Solarij
Posted 02 May 2005 - 05:18 PM
Posted 02 May 2005 - 06:08 PM
Ce katera kaj vec ve o tem, naj napise ...
to te pošpricajo s samoporjavitvenim sredstvom. počakaš par minut da se posuši, pol si pa čez kakih pet ur zelo lepo rjav. enakomerno rjav predvsem. pa še poceni je.
drgač pa solarij sploh ni tok škodljiv kokr vsi pravjo. je naravno sonce že kar prbl. enako škodljivo. jz ogromno žensk poznam k že skor cel lajf hodjo v solarij pa niso zarad tega nč več zgubane. sam pravilno se morš negovat. če greš pa enkrat na teden ali dva v solarij ni pa čist nč groznega.
Posted 02 May 2005 - 08:14 PM
sj se ji bo pol vidl-to ni kratkotrajno-ampak dolgorajno

ej kje je ta razpršilni solarij??? To sm vidla že v Friends k je Ross šu tja

kok pa stane?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 May 2005 - 08:26 PM
Posted 02 May 2005 - 09:18 PM
Posted 02 May 2005 - 09:19 PM
Pr men se pa pol tud strije mal ''pobarvajo'' na rjavo,tko,da ni tok pene...STRIJE

Posted 03 May 2005 - 02:03 PM
Posted 03 May 2005 - 02:04 PM
Hvala

Posted 14 May 2005 - 04:07 PM

Solarij je zelooooo škodljiv, to so, kolikor veste, potrdile tudi znanstvene študije in sploh maldoletnim odsvetujejo obisk solarijev.

Sama nisem bila še nikoli v solariju in tudi nikoli ne bom šla, ker svoje kože ne mislim izpostavljati UV sevanju. Pa čeprav imam zelooo svetlo polt in tudi zelo težko porjavim. in se tudi ne trudim izpostavljati soncu, da bi moja koža dobila kaj barve. Se mi zdi moje zdravje kože veliko bolj pomembno.

Glede prepričanja, da je potrebno pred odhodom na dopust v solarij, da dobiš podlago, pa tole: četudi greš v solarij prej, preden se začneš izpostavljati soncu, ni nujno, da te ne bo opeklo.

In res ne vem, zakaj bi svojo kožo brez veze izpostavljala UV sevanju samo zato, da bi imela zagorelo polt?! To je pač ena od modnih muh kozmetične industrije...

Posted 14 May 2005 - 04:12 PM

Solarij je zelooooo škodljiv, to so, kolikor veste, potrdile tudi znanstvene študije in sploh maldoletnim odsvetujejo obisk solarijev.

Sama nisem bila še nikoli v solariju in tudi nikoli ne bom šla, ker svoje kože ne mislim izpostavljati UV sevanju. Pa čeprav imam zelooo svetlo polt in tudi zelo težko porjavim. in se tudi ne trudim izpostavljati soncu, da bi moja koža dobila kaj barve. Se mi zdi moje zdravje kože veliko bolj pomembno.

Glede prepričanja, da je potrebno pred odhodom na dopust v solarij, da dobiš podlago, pa tole: četudi greš v solarij prej, preden se začneš izpostavljati soncu, ni nujno, da te ne bo opeklo.

In res ne vem, zakaj bi svojo kožo brez veze izpostavljala UV sevanju samo zato, da bi imela zagorelo polt?! To je pač ena od modnih muh kozmetične industrije...

:thumleft: Se popolnoma strinjam!

Posted 14 May 2005 - 04:38 PM
Komu pa je všeč solarij, pa naj hodi. Nimam nič proti.
Posted 30 May 2005 - 12:17 PM
Vendar skoraj nobena prijateljica ni hodla, da bi jo kaj vprašala. Sem mislila, da je to "normalno". Letos je glede tega še večji "bum" in sem menjala lokacijo. Ni primerjave! Veliko, veliko je odvisno tudi od kvalitete solarija, ni kaj. Ni pa dobro pretiravati, to itak. Komaj že čakam na morje in naravno sonce.
Nekje sem brala tudi, da baje solarij učinkovito vpliva na luskavico in še par drugih bolezni... zdaj kolko je res. Poznam pa eno, ki je čisto črna že bla pred 1,2 mesecema (od solarija seveda); od začetka je bilo še kr ok, zdaj je pa zažgana kot čevapčič...

