek - to je moje prepričanje.

Se ene milijonkrat podpišem pod tole ... kaj se čem šparat, krepnila bom itak ... bolje se zabavat pa se poslovit malo prej, kot pa žvet kot vegetacija.
jst vseeno ne živim kot vegetacija, zato ker ne pijem...

gre sam za to, da počeneš to kar ti paše... tko kot imajo eni radi rdečo peso, drugi pa ne... ne boš zdej ta druzga silil, da je peso, če mu ni dobra

Posted 05 February 2006 - 08:39 PM
[quote=DiLeMa][quote=Jenna]
Hja, kdor ne zastruplja svojega telesa, ne ve, kaj je to užitek - to je moje prepričanje.

Se ene milijonkrat podpišem pod tole ... kaj se čem šparat, krepnila bom itak ... bolje se zabavat pa se poslovit malo prej, kot pa žvet kot vegetacija.[/quote]
jst vseeno ne živim kot vegetacija, zato ker ne pijem...

gre sam za to, da počeneš to kar ti paše... tko kot imajo eni radi rdečo peso, drugi pa ne... ne boš zdej ta druzga silil, da je peso, če mu ni dobra

Tud slučajno me nisi razumela, kaj sm hotela povedat s tistim stavkom ... jst sem hotela s tem poudarit, da mi gre na kur** folk, ki ne spije niti kozarčka alkohola zato, ker je kao taaakooo nezdravo in vodi v alkoholizem in take nebuloze. Če ti pa ne paše, je pa kul, jst še v življenju nikogar nisem silila z alkoholom, mi na kraj pameti ne pade ... jst samo zase pravim, da pijem kdaj zato ker mi je dober okus, ker uživam v tem in mi gre za živce kak idiot, ki pristavi, da se s tem uničujem in po navadi nazaj zabrusim takim debilom, da raje umrem 10 let prej in uživam, kot pa da vegetiram. Ker nekateri so tako nastrojeni proti alkoholu, da sploh ne ločijo kulture pitja in nalivanje ... zanje je vse isto ker gre pač za alkohol in takih ne prenašam. Moja bivša sošolka je tako nastrojena proti alkoholu, da če spijem za isto mizo kot ona en gin-tonik ženska tako zavija z očmi in vzdihuje, ko da jo kdo natepava ... in takrat po navadi izgubim živce, ker mi gre na živce tak omejen folk, ki vse meče v isti koš. Tako kot gredo tebi na živce ljudje, ki pravijo, da so tisti, ki ne pijejo kar avtomatsko zadrgnjeni.
Posted 05 February 2006 - 08:55 PM
je pa res ful bedno če drugi kadijo zraven nosečnic, malih otrok itd.
Posted 05 February 2006 - 09:03 PM
ful se strinjam s tabo (z vsem kar si napisala, sam nisem hotla vsega citirat)
jst se tud ne vtikam v druge... vsak najbolj ve, kaj mu paše in kaj ne. Že večkrat je blo rečen, da se ne more ločit folka samo na une, ki pijejo in une ki ne. Ker tud pri meni ni, da absolutno ne bi pila. Samo uno, kar mi ima dober okus. Recimo Baylies 1-2 kozarčka pol mi je pa že preveč (predvsem zato, ker je tolk sladko). Men je kul vsak, ki pozna svojo mejo... mejo, do katere se ne pripelje, da pol kozla in je itak težak za okolico (in problem). Ker kot trzena oseba sem na konc jst una, ki za take primerke poskrbi. In ja... mi grejo takrat ful na jetra. Sem kr nesrama

Posted 05 February 2006 - 10:43 PM

Posted 05 February 2006 - 11:01 PM
našla sem vaš forum, hm, zanimivo. Ravno se ukvarjam s kajenjem oziroma z nekajenjem in takole. Sem proti kajenju, ampak je to težko, težko...
Pod nos mi pade še tale link in forum.........grozno.............. lahko je govorit, ampak..........

http://www.junij.si/
http://www.breznikotina.mojforum.si/

Vem, da je škodljivo, težko pa je nehat.
Posted 06 February 2006 - 09:38 AM

Se popolnoma strinjam!

Kadim, ker mi pase in sem (zal) tudi ze lahko recem odvisna od njih. Pijem pa, ker nisem zasvojena

Posted 06 February 2006 - 10:19 AM

Posted 07 February 2006 - 06:53 PM

Iiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa, to sem jaz ze zdavnaj opazla!

Posted 11 May 2006 - 01:02 PM

Se ene milijonkrat podpišem pod tole ... kaj se čem šparat, krepnila bom itak ... bolje se zabavat pa se poslovit malo prej, kot pa žvet kot vegetacija.
samo nekaj me zanima, pa ne me napast!
če vama je že tolko vseeno, če si zastrupljata telo, zakaj pa vaju potem tolko skrbi za alkohol, ki je v kremah, komedogenost...? če s cigareti potem to itak vse izničita.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 11 May 2006 - 01:48 PM

samo nekaj me zanima, pa ne me napast!
če vama je že tolko vseeno, če si zastrupljata telo, zakaj pa vaju potem tolko skrbi za alkohol, ki je v kremah, komedogenost...? če s cigareti potem to itak vse izničita.
Nekje treba delat kompromise.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 May 2006 - 02:04 PM

ce bom od kajenja..pac..jebiga..lahk me tud jutr avto zbije..
najbolj mi gre na zivce, k tezijo glih tisti, k slucajno en kadijo, se ga pa napijajo kr anprej al pa nc ne sportajo pa jejo sam fast food..

cist tak...kadim..sam pac spostujem ce komu to ni vsec-v tem priemru pac ne kadim kadar sem z njim (ce sem edina kadilka)..nima mi pa kej drgac za bluzit

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users