QUOTE(sade @ 9. 11. 2006 - 16:47)

ja, seveda, TI najbolj poznaš moje življenje, občutja in razmišljanja.
to si pač jaz mislim. in če bi moj fant odšel na Kitajsko jaz ne bi v tistem trenutku šla pakirat kufre, pustla vse obveznosti in šla za njim. 6 mesecev nebi crknila brez njega, razumeš? in to, da nehče leze za nekom še ni dokaz oh in ah ljubezni, ki jo ti opisuješ. in ne vem za koga pri vragu se ti imaš, da delaš take zaključke o meni. NA PODLAGI ENEGA STAVKA
Kakšni modri zaključki!!!!
1. Najprej si bila željiva ti!!! Citiram:
QUOTE(sade @ 6. 11. 2006 - 15:14)
''to pa je meni že malo sick, da bo tak lezel za njo''
2. To, da sm te navedla za primer, da še nisi izkusila prave ljubezni je zgolj domnevanje po takih težkih in obsojujočih besedah, ki se mi pač ne zdijo refleksija neke zrele osebe!

Poleg tega v svojih stavkih nisem bila žaljiva, kot ti, ampak, če citiram sebe : Tisti, ki so to našli v življenju bodo razumeli moje besede...tisti, ki ne, ne....
Torej, če ne veš o čem govorim, se prosim ne pi**** nekaj na suho, ker ne poznaš situcije!!!!
3. KDO SM JAZ?.... JAZ in moj fant odhajava na Kitajsko in tukaj ne gre za to, da bo kdo CRKNIL brez koga, kot si ti grobo in grdo napisala!!!! Gre za to, da se bodo obema izpolnile sanje in, da bova en drugemu pri tem v podporo!
4. Jaz osebno tudi ne bi 'lazila' za nobenim nikamor, je pa res, da sem pripravljena za nekatere ljudi v življenju storiti več, kot pa nekateri drugi....(beri kot) razvajeni egocentriki, ki skrbijo le za svojo rit in svoje dobro počutje!!!!!
5. Tu ne gre za lazenje in opevanje neke romantične ljubezni..

..tu gre za življenjske odločitve, ki so še kako premišljeno sprejete iz obeh koncev!
in 6. Če je komu prav ali ne....če želiš lahko povem tudi s tvojimi besedami SADE: Ja, JAZ bi crknila brez mojega fanta že po enem tednu, kaj pa šele po 6 mesecih.....In sem zelo ponosna na to, da sva skupaj sprejela tako zrelo odločitev, da bova delala in študirala na kitajskem....za razliko od nekatrih, ki jim je cel life samo potovat in žurat, PA VAS ZA TO NIHČE NE ZMERJA ALI OBSOJA!!!
Prav tako posebaj povdarjam, da je ta odločitev prava ZAME in nikogar ne posiljujem z njo ali ga žalim v smislu.....QUOTE(sade @ 6. 11. 2006 - 15:14)
''to pa je meni že malo sick, da bo tak lezel za njo''