Jump to content

Photo

Kakšna gnida je tega sposobna?, ko človeška krutost resnično nima meja...

• This topic is locked This topic is locked
70 replies to this topic

#61 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 19 January 2007 - 12:23 AM

a ti ga niti pogledal ne bi?
daj idi jest meso pa nehaj glumit ker nevem kaj želiš dokazat,saj vsi razumemo da je človek katerega imaš rad najvažnješi-od drugih ljudi in od živali,kar je normalno,ker ti je pač najvažnejši ampak govorimo nasplošno kje izvisijo živali-včasih čisto nepotrebno in vsaj mene to jezi in to zelo..neka žival je nepomembna ker je treba gledat samo na lastno rit in ni nobenega spoštovanja več ampak crknit pa more ona na koncu...ničesar kriva,hvala bofu da je brez pameti!taka dvojna merila!in potem da je človek pametno in razumno bitje z nevem kakimi globjimi možnostmi razmišljanja-ja kje se po to pri tej temi kaže????
take teme me naredijo svinskega sršena,kja kdo se bo pa še zavzemal za živali,fak no..nekdo se more...drugače bodo podobni kot sajk vse požrli..me zanima na koga se bo takrat dobro spravit.Ziher bo novi grešen kozel...polomija sajk koliko ljubezni od tebe veje...res vsaka ti čas koliko se trudiš in trudiš in dokazuješ da je treba živali klati!

Ljudje bodo še veliko trpeli...pa naj samo trpijo,jaz bom vedno za živali in za ljubljenje,škode ne bom povzročala nikomur in tudi ne želim tega nikomur ampak ko bo pa čas se odločit za žival ali sočloveka pa bom za žival in to z velikim veseljem.Ljudje ki se zavzemanjo za druge soljudi je pa očitno veliko tako da sploh ni panike,vok sit koza cela in konec debate.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#62 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 19 January 2007 - 12:32 AM

Tebi tudi ni marskej jasno zgleda ... in sedaj pišeš da tega namišljenega gamsa tudi pogledal ne bi. biggrin.gif In sedaj je nenadoma logično da se pomaga bližnjemu ... pisarite pa vse sorte bedarije. biggrin.gif
Jenna je lepo napisala ... temu primeren je bil odgovor. Niti ne vem kako da se čutiš ogovorjeno in namesto Jenne odgovarjaš. Saj zna sama, verjemi. Je jezična gospodična. twisted.gif

Mimogrede, take prioritete vas teoretično lahko pripeljejo do kake kazenske odgovornosti. tongue.gif
  • 0

#63 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 19 January 2007 - 12:36 AM

Ne odgovarjam namesto jenne odgovarjam nato kar me je motilo..toliko se trudiš da bi dokazal da ni nič narobe če žival mora umret za človeka!!Za take ljudi težko najdem neko potrebo po dajanju pomoči,pa jo rada dam če vidim da je človek na mestu.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!

#64 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2007 - 01:29 AM

QUOTE(sajk @ 19. 1. 2007 - 0:32) View Post
Jenna je lepo napisala ... temu primeren je bil odgovor. Niti ne vem kako da se čutiš ogovorjeno in namesto Jenne odgovarjaš. Saj zna sama, verjemi. Je jezična gospodična. twisted.gif

