Jump to content

Photo

Posteljne nezgode

• Please log in to reply
126 replies to this topic

#61 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 17 January 2007 - 10:08 AM

Jokam, jokam!!! Od smeha lol1.gif

Mislm punce, ve pa mate res že velik za sabo...

Ančka tvoja prigoda je tak smešna, temu da pa še svoje, da so prov predstavljam, kak čukasto gledata, ona pa teb neki razlaga...
Moj vem, da bi s svetlobno hitrostjo dol skočil... Aja sj res... pr nama bi blo še hujš, k nisva nikol pod ampak na kovtru biggrin.gif
Ja, pa od redkvice zmagajo! Ritka in mravlje... mislm šit no laugh.gif
  • 0

#62 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 17 January 2007 - 10:12 AM

jaz pa ne vem kak vam lahko kar tak starši v sobo uletavajo ermm.gif
  • 0

#63 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24543 posts

Posted 17 January 2007 - 11:32 AM

meni osebno pa ni jasno, kako vam rata tako "filmsko" pod kovtram ali pod bilo čem sex-at blink.gif .
Si sploh ne znam predstavljat kako to izgleda ... kaj skoz kovter nazaj gor vlečeete al kaj ... sicer pa mora spodaj pod pregrinjalom hudičevo vroče postat ... oops.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#64 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 17 January 2007 - 12:09 PM

Jsz ful dostkrat pod kovtrom seksam...k me zebe drugač. biggrin.gif
  • 0

#65 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 January 2007 - 12:11 PM

QUOTE(Michelle @ 17. 1. 2007 - 12:09) View Post

Jsz ful dostkrat pod kovtrom seksam...k me zebe drugač. biggrin.gif

Jaz tudi. ermm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#66 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 17 January 2007 - 12:22 PM

Nama pa je tok vroče, že ko sva odkrita, da se okenske šipe rosijo!

to je tud scena, ko luftava sobo na veliko biggrin.gif
  • 0

#67 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 17 January 2007 - 12:58 PM

QUOTE(ananas @ 17. 1. 2007 - 12:22) View Post

Nama pa je tok vroče, že ko sva odkrita, da se okenske šipe rosijo!

to je tud scena, ko luftava sobo na veliko biggrin.gif

enako. pa tut če je na začetku mraz se hitr ogrejeva in že leti vse dol (posteljnina)
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#68 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 17 January 2007 - 01:38 PM

QUOTE(Hannah @ 16. 1. 2007 - 23:35) View Post
Pomoje bi se na mojem obrazu izmenjaval cel barvni spekter medtem k bi se mi preostanek družine režal med vrati.... wink.gif

Heh v bistvu sva se čist normalno pogovarjali, kot da mojga ne bi blo...nobenih farbanj, nobenga jecljanja... smile.gif

QUOTE(TiTa @ 17. 1. 2007 - 10:12) View Post
jaz pa ne vem kak vam lahko kar tak starši v sobo uletavajo ermm.gif

Pri nas doma velja politika: "dokler živiš v moji hiši , se ne boš zaklepala!" Pa sej so si čist sami krivi... Nobody forced them to come in ;)

QUOTE(Kami @ 17. 1. 2007 - 11:32) View Post
meni osebno pa ni jasno, kako vam rata tako "filmsko" pod kovtram ali pod bilo čem sex-at blink.gif .Si sploh ne znam predstavljat kako to izgleda ... kaj skoz kovter nazaj gor vlečeete al kaj ... sicer pa mora spodaj pod pregrinjalom hudičevo vroče postat ... oops.gif

Sej je blo glih na začetku, ko kovtr še ni mel zarad česarkoli dol lezt ;) Na konc itak mečeva kovtr s postle dol.... Wild thing pač biggrin.gif

• 0

#69 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 17 January 2007 - 03:38 PM

hehe biggrin.gif
ma sj ne rečem da so stari zadrgnjeni... samo vem da bi mi pol še pol leta metal naprej biggrin.gif MEn pa tud nebi blo glih prijetno najbrž biggrin.gif

hehe, punce carske ste smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#70 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 17 January 2007 - 05:33 PM

joj punce jest sm se zj tok nasmejala... mela sm tut jest precej takih situacij....

sva bla pri fantu doma, njegovi starši so nekam šli, baje nej bi pršli šele čez ene dve ure, midva tko sexava in kar naenkrat pride njegova mami v sobo z narezano melono in prou navdušena sprašuje če bo kdo melono..... On je rekel da nej gre vn a mtka je kr stala med vrati pa gledala, on se začne že dret nej gre vn ona pa kr stoji pa gleda.... no pol je prou v slow motion-u odložila tiste melono na mizo pa šla biggrin.gif Pa on je bil ves ta cajt v meni pa brez koutra sva bla, edin majčko sm mela na seb....

