Lepo videt da sta s tipom zlepljena, ne pa da sta obtičala eden z drugim. Weee!
Ljubezen na daljavo ?
Posted 09 November 2006 - 12:45 PM
Lepo videt da sta s tipom zlepljena, ne pa da sta obtičala eden z drugim. Weee!
Posted 09 November 2006 - 01:21 PM
Samo temeljita sem rada, that's all. Ko nekaj pojasnim, pojasnim v nulo. Kjer je treba. Kar se pesmice tiče, priznam, malo me je zaneslo
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 November 2006 - 01:30 PM
Posted 09 November 2006 - 04:47 PM
Očitno, še nisi doživela ljubezni, ko se lahko nekomu predaš brez občutka požrtvovalnosti.....ko si nekomu povsem zvest fizično in spiritualno in lahko po parih mesecih človeku gledaš v oči ter imaš občutek, da je bila vsa tvoja življenjska pot dovršena s tem, da si ga našel, da ga ljubiš z vesem svojim bitjem in da on ljubi tebe!!!!
Tisti, ki so to našli v življenju bodo razumeli moje besede...tisti, ki ne, ne....
LJUBEZEN ZMORE VSAKO OVIRO
Še pred devetimi msesci sem imelo to reklo za neuresničljivo...prev tako svoje sanje....
ja, seveda, TI najbolj poznaš moje življenje, občutja in razmišljanja.
to si pač jaz mislim. in če bi moj fant odšel na Kitajsko jaz ne bi v tistem trenutku šla pakirat kufre, pustla vse obveznosti in šla za njim. 6 mesecev nebi crknila brez njega, razumeš? in to, da nehče leze za nekom še ni dokaz oh in ah ljubezni, ki jo ti opisuješ. in ne vem za koga pri vragu se ti imaš, da delaš take zaključke o meni. NA PODLAGI ENEGA STAVKA
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 09 November 2006 - 07:00 PM
Posted 09 November 2006 - 07:21 PM
Posted 09 November 2006 - 07:32 PM
ja, seveda, TI najbolj poznaš moje življenje, občutja in razmišljanja.
to si pač jaz mislim. in če bi moj fant odšel na Kitajsko jaz ne bi v tistem trenutku šla pakirat kufre, pustla vse obveznosti in šla za njim. 6 mesecev nebi crknila brez njega, razumeš? in to, da nehče leze za nekom še ni dokaz oh in ah ljubezni, ki jo ti opisuješ. in ne vem za koga pri vragu se ti imaš, da delaš take zaključke o meni. NA PODLAGI ENEGA STAVKA
Kakšni modri zaključki!!!!
1. Najprej si bila željiva ti!!! Citiram:
QUOTE(sade @ 6. 11. 2006 - 15:14)
''to pa je meni že malo sick, da bo tak lezel za njo''
2. To, da sm te navedla za primer, da še nisi izkusila prave ljubezni je zgolj domnevanje po takih težkih in obsojujočih besedah, ki se mi pač ne zdijo refleksija neke zrele osebe!
Torej, če ne veš o čem govorim, se prosim ne pi**** nekaj na suho, ker ne poznaš situcije!!!!
3. KDO SM JAZ?.... JAZ in moj fant odhajava na Kitajsko in tukaj ne gre za to, da bo kdo CRKNIL brez koga, kot si ti grobo in grdo napisala!!!! Gre za to, da se bodo obema izpolnile sanje in, da bova en drugemu pri tem v podporo!
4. Jaz osebno tudi ne bi 'lazila' za nobenim nikamor, je pa res, da sem pripravljena za nekatere ljudi v življenju storiti več, kot pa nekateri drugi....(beri kot) razvajeni egocentriki, ki skrbijo le za svojo rit in svoje dobro počutje!!!!!
5. Tu ne gre za lazenje in opevanje neke romantične ljubezni..
in 6. Če je komu prav ali ne....če želiš lahko povem tudi s tvojimi besedami SADE: Ja, JAZ bi crknila brez mojega fanta že po enem tednu, kaj pa šele po 6 mesecih.....In sem zelo ponosna na to, da sva skupaj sprejela tako zrelo odločitev, da bova delala in študirala na kitajskem....za razliko od nekatrih, ki jim je cel life samo potovat in žurat, PA VAS ZA TO NIHČE NE ZMERJA ALI OBSOJA!!!
