QUOTE(bluberry)
...nevem če je kdo tak zelo podoben -če sta si dva partnerja lahko tako podobna da se nikoli v življenju ne trudita zglihat probleme ko nastanejo-pa če je to pogovor ali pa skok z padalom-vseeno, pač vsak na svoj način....
A viš, lih o tem sm jst prej govorila - jst pa verjamem v to svojo sorodno dušo, ki mi je tako zelo podobna, da se nama ne bo treba ZAVESTNO odrekat svojim željam, svojim načelom, da bi ustregla drugemu. Torej trud??
In na podlagi dveh zelooo različnih tipov, s katerima sem/sem bila v vezi, si že skoraj upam trditi, da je ta zeloo blizu temu idealnemu, ker še vedno, po enem letu včasih kar strmim

, kako zelo se strinjava v vsem, kar je pravo nasprotje bivšega, s katerim sva si bila res preveč različna človeka, da bi lahko normalno skupaj živela, pa sva se pač razšla, ker se meni (in tudi njemu verjetno, vendar se je on že tako v manjši meri) ni več ljubilo stalno plesat po njegovem ritmu, počet stvari, ki so njemu všeč...
To je bilo meni vedno bolj odveč, ker sem na ta način tlačila svoje želje in prepričanja...
Mah, spet sm neki zabluzla...
Upam, d aje vsaj pikica razumljivega