Svetila
Posted 12 December 2013 - 08:19 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 April 2016 - 05:15 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 August 2016 - 09:30 AM
Najina barvna shema je črna-bela-siva-zlata in po tem, ko sva premetala vse žive strani, sva našla to Eglo zlato linijo luči. V Sloveniji kupit kaj normalnega je blizu nemogočega. :/
Midva ne bova imela visečih, ampak "plafonjere" .
Jina - ta luč je zunaj iz blaga ne? Malo me skrbi kako se to obnese - prah, bledenje... Kako je pri vaju? Zadovoljna?
Posted 03 August 2016 - 02:39 PM
Ja, zaenkrat sva ful zadovoljna. Tekstil je srednje debel, deluje ful vzdržljiv in je napet čez to kovino. Ravno sva se čudila, ker se niti malo ne nabira prah, ne vem če sva jo enkrat obrisala! Res da ni nobene vodoravne površine, ampak mi je vseeno čudno. Glede bledenja pa še ne morem nič reči, ker jo imava komaj slabe 3 mesece, ampak pomoje ne bo zbledela.
Se pa strinjam, da je pri nas res slaba izbira luči. Razen te sva vse naročila iz tujine.
― V. Van Gogh
Posted 03 August 2016 - 03:13 PM
Res je lepa.
After all this time?
Always.
Posted 03 August 2016 - 03:18 PM
Jina, tiste navadne plafonjere na prejšni strani si iz tujine naročala?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 February 2018 - 04:45 PM
Posted 03 February 2018 - 05:33 PM
― V. Van Gogh
Posted 08 February 2018 - 06:25 PM
― V. Van Gogh
Posted 26 October 2018 - 05:10 PM
Iščem luč za nad mizo. Katera se vam zdi lepša?
https://www.ds-sveti...-1030-1100.html
https://www.ds-sveti...a-1100-780.html
Posted 28 October 2018 - 06:48 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 October 2018 - 07:38 AM
Se strinjam. Ruski lustri, haha
Posted 28 October 2018 - 03:56 PM
Ma ja, saj verjetno bi bilo res najbolje tako, ampak se mi pomojem zadnje dva tedna pred porodom (da ne govorim po njem) ful ne bo dalo po trgovinah lesti, bi raje pred nabavila .
Posted 28 October 2018 - 04:07 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 December 2019 - 01:30 PM
Jaz sem predlagala kak reflektor in potem pač luči zasukaš v različne smeri. Fant pa ni za, on bi imel eno luč napeljavo direkt nad mizo, ker ga moti metanje sence. On ima idejo, da bi po stropu, na tri konce napeljal cevi črne barve (kot tiste vodovodne cevi), kao industrijski videz. Ampak mu ne morem dopovedat, da to v najino mini kuhinjo ne bi pasalo. Po mojem mnenju to paše, če je vse v takem industrijskem slogu, beton, kovina... Edina ideja, ki mi še pade na pamet je, da bi imela neko tako luč, kjer lahko napelješ kable poljubne dolžine po stropu v različne smeri, ampak se mi zdi, da bi to tudi znalo grdo izpasti.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 December 2019 - 04:33 PM
Meni se dopade ideja o reflektorju, jaz bi ga usmerila v strop oz. v steno, indirektna svetloba je fajn.
Posted 02 December 2019 - 05:38 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 December 2019 - 05:53 PM
Zakaj te pa tako moti, če je napeljano po steni/stropu? Skandinavci imajo dostikrat tako narejeno, pa lepo obdano s 'tunelčkom', da ni ravno kabel vsem na očeh.
Pablo Picasso
Posted 02 December 2019 - 05:57 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users