Sem se spomnila ene prigode. S takratnim fantom sva se šla malo divji seks in nakar je naneslo, da sem se jaz iz sedečega položaja ulegla nazaj na hrbet, s tem, da sem bila na robu postelje in sem pač od pasu (z glavo) visela proti tlom. To je trajalo kar nekaj časa, ker sem si zraven še malo hrbtne mišice pretegovala.

Moj frajer je hotel biti v koraku s trenutno situacijo in se je splazil čez mene (takrat sem mislila, da me bo dvignil nazaj gor), mi je pa samo lupčka hotel dat. Nakar se začneva bolj strastno poljubljati, jaz še vedno visim z glavo navzdol, malce sem se že na roke oprla (kot pri stoji

), potem začutim lubija, kako vztrajno leze po meni, še sam nekako visi navzdol, skuša zlesti vame in v tistem trenutku ga kar naenkrat vidim, kako v polovični salti leti čez mene na tla. Sunek je bil tako močan, da sem se še sama skotalila za njim s postelje direkt na glavo in potem v preval ... direkt na njega. Jao ...

Zanimiva izkušnja, ni kaj. Poškodovala se nisva, sva se pa tako smejala, da sem se jaz skoraj polulala.