pa ko je bla nuja (in alkohol) v mal prevelkih količinah sm se spravla z enim tipom v neki sadovnjak k sva ga čist slučajn najdla in midva tm že seksava ko prideta dve babnci najbolj naklani se tm slečeta in začneta opravljat svojo potrebo... ena je bla tok bliz da bi jo brcnla če bi stegnla nogo an, tok sm se težk zadrževala da se nism začela smejat... aja posledice tega sexa so bila pa zelooo odrgnjena kolena (še posebej z njegove strani) majica umazana od zemlje in salve smeha od kolegov ko sva pršla nazaj in razlagala da sva se sam mal sprehajala biggrin.gif

blo je pa to drgač na blejsko noč
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

• Guests

Posted 17 January 2007 - 05:39 PM

Sem se spomnila ene prigode. S takratnim fantom sva se šla malo divji seks in nakar je naneslo, da sem se jaz iz sedečega položaja ulegla nazaj na hrbet, s tem, da sem bila na robu postelje in sem pač od pasu (z glavo) visela proti tlom. To je trajalo kar nekaj časa, ker sem si zraven še malo hrbtne mišice pretegovala. biggrin.gif Moj frajer je hotel biti v koraku s trenutno situacijo in se je splazil čez mene (takrat sem mislila, da me bo dvignil nazaj gor), mi je pa samo lupčka hotel dat. Nakar se začneva bolj strastno poljubljati, jaz še vedno visim z glavo navzdol, malce sem se že na roke oprla (kot pri stoji biggrin.gif ), potem začutim lubija, kako vztrajno leze po meni, še sam nekako visi navzdol, skuša zlesti vame in v tistem trenutku ga kar naenkrat vidim, kako v polovični salti leti čez mene na tla. Sunek je bil tako močan, da sem se še sama skotalila za njim s postelje direkt na glavo in potem v preval ... direkt na njega. Jao ... oops.gif Zanimiva izkušnja, ni kaj. Poškodovala se nisva, sva se pa tako smejala, da sem se jaz skoraj polulala. oops.gif
  • 0

#72 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 17 January 2007 - 06:40 PM

mayckica loool.... Ta je ena najjačih!!!!! lol1.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#73 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 18 January 2007 - 02:22 PM

QUOTE(_Mayckica_ @ 17. 1. 2007 - 17:33) View Post

no pol je prou v slow motion-u odložila tiste melono na mizo pa šla biggrin.gif Pa on je bil ves ta cajt v meni pa brez koutra sva bla, edin majčko sm mela na seb....

Hahaha, boga mami biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#74 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 January 2007 - 03:35 PM

biggrin.gif

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#75 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 January 2007 - 04:16 PM

Nama se je enkrat zgodilo, da sva se sred gozda spravla k stvari. Je blo sred poletja, pa ni blo nč pri roki za pod rit dat, tko da sva kr na goli zemlji. No, seks je bil kr divji in ker je bla tema, se ni vsega vidlo. Jaz pa sred vsega dogajanja dobim en čudn občutek tam dol, pa nisem nč rekla, da nebi pokvarla vzdušja. No, ko sem tisto noč prišla domov in šla na wc, sem na hlačkah opazla kupček zemlje. Po natančnem pregledu sem ugotovila, da je imam še vsaj enkrat toliko v luli. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Na srečo nisem potem imela nobenih problemov...

Enkrat poleti sva šla na en grad, ki je bil kot zapuščen... ruševine pa grmovje. Pa sva začela na enmu kamnitmu delu zida seksat - v položaju jaz zgoraj. Kr naenkrat on obstane in gleda v smer nekam za mano. Se obrnem, pa vidim celo skupino starejših turistov, ki so si ogledovali ruševine in so prihajali v smeri proti nama. Preden sva lahko kar koli naredila, naju je enih par opazilo. Potem so se samo obrnili in šli nazaj v smer iz katere so prišli. laugh.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#76 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 January 2007 - 10:07 AM

O šit...

KissyKissy ti pa si wild twisted.gif

Midva ne prakticirava takšnih ekperimentov za zdej se še najbolj počutiva za 4 stenami biggrin.gif
  • 0

#77 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 19 January 2007 - 10:35 AM

QUOTE(Kami @ 17. 1. 2007 - 11:32) View Post

meni osebno pa ni jasno, kako vam rata tako "filmsko" pod kovtram ali pod bilo čem sex-at blink.gif .
Si sploh ne znam predstavljat kako to izgleda ... kaj skoz kovter nazaj gor vlečeete al kaj ... sicer pa mora spodaj pod pregrinjalom hudičevo vroče postat ... oops.gif

podpis, si sploh ne znam predstavljat kaki sex te to mora bit ko ga zajašeš z odejo na sebi,ma ni šans

• 0

#78 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 19 January 2007 - 01:49 PM

cry2.gif

@Jenna: baraba, še preden se je dečva predstavila ... ne vemo niti a so oni dečki rabili vrečko na glavo dat al ne ... Skratka ne vemo nič. mad.gif Mogoche je pa dobra peechka ta zhenska verymad.gif
  • 0

#79 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2007 - 01:51 PM

Sem pustla zgornji post... naj vsi vidijo, da je sajk cmera jera. IPB Image

Zdaj pa nazaj na temo. hmm.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#80 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 19 January 2007 - 01:54 PM

verymad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users