Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 28 December 2005 - 01:46 PM

Posted 11 January 2006 - 08:45 AM
Posted 12 January 2006 - 09:16 AM
Posted 14 January 2006 - 05:49 PM
Posted 21 January 2006 - 02:22 PM
potem cubo- najboljše testenine
guliver- sekret od sekreta
trta- najboljše pize..
Posted 21 January 2006 - 03:16 PM
Jst sm bla le tam na Litijski do zdej in na Brezovici (tam mi je boljše).
Aja, pa v Retečah v Zalti ribici.
Posted 21 January 2006 - 03:20 PM

Posted 21 January 2006 - 03:32 PM
Jst sm bla le tam na Litijski do zdej in na Brezovici (tam mi je boljše).
Aja, pa v Retečah v Zalti ribici.
Kitajski vrt je v dravljah v ljubljani.. ej sm bla u celju u 2 restavracijah, pol kle u lj. v vseh pa je povsod baaaaaaaah.. kle pa majo najboljšo kislo pekočo juho, postrežba je super, sam ni tko fensi zrihtan kar pa men ni važn..
morš probat res..
Posted 21 January 2006 - 03:33 PM

kje pa je to? pa kakšne so cene?
Posted 21 January 2006 - 03:57 PM
Posted 21 January 2006 - 05:57 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 January 2006 - 06:57 PM

Sam eno prošnjo imam..če bi lahk vsaj mal povedale, kje prbližno so restavraije, ki jih pohvalite?
Hvala.
Posted 21 January 2006 - 07:15 PM
Hehe, meni tudi.
Cantina Mexicana: http://www.cantina-m....si/index2.html
Mexico 1867 (tole restavracijo tudi jaz pohvalim, naravnost fantastična je): http://www.mexico1867.com/
Guliver (tudi super stvar): http://www.guliver.net/
Don Felipe: http://www.donfelipe.net/
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 January 2006 - 08:27 PM
Zdej se morm samo še odločt in jutr peljem mojga nekam na večerjo!
Posted 21 January 2006 - 08:41 PM
Kamorkoli ga boš peljala, sem ziher, da, če je vsaj malo gurmana, si bo vseh 10 oblizoval. Aja, pa če ima rad meso, bo še najboljše, če ga pelješ v argentinsko (Argentino) v BTCju (pa nujno naročit kravo).
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 January 2006 - 11:15 AM

Samo upam, da nau tok zaedeno proti večeru, da ne bi dobila mize? A katera kej ve, kako je s tem?
Posted 23 January 2006 - 07:50 PM
Naravnost frapirana sem bla nad Don Felipe-jem danes. Kelnarji nadvse prijazni in šaljivi, kot se spodobi. Pa ni jim blo nadležno vse razložit, kar me je zanimalo. Izredno vljudni..... še ko sva šla s sojedcem ven, nama je kelnar odprl vrata. Da ne omenjam hrane - NJAMI. Pa tudi ambient mi je všeč, cene so primerne. Zagotovo grem še tja!!!
.
Posted 23 January 2006 - 08:17 PM
Glede na to, da sva bila v mehiški prvič sploh, so nama temu primerno tud malo bolj podrobno razložil in svetoval (čeprav sm jst že vedla, kaj bom).
Porcije ogromne, malo sva se prenaglila in naročila vsak svojo predjed pa potem eno glavno in men je blo kar mal slabo..

Drugič pa naprej raziskovat!
Posted 23 January 2006 - 10:21 PM

I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 24 January 2006 - 12:12 AM

thanks!
p.s. V Samsari- v restavraciji je že katera jedla??
When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users