Sanje-more
Posted 16 August 2006 - 03:39 PM

Posted 23 May 2009 - 12:55 PM
Danes ponoči sem snjala da mi je umrla mama, skos sem se jokala pogrešala sem jo skos sem bila slabe volje ker je umrla...spomnim se dveh malih otrok ki sta prišla do mene in me vprašala če sem vredu pa sem jima tak ful zadirčno rekla ne...pa tudi sem se hotla zbuditi, mislim pač...proti koncu sem se zavedala da sanjam pa se nisem mogla zbudit dokler se sanje niso končale, ko so se končale sem se objokana zbudila..spomnim se tudi da sem med sanjanjem jokala.
A mi lahko kdo pove če ima to sploh kakšen pomen..mene je zelo strah tega, še nikoli nisem sanjala da bi kdo umrl, dobro sanjala sem da je bil kdo drug ai jaz na robu smti ampak da bi umrl pa nikoli...

Hvala,
Posted 23 May 2009 - 12:59 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 23 May 2009 - 01:02 PM
Ogromnokrat sem že sanjala, da je kdo od mojih bližnjih umrl. Pa so zaenkrat še vsi živi.
Posted 23 May 2009 - 01:26 PM

Resnično se mi ni niti približno zdelo kaj naj bi to pomenilo.
Posted 23 May 2009 - 03:13 PM
Posted 23 May 2009 - 03:27 PM

Posted 23 May 2009 - 03:31 PM

Hahaha, pa enkrat sem sanjala, da so mi čapci ukradl belo krzneno jakno in da tega tipa vprašam kaj bo z njo on pa: "Jo bom daŁ svoji pićki!"

Posted 23 May 2009 - 03:39 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 23 May 2009 - 04:04 PM

Pa ful pogosto sanjam, da sem kakšen superhero.

Posted 23 May 2009 - 04:08 PM
Posted 23 May 2009 - 04:13 PM

Posted 23 May 2009 - 04:15 PM

After all this time?
Always.
Posted 23 May 2009 - 04:43 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 May 2009 - 04:48 PM

Posted 23 May 2009 - 08:31 PM
Sicer nisem vrazeverna, horoskopi ipd. so mi spanska vas, imam se za zelo razumskega in down to earth cloveka, ampak na svoje sanje in kaksne prebliske sem pa zelo obcutljiva. Tolikokrat se mi je ze kaj sanjalo in se potem tudi res zgodilo, da mi je vcasih prav neprijetno. Ali pa, ko nekaj delam in se mi ze takrat, ko nekaj delam pred ocmi odvije eno cisto xy zaporedje dogodkov, ki bodo nastali zaradi tega, kar pravkar pocnem in potem se to res zgodi. Pa nic drasticnega, ampak recimo urejam neko zadevo v sluzbi pa listam po papirjih, gledam kaj moram poslati kam, kaj spraviti, kaj je za zapisati, kaj za zavreci in potem eno cisto nepomembno zadevo obdrzim in je ne zavrzem, ker imam obcutek, da se bo nekje nekaj cisto nepredvidenega zakompliciralo in bo tisti trenutno nepomemben zaznamek resilna bilka. Kolikokrat mi je ze potem prislo to prav. Vcasih mi res ni nic jasno,

Ali pa sanje - sem zmenjena pri frizerki za naslednji teden in potem splet nakljucij nanese na to, da tisti dan ne morem k njej (pa se mi to ne dogaja pogosto, da bi odpovedovala kakrsnekoli zmenke) in OK bom pac naslednji dan poklicala frizerko pa ji rekla, da me ne bo. In ponoci se mi sanja, da me je frizerka (ki sicer nima moje telefonske in, ki me se nikoli ni klicala) poklicala in rekla, da tudi ona ne more in potem prestaviva vse skupaj. Kaj se mi zgodi naslednje jutro - me klice frizerka in mi rece, da tisti dan nima casa, ce lahko prestaviva. Jaz sem ji rekla pa to ni res, meni se je tocno to sanjalo.

Aja meni se tudi dostikrat sanja o tem, da mi kaksen zob izpade, mislim pa, da je to podzavestno povezano s tem, da imam ene tri zobe brez zivca, na katere me zobozdravnik vsakic posebej opozori, da se mi pac lahko zlomijo in potem me je tega strah.
Ogromnokrat se mi tudi sanja, da sem se v srednji soli ali pa na faksu in, da mi ni nic jasno, ko mi pravijo, da sem povsod neocenjena, ker ne hodim k pouku, jaz pa cudno gledam ces sej sem ze davno koncala solo.
Posted 24 May 2009 - 03:46 PM

Posted 24 May 2009 - 04:04 PM

V real pa itak verjetno ne bom.

Posted 24 May 2009 - 05:10 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users