Čeprav sem rekla, da se ne bom oglašala, ker se mi preprosto ne ljubi o tej tematiki diskutirati, pa vendar: no, ker že spet nekaj omenjaš fanta oz. kako bi v primeru, ki si ga opisal, ravnala... pri tistem, kar sem na začetku napisala (da bi izbrala prej žival, kot človeka), nisem bila dovolj natančna (čeprav bi mogla biti, ker sem bila prepričana, da se bo kdo vzvišeno in posmehljivo obesil na to) - mislila sem za primer, če bi bila "tuja" žival oz. "tuj človek". In imam več sočutja in simpatije do ranjene živali, kot do ranjenega nepoznanega človeka. Jebat ga, to sem pač jaz. Kdor me takšne ne mara, bom preživela, brez skrbi. IPB Image Kadar pa se seveda gre za človeka, ki ga obožujem (torej mojega fanta) ali pa nekega psa, pa seveda izberem fanta. Če bi se pa šlo, da mi je pred očmi ranjena moja psička ali pa neki no name, prvič viden človek, bi pa se prej zavzela za mojega psa (čeprav bi poskušala pomagati obema, ampak pač do psa seveda gledam subjektivno, a ne... mislim, da je to povsem razumljivo). Mislim, da razumeš, kaj hočem povedati, a ne - mislim predvsem za primere, kjer nimam ne v povezavi z živaljo in ne v povezavi s človekom za sabo nobene preteklosti, povezane s (pozitivnimi) čustvi - zato so takšna vprašanja, koga bi postavla na prvo mesto - ranjenega fanta ali ranjenega gamsa, skrajna in neumna. In nisem neki skrajni vegetarijanski fanatik, oba veva, da sem strastna mesojedka =), ampak pač, tako čutim. Kje so pa kaka pravila in od koga postavljena, da je to moje razmišljanje in čutenje kaj slabše ali pa bolj upravičeno do zgražanja/obsojanja od tvojega?
Nasplošno pa imam rajši živali, kot ljudi, da... ker vedno bolj ugotavljam, da po svetu hodi čedalje več ljudi, brez katerih bi bil svet precej lepši in ob katerih me vrže v bruhalno razpoloženje.
Dober tek. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#65 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 19 January 2007 - 08:35 AM

Zaklepam.
  • 0

#66 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 19 January 2007 - 08:50 AM

@Jenna: vidiš, kako smo te pripravili do tega, da si malo bolje definirala svoje pisanje twisted.gif (ipak je pisalo drugače, čeprav mi je bilo dost jasno da nisi tega mislila smile.gif)

@bluberry: lep primer vegetarijanskega skrajneža tongue.gif Čisto preveč se angažiraš za te reči, da imajo podobni kot sem jaz veselje norca se delat twisted.gif Človek namigne da je v bistvu vsak dolžan v resnih primerih (ko je ogroženo življenje) pomagat človeku, ti pa potem iz tega ven prebereš da dokazujem, da je treba živali klati. Well done.
Idi na kako govejo župco, da te pomiri. laugh.gif

Kar se pa mojega odnosa do živali tiče ...
IPB Image
(roka je moja in ne, nismo je pojedli)

@Kalypso: pa dvakrat zakleni! tongue.gif

Sajk over & out.
  • 0

#67 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 19 January 2007 - 08:58 AM

Sajk idi v rit. IPB Image
  • 0

#68 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 21 January 2007 - 09:08 AM

Morala tole temo odpret,res..skoraj sem cmerila ko sem videla sedaj Morota!Poglejte kako se catra in koliko ljubezni ima.Operacija je končana in sedaj mu bo boljše,čaka ga pa še verjetno nekaj popravil.Vglavnem hvala bogu, da je vse ok in upam da bo srček dobil dober dom.Čist sem raznežena cry.gif
Upam da te slikice vidi čimveč ljudi in da bo kdo pripravljen vzeti to dobro dušo in glede na njegove nežne okice mislim da mu ne bo žal.Mi je lažje in mu držim pesti!

IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

#69 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 January 2007 - 10:30 AM

Čednež.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#70 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 21 January 2007 - 10:37 AM

sem videla slikce in zgodbo na Moj pes,zelo sem vesela, da se odvija tako kot se.....
Moro wub.gif
  • 0

#71 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 21 January 2007 - 10:45 AM

Očitno je operacija uspela, kar me zelo veseli. Upam, da čimprej najde novega lastnika. Temo, pa puščam zaklenjeno.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users