Poskusi na živalih
Posted 30 July 2006 - 07:15 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 August 2006 - 08:53 PM

Posted 02 August 2006 - 12:06 AM

Posted 02 August 2006 - 04:37 PM

Nevem točno, včeraj ko sem bla pri kozmetičarki mi je povedala da je ena njena kolegica pisala članek o tem ful dolgo in je prav šla v Ameriko pa to prav raziskovat določene firme in so baje ugotovili da L'occitane testira...in pravi da je tud sama bla ZELO šokirana glede na to da nai bi bil znan L'occitane po tem da dela v skladu z naravo itd...

Posted 02 August 2006 - 05:07 PM

Lek je tudi na seznamu, da testira na živalih, na njihovi pletni strani (prav za kozmetične izdelke, ne za zdravila) pa piše v desnem kotu zgoraj, da ne testirajo. Potem sem pa že pred časom pristojnim poslala mail in vprašala, kako je s tem. Odgovora še danes nisem dobila (in ga verjetno tudi nikoli ne bom).

Pa še nekaj sem opazila. Če gledaš oglase na tv ali pa v revijah - za katere izdelke jih je največ? Skoraj vsi oglasi so za izdelke, ki so testirani na živalih. Morda vsi ne veste, koliko stane sekunda oglasa na tv, ali pa cela stran v kakšni od revij, ampak cene so res gromozanske.
Tule pa je direkten link do letakov, na katerih najdete proizvajalce, ki testirajo na živalih in tiste, ki tega ne počnejo:
http://www.ljudmila....aki/letak01.pdf
Posted 17 August 2006 - 08:50 AM
http://www.ljudmila....aki/letak01.pdf
a balea je DM znamka?
Posted 17 August 2006 - 09:15 AM
Posted 29 December 2006 - 05:52 PM
Berem kaj piše na škatlici in opazim napis: "We don't do animal testing. How could anyone?"
Mene je to tako zadelo, tudi malo mi ni žal visoke cene za izdelek.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 30 December 2006 - 06:19 PM
Nevem točno, včeraj ko sem bla pri kozmetičarki mi je povedala da je ena njena kolegica pisala članek o tem ful dolgo in je prav šla v Ameriko pa to prav raziskovat določene firme in so baje ugotovili da L'occitane testira...in pravi da je tud sama bla ZELO šokirana glede na to da nai bi bil znan L'occitane po tem da dela v skladu z naravo itd...

v kredibilnost amerike itak zelo zelo dvomim - sploh pa, kaj je šla raziskovat v Ameriko, ko bi šla lahko strica Olivera vprašat bližje - v Francijo, kjer je sedež L'Occitana. yeah, samo toliko, da v U$A tudi na šampone Herbal Essences pišejo, da niso testirani, medtem, ko HE spada pod ne vem katerega giganta že, ki testira. L'Occitane pa nisem našla še na nobenem od spiskov, tako, da puščam možnosti odprte. ko pa jih bom vidla na katerem od seznamov, pa tut vprašanje, če bom verjela. ker itak vse te tvrdke zanima samo keš.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 December 2006 - 06:55 PM
Posted 30 December 2006 - 07:08 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 30 December 2006 - 07:24 PM
WINK (fake one)

Posted 30 December 2006 - 07:32 PM
Zdaj je EU izdala zakonodajo o kemikalijah. V njej je določba tudi o testiranju na živalih, kjer piše, da se dvojnih enakih testov - testov iste kemikalije, naj ne bi več izvajalo na živalih. Poleg tega pa naj bi se počasi ukinjalo tako testiranje.
me prav zanima, kdo bo komu koliko keša plačal, da bo lahko še naprej mirno testiral vsak drek, ki ga pobere .....
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 December 2006 - 12:07 PM
Posted 31 December 2006 - 01:00 PM

Posted 31 December 2006 - 01:47 PM
Enako delajo s preizkušanjem tablet. Prostovoljci se javijo, požrejo tablete in dobijo denar. Osebno poznam študenta medicine, ki hodi na ta testiranja (dobi 150 jurjev za par dni).
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 31 December 2006 - 03:01 PM

sam da bi mi pa s kašnimi hudo K kremami po obrazu šaril in mi kaj z mojimi laski naredl, pa nevem no

Posted 31 December 2006 - 03:40 PM
Posted 31 December 2006 - 03:49 PM

Tonight
I'll do what I want
Because I can
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users