Lepa! A to zame misliš?

Pisarne, kabineti in njihova oprema
Posted 21 July 2016 - 06:15 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2016 - 10:18 PM
Ja! Ceprav verjetno kaksno ze imas
Posted 13 September 2022 - 07:00 PM
Tuhtam, kaka bi bila najbolj optimalna ureditev. Je pa vsekakor več prostora v sobi, ki bo otroška, tam je pisarna sedaj. Otrok pa, dokler je majhen, itak ne rabi veliko svojega prostora.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 September 2022 - 07:07 PM
Posted 13 September 2022 - 07:28 PM

Posted 13 September 2022 - 07:38 PM
Glede spanja otrok v spalnici sem skeptična, razumem za prvih nekaj mesecev, ampak kasneje pa je ravno za to otroška soba. Mene zgolj zanima umestitev pisarne v enega od prostorov, če pač ni za to posebej sobe/kabineta namenjeno.
A V. spi samo ob popolni tišini?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 September 2022 - 08:10 PM
Posted 13 September 2022 - 08:18 PM

V tvojem primeru se mi zdi bolj smiselno imeti pisarno v spalnici ali pa v dnevni sobi (za jedilno mizo ali v kakšnem drugem kotičku), da imaš vmes vrata in imata oba mir.
Posted 13 September 2022 - 08:28 PM
Bo pa prvi mesec otrok pri nama v spalnici, potem je pa v planu, da gre asap v svojo sobo, kot je sel tudi P.
Posted 14 September 2022 - 12:46 PM
Matilda, Tixi ima na IG kako je v spalnici uredila svoj delovni kotiček. Meni je simpatično izpadlo, poglej, če ti je všeč oz dobiš kakšno idejo.
[Napoleon]
Posted 23 September 2022 - 12:01 PM
Tole sem šla pa pogledat in je luštno, samo rabiš skoraj celo steno frej. No, vsaj pol.
Posted 23 September 2022 - 12:26 PM
Midva bova zdaj tudi v spalnico nasproti postelje postavila mizo, nad njo pa kar omarice in odprto polico od Ikea ENHET, ki je sicer kao za kopalnice/kuhinje.
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users