Jump to content

Photo

Sladoledi

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#61 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 03 August 2008 - 01:26 PM

Kje v Ljubljani ali okolici je kakšna dobra slaščičarna s sladoledom, kjer se da parkirati in je odprta danes??
  • 0

#62 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 03 August 2008 - 01:41 PM

Galerija Grad: KLIK
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#63 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 July 2009 - 09:50 AM

Zanima me, če katera ve, kje pri nas se dobijo Movenpick sladoledi?

Baje so eni najboljših, jaz sem do zdej videla samo Movennpick lučke v Mercatorju, prav sladoledov v banjici pa ne. Kje jih torej lahko kupim in če jih je katera že jedla - so res all that?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#64 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 30 July 2009 - 10:12 AM

Pri nas jih majo v vseh večjih trgovinah. Probala ga nisem, ker ne dam 12€ za pol kile sladolega, hell no. dry.gif

Carte D´or foreva! cool.gif Najljubša:

IPB Image

IPB Image

Pa fajn je, ker ne vsebujejo smetane, ampak rastlinsko maščobo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#65 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 July 2009 - 10:13 AM

Jaz sem vidla Movenpick v Šparu. Probala pa nisem iz itsega razloga kot Jina biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#66 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 30 July 2009 - 11:03 AM

carte d'or wub.gif . eden in edini! drugače ne maram preveč sladoleda, temu se pa ne morem upreti.
Včeraj je mama kupila to schwarzwaldsko torto. njamsi!
ni ga pa čez orehovega, pa cimetovega, pa grški jogurt, pa... butl.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#67 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 July 2009 - 11:53 AM

Nisem lih sladoledar, ampak za Haiti v Cacaotu pa dušo spustim (seveda namesto jagodnega vanilijev sladoled). biggrin.gif Pa kombinacija malina-čokolada (v lončku wink.gif ) je tud za umret dobra. Drugih pa ne maram preveč, sploh kornetov. wacko.gif
No ja, še Häagen-Dazs, samo 5€ za kepico? lol1.gif
  • 0

#68 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 July 2009 - 01:36 PM

Kje pa majo tega za 5€?
  • 0

#69 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 July 2009 - 01:37 PM

Na Santoriniju. laugh.gif
  • 0

#70 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 July 2009 - 01:58 PM

Pa dobr, sej v Parizu je tudi ena ful slavna sladoredarnica, k majo kepico po 5€ oz. če se ne motim še več. Sam to pač greš enkrat tja pa probaš ane, pol te pa itak ni več tm. tongue.gif
  • 0

#71 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 30 July 2009 - 03:58 PM

uf, men je pa v Cacau Peru za umret dobr. res prov popoln je biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#72 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 30 July 2009 - 04:14 PM

Häagen-Dazs je zihr najboljši sladoled kar jih delajo in verjetno tudi najbolj znan. Dobiš ga povsod (še pri nas v Tušu ga imajo, ampak je lonček neverjetnih 8€ ohmy.gif ), čeprav ravno na kepice ga pa v Slo. še nisem zasledila.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#73 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 July 2009 - 05:51 PM

Prvič slišim za ta Hagen-something sladoled. Za Movenpick pa tudi nisem vedela, da je tako drag (pol kile 12€, WTF??). Vedela sem, da mora bit malo dražji, sam ne pa toliko ...

Carte D´or pa tudi mi skos kupujemo, mi je dober, ampak spet ne nevem kakšen presežek. Mogoče zato, ker sladoledov doma ne jem rada, imam raje zunaj na kepice ali pa lučke.

No, Movenpick me je vseen ful mikal probat, ampak 12€ za pol kile tudi jaz ne dam, nou uej houzej. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#74 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 July 2009 - 05:51 PM

QUOTE(Jinadaze @ 30. 7. 2009 - 11:12) View Post
Probala ga nisem, ker ne dam 12€ za pol kile sladolega, hell no. dry.gif

Če bi mi bil dober, dam tudi 20eur. sleep.gif

Jaz ga tudi še nisem zasledila ... najbrž ga imajo v Interšparih (ne pa tudi v Šparih), Leclercu, itd.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#75 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 July 2009 - 05:57 PM

Res bi dala 20€ za eno malo banjico sladoleda? Jaz pa včasih ne morem preko cene, ker so nekatere prav ... ne vem no, že na meji z žaljivim.
  • 0

#76 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 July 2009 - 06:32 PM

Bi. Sicer je potem ne bi požrla v dveh dneh in kupila vsak teden novo, ampak bi.
Cene pa so že posmehovanje iz strank vsepovsod - na koncu koncev dam tudi npr. za maskaro 27€, kar je že absurd, itd.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#77 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 July 2009 - 06:36 PM

Samo maskara traja dlje kot sladoled. sleep.gif
  • 0

#78 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 30 July 2009 - 06:54 PM

V Interšparih so ja. Jaz mam v spominu, da stane pol kila manj kot 12eur. Tam nekje 8-10.
Je bil pa neki časa tudi znižan.

• 0

#79 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 July 2009 - 06:59 PM

Jaz sem dala v Španiji za lonček ene 6€. huh.gif
  • 0

#80 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 July 2009 - 07:10 PM

QUOTE(DiLeMa @ 30. 7. 2009 - 19:36) View Post
Samo maskara traja dlje kot sladoled. sleep.gif

Pa kaj. Užitki ob krmljenju z resnično dobrim sladoledom so tudi edinstveni. sleep.gif
Kot pleskanje s kvalitetno maskaro.
Jaz že izhajam iz familije, kjer nam ni problem dati več za hrano - saj vem, da ti tudi ... a mislim, da smo mi sposobni kupit včasih res pregrešno drago stvar, hehe. Ko midva s fotrom napadeva Leclerc, težko prideva ven z računom pod 150€ in sploh ne kupujeva neke nujne fasunge ... same "bedarije". Saj pol ko začneš seštevat...

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users