In še nekaj: jaz se, preden grem v solarij, namažem s posebno kremo, ki jo kupim v studiu, kamor hodim. Zelo, zelo prijeten vonj ostane (kljub tuširanju; vsaj meni) še naslednji dan.
Veliko sončka na nebu Vam želim!
Posted 05 June 2005 - 09:30 AM
js sm šla prvič u solarij pred 2 mescema.. (moj fit, bl natančno)
priporočla mi ga je prjatlca.. tko da sm se ji enkrat pač prdružla..
šla sm v "šestko" za 10 min..
pred tem sm se samo stušerala (baje da ni potrebna nobena posebna krema al kakršnakoli zaščita)
po sončenju

ok in se nism

moram rečt da sm že po prvi uporabi solarija opazla "rahlo podlago", sicer komi opazno, mi je pa useen dal upanje da tole pa deluje

(razliko sm lahko opazla, kr sm mela obleče tangice /najmanše kar sm jih našla v predalu/ prav s tem namenom)
obisk sm po 4 dneh ponovila..
in še naprej sm bla zadovolna
sam pol sm si pa rekla da grem js mau pogledat kko je s tem solarijem, a to kej škoduje pa tko...

in sm brala razne forume (mnenja so full različna), pa mami mi je dam prnesla ene par člankov o tem..
kr naekrat sm začela povsod "srečevat" opozorila o škodljivosti solarija..
za piko na i mi še prjatlca reče, da ga ne bo več uporabljala

hja, kdo se pa neb usaj mičkn ustrašu?

no medtem je pa že začeu sončk fajn sijat, tko da sm si rekla, da to poletje nam več šla tja (čeprou nej bi melo sonce isti učinek..mah bom pa kremce mazala..pa visok zaščitni faktor pa bo..)
povzetk je pa tak..
če mi bo še kdaj zapasal bom šla u solarij (škodljivost gor dol)
prej se bom pozanimala o kvaliteti pa pravilni uporabi
drgač pa tok skrbimo (ok, se trudmo

ma to kak smisel?
upam da sm kej uporabnga natipkala skp

Posted 05 June 2005 - 12:37 PM
Zdaj sem pa to že tolikokrat slišala od stroke, da ... Seveda tisti, ki služijo na račun solarija, zagovarjajo tovrstno "praženje", saj vendar od tega živijo, ne vem pa, če je mnenje zdravnikov o škodljivosti tolikokrat poudarjeno in izraženo zato, da bi jim uničili biznis ...

Posted 05 June 2005 - 10:24 PM

Posted 29 June 2005 - 04:12 PM

enivej, a mogoca kjera ve, kdaj imajo v solariju Moj Fit (zraven Joe Penasa, al pa ta nov, na Trzaski blizu Cornerja) happy hour? pac, studenti brez denarja...

Posted 29 June 2005 - 06:41 PM

[quote]
ST.
Posted 29 June 2005 - 07:15 PM

enivej, a mogoca kjera ve, kdaj imajo v solariju Moj Fit (zraven Joe Penasa, al pa ta nov, na Trzaski blizu Cornerja) happy hour? pac, studenti brez denarja...

happy hour majo se mi zdizgodi zjutri pa ''pozn zvečer'' od 7h-10h zjutri pa tm od 21h do konca
ma tko nekak no
Posted 01 July 2005 - 12:19 PM
Tko da: zmerno pa s pametjo, drugač pa solarij ni nekaj tko groznega, kot nekatere opisujejo tukaj. Po mojem.

Posted 01 July 2005 - 12:23 PM
sam da pa ti vidš ženske k s tem pretiravajo!!!
k prou grde zgledajo tolk so zažgane.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users