Prav tako posebaj povdarjam, da je ta odločitev prava ZAME in nikogar ne posiljujem z njo ali ga žalim v smislu.....QUOTE(sade @ 6. 11. 2006 - 15:14)
''to pa je meni že malo sick, da bo tak lezel za njo''
WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 09 November 2006 - 07:57 PM
to pa je meni že malo sick, da bo tak lezel za njo
...s temi besedami tudi ti delas zakljucke na zadevo, ki je ne poznas najbolje...
jaz za sebe vem, da nikoli ne bi mogla biti v vezi z nekom, ki bi živel na drugem koncu sveta. rabim tisti pristen stik, spoznati človekove vsakdanje navade, ki pa jih po mojem mnenju ne moreš, če se vidiš parkrat na mesec. v tistem času, ko si pa skupaj pa se lahko človek kaže v čisto drugi luči, kot v resnici je. če pa si z njim skoraj vsaki dan pa je težko, da ne bi človekovega pravega karakterja. ne vem, jaz se bi pačtežko zadovoljila s parimi mejli na dan pa nekaj dnevi na mesec njegove bližine.
če pa komu to ustreza pa kar. to je verjetno bolj za tiste, ki rabijo več "svobode" ( in s tem ne mislim, da varajo).
OK...make up your mind!!!!
Na eni strani je sick, da nekdo "leze" za nekom, medtem ko ne "ne bi mogla biti v vezi z nekom, ki bi živel na drugem koncu sveta"! A ne vidis tukej povezave!?!?!
Ocitno fant od Soncice tude ne more ziveti z nekom, ki bo pol leta na drugi strani sveta...vem da jaz sigurno nebi mogel! Fant sigurno ne bo gledal v luft, nedtem ko se bo Soncica ucila, a ne?! Verjetno ima ze nekaj zorganiziran! In ce se bojo - kot pravi Soncica - obema izupolnile sanje, je to najvecja njuna zmaga...ocitno bosta potegnila iz vsega skupaj maximum. Navsezadnje bosta skupaj zazivela, popolnoma na svojem...najboljsi test za njuno zvezo, ce ne drugega.
Polek tega po dvomim, da je fant takoj zacel pakirati kovcke, saj ni njen podloznik in oproda. Kot pravi je za tem stala skupna odlocitev...in jaz mislim, da je njuna odlocitev pravilna!!!
Posted 09 November 2006 - 08:05 PM
2. vem, da ne poznam situacije in če se oba skupaj odločita, da bosta nekam odpotovala se mi sploh ne zdi lazenje za nekom. zdi se mi pa lazenje za nekom, če se en odloči, da šel, drugi pa gre za njim samo iz tega razloga, ker pač ne more pol leta zdržati brez neke osebe. tako je moje mnenje in to še ne pomei, da nisem doživela prave ljubezni. ker sem jo! koliko sploh lahko razglabljamo o tem kaj to je in če sploh obstaja. o tem pa je brezveze debatirat, ker ima vsak svojo filozofijo.
in ti spet delaš neke zaključke, da te bodo samo TISTI razumeli.
3. ja, kdo si ti, ker ne moreš vedet koliko in kako jaz ljubim glede na to, da se mi to zdi lazenje za nekom.
4. seveda se je vsak pripravljen žrtvovat v ljubezni. ampak vse do neke mere. in zdaj ne pravim točno za vaju dva ampak nasploh. ker ne vem zakaj gre on tudi na kitajsko ali kako je že.
5. super
6. hahaha spet se pretvarjaš, da me poznaš. in kako veš, da je meni edini cilj žurat in popivat
pille je razlika, če nekdo živi v sloveniji in odpotuje za krajši čas (kar 6 mesecev za mene je) ali pa živi na kitajskem ali kjerkoli drugje na drugem koncu sveta ali ne?
tistega pol leta bi že potrpela in bila braz njega, saj bi vedela da bi se vrnil in bila lahko spet cel čas skupaj. ne bi pa mogla biti z nekom, ki bi živel na drugem koncu sveta in ga ne bi mogla videt takrat, ko bi mi zahotlo in dovolj pogosto. to je razlika.
Posted 09 November 2006 - 08:18 PM
...
pille je razlika, če nekdo živi v sloveniji in odpotuje za krajši čas (kar 6 mesecev za mene je) ali pa živi na kitajskem ali kjerkoli drugje na drugem koncu sveta ali ne?
tistega pol leta bi že potrpela in bila braz nega, saj bi vedela da bi se vrnil in bila lahko spet cel čas skupaj. ne bi pa mogla biti z nekom, ki bi živel na drugem koncu sveta in ga ne bi migla videt takrat, ko bi mi zahotlo in dovolj pogosto. to je razlika.[/color]
Meni pol leta JE veliko...ogromno stvari se lahko spremeni medtem!
