tatoo
Posted 26 January 2006 - 06:21 PM
Posted 30 January 2006 - 02:56 PM
Edini pravi, če smem delat reklamo, je John...je pa zadeva taka, da je tip do amena zatežen...ampak vse ma svoj namen.Je pač profesionalc in ne more žvet od nasmeškov:)
Pa čist tko btw, jst sm eden od unih ilegalcev, k doma delajo tatujčke in je največja beda, ko pride kdo k teb in reče:"jst bi si pa dal narest tatu, sam ne vem kva" MARŠ!! ko prideš v studio ti model nameče ene 7do12 tisoč enih slikc in vam povem, da ga ni človeka, k bi si iz tam izbral motiv!
pa še en nasvet- ne sprašvat po ceni preden sploh ne veš čist točno kaj hočeš met...
Lepo se mejte pa pozdravte se med sabo!
čauuuu
Posted 30 January 2006 - 11:39 PM

moram pa še povedat glede higiene in sterilnosti njunega studia, res ful na nivoju, na trenutke sta že skor blazna s tem, ampak je tako tudi prav

Posted 31 January 2006 - 11:55 PM
Posted 02 February 2006 - 01:10 AM
Edini pravi, če smem delat reklamo, je John...je pa zadeva taka, da je tip do amena zatežen...ampak vse ma svoj namen.Je pač profesionalc in ne more žvet od nasmeškov:)
Pa čist tko btw, jst sm eden od unih ilegalcev, k doma delajo tatujčke in je največja beda, ko pride kdo k teb in reče:\"jst bi si pa dal narest tatu, sam ne vem kva\" MARŠ!! ko prideš v studio ti model nameče ene 7do12 tisoč enih slikc in vam povem, da ga ni človeka, k bi si iz tam izbral motiv!
pa še en nasvet- ne sprašvat po ceni preden sploh ne veš čist točno kaj hočeš met...
Lepo se mejte pa pozdravte se med sabo!
čauuuu
......ja, saj bi se strinjala s tabo, to da moraš vedet kaj si boš tetoviral....ma jaz nisem vedela kaj bi si, sem vedela kaj se pa ne bi. Sem pa šla en dan k njej (je ilegalka

Ko bom stara in grda, bo tattoo pač ena/edina lepa stvar na meni

Posted 05 February 2006 - 02:18 PM

Posted 20 February 2006 - 01:32 PM
Jst sm si dala tattoo pred 3 tedni,pa se mi je zacelo pa vse, sam zdj so take pikice nastale tm..ni tk gladka površina ko je bla.Tk kot da bi bli mali mozolčkI?A kdo ve, ka bi to lahk blO?
tnx...
papa

Posted 21 February 2006 - 09:41 AM
Posted 22 February 2006 - 11:15 AM
drgač je..več špeha, bl boli.. pa bl greš dol.. lajk gležni alpa trtica..bo tut bl bolel kokr pa kšna roka npr

Posted 23 February 2006 - 10:30 AM
Posted 05 March 2006 - 10:21 PM
Posted 06 March 2006 - 02:46 PM
Hudo, kaj si boš pa zdej tetovirala?
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 06 March 2006 - 02:59 PM

Ja jst sem to napisala, ampak jst ga ne bi mela pod popkom ampak še veliko nižje (kšne 15cm nižje). Pod kostjo... tam je že konec trebuha. Mela bi ga pa pri strani. Tko da mislm, da tam se ne bi nič raztegnu. Zdej me pa zanima, če tam full boli... če kdo ve?
Jordan Belfort
Posted 06 March 2006 - 03:20 PM
na rami

Posted 06 March 2006 - 03:21 PM
Hudo, kaj si boš pa zdej tetovirala?
fairy, čb, na nogo 8)
Posted 06 March 2006 - 03:23 PM

Ja jst sem to napisala, ampak jst ga ne bi mela pod popkom ampak še veliko nižje (kšne 15cm nižje). Pod kostjo... tam je že konec trebuha. Mela bi ga pa pri strani. Tko da mislm, da tam se ne bi nič raztegnu. Zdej me pa zanima, če tam full boli... če kdo ve?
boli vsako tetoviranje, en čink, ni pa hudo, sicer pa glede na predel ne boš imela nekaj ful velikega, tak da bo tudi hitro narejeno in seveda manj boleče

Posted 10 March 2006 - 08:19 PM

Posted 10 March 2006 - 09:06 PM

Kaj pa imaš?
Jordan Belfort
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users