Sicer je spet odvisno od cloveka in odvisno od intenzivnosti veze, ki sta jo partnerja imela do tedaj. Ce si ti navajen popolnega skupnega zivljenja (skupni vsakdan) in ne videvanja 3-4krat na teden, je prekleto tezko nekoga izpustiti iz svojega zivljenja, pa cetudi "samo" za pol leta.
Z mojo punco spiva skupaj prav vsak dan...neglede na to kje sva! Pa to ni obsedenost ali ljubosumnost, ampak prava ljubezen (je razlika)!
Posted 09 November 2006 - 08:27 PM
kaj če bi tvoja punca želela odpotovati za recimo pol leta in ti ne bi mogel oditi za njo, ker bi tukaj imel recimo službo, ki ne bi mogla počakat bi vse pustil samo zato, ker ne bi mogel biti pol leta brez nje?
Posted 09 November 2006 - 08:31 PM
[color=#663366]1. prvo kot prvo tisti prvi stavek ni bil mišljeno žaljivo. če si ga pa tako vzela je to tvoj problem.
Zrel odgovor ni kaj...
Ostalih stvari ne bom komentirala, ker mi je škoda večera za take neumnosti...
Pille....U got my point...tnx!
WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 09 November 2006 - 08:34 PM
Mislim, da sta Pille in Sončica njen prvi post malo preveč dobesedno vzela in je potem kasneje zelo dobro argumentirala svoje mnenje.
Posted 09 November 2006 - 08:35 PM
potem pa še nadaljevanje citiraj in se ne zapiči samo v tisto, kar želiš slišati
meni je tudi že dosadlo vse skupaj. vsaj v tem se strinjama
Posted 09 November 2006 - 08:45 PM
Uskladiti vse te željeposameznika z osebnostno svobodo-tukaj se pokaže kaj je ljubezen.
Ljubosumje nima nobene veze z bolestno ljubeznijo-vse to je ljubezen-bolestna želja po zadovoljevanju svojih čustev_zakaj nas prizadane če ni po naše-hja hehe zato ker en gledamo samo na partnerja ampak na naše občutrke ki nam bo jih partner prinesel(isto ko je konec se včasih ljubezen spremeni v sovraštvo,zakaj again,ker so bile podrte naše želje in čustva-potem ljubezni sploh ni bilo(pa vemo kako pogosto je to)-pri enih se bolj odpre pri drugih manj.
WINK (fake one)
Posted 09 November 2006 - 08:54 PM
če ima eden od partnerjev željo iti v tujino (da si nabere izkušnje npr. študij) se to meni ne zdi žaljivo. češ zdaj pa me nima rad- ni več slinast kot si ti rekla.
o "normalni" navezanosti pa je se mi zdi že bilo govora. je tanka meja med "normalno" in "nenormalno" navezanostjo in jo lahko vsak nehote takoj prekorači. tako pač je. težko je, da bi bila oba partnerja vedno zadovoljna.
Posted 09 November 2006 - 08:56 PM
tudi midva sma skupaj vsaki dan, ker on živi pri meni. tako, da to ni pogoj. važni so razlogi zakaj nehče gre za nekom. ali se skupaj odločita ali pa gre za ljubosumje in bolano navezanost. seveda, da pogrešaš človeka in zelo težko zdržiš ampak če nimaš možnost pač to pretrpiš in ne greš na vrat na nos za nijim. in zraven dodajam, da to ne leti na sončico
kaj če bi tvoja punca želela odpotovati za recimo pol leta in ti ne bi mogel oditi za njo, ker bi tukaj imel recimo službo, ki ne bi mogla počakat bi vse pustil samo zato, ker ne bi mogel biti pol leta brez nje?
Nisem rekel, da je zivljenje skupaj pogoj, je pa sigurno razlika med tem in videvanjem nekajkrat na teden...no, pa ne bom se ponavljal!
Razlogi zakaj gre nekdo za nekom so bili pa (po mojem mnenju) jasno razvidni ze ob zacetnem postu (ki ga je btw napisala Tanjci in ne Soncica)! Po moje ni iz prebranega zacetnega posta nikjer videti kaksnih sledi ljubosumja ipd.!
Zveza je vedno delezna kompromisov in interesov. Ne vem kako bi se obrnilo, ce bi se znasel v taki situaciji! Vem pa, da bi na vsak nacin poskusil najti nacin, da bi lahko prezivel tudi ta pol leta z mojo malo! Sluzbo se dobi tudi na kitajskem, ce se mal pomatras!
No, pa saj je vseeno, vsak je svoj individuum, jaz sem povedal svoje...ti pa tudi!
Posted 09 November 2006 - 09:01 PM
hvala dilema.
Posted 09 November 2006 - 09:02 PM
Posted 09 November 2006 - 09:22 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users