Jump to content

Photo

Koliko je potrebno, da vam zmeša glavo?

• Please log in to reply
184 replies to this topic

#61 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 March 2007 - 06:59 PM

Da me zmeša ? Ne dosti. Jaz sem človek, ki se hitro zaljubi in tudi hitro odljubi. Samo zdaj sem zaljubljena kot še nikoli. Zmešal me je čisto. biggrin.gif Prvo sma bila dobra frenda. Vse sma si zaupala. Pol pa sma nekak začela & traja še zdaj. wub.gif Samo da se prikaže in reče kaj lepega, pa sem že v sedmih nebesih. biggrin.gif wub.gif
  • 0

#62 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 30 March 2007 - 08:33 PM

Uf, kako se tole spremeni..sem prebrala svoj prispvek v tej temi izpred dveh let. In sem ratala mal bolj zahtevna in je moj spisek mal daljši..
Tisto, pred dvemi leti, da mora biti romantičen-ja, ampk ne pretirano. Mora biti osebnostno močan in zlooo samozavesten-mora biti MOŠKI in ne neka krpica s katero lahko vsak briše (aja, no, reče se copata biggrin.gif ).
Seveda mora biti tudi kemija.

In v končni fazi, če ima vse to, je pika na i samo še strast. Mora opazit da mi je všeč (ker če mi je to tudi nakažem) in takrat, mora vzeti stvari v svoje roke. Na primer prejšnji tip me je totaalno omrežil s tem, da je ujel trenutek, me močno stisnil k sebi da sem čutila vsak del njegovega telesa in me s strastjo poljubljal tudi po vratu-in še tista "sapica"...
Jooooj se mi že vrtiii ko pomislim, sploh ta strast na koncu, tooo tiii jeee "dec" in pol twisted.gif twisted.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#63 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 March 2007 - 08:54 AM

QUOTE(*simoncy* @ 30. 3. 2007 - 21:33) View Post

tooo tiii jeee "dec" in pol twisted.gif twisted.gif

še enga včasih težko prenašam, da bi pa še polovico .... nein, danke! twisted.gif laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#64 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 31 March 2007 - 05:42 PM

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
No ampak ko ga pa sploh nimaš, se ti pa zazdi da bi lahko tut še 2 zraven prenašala če treba, a ne? smile.gif No v tem stanju sem jaz biggrin.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#65 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 31 March 2007 - 05:58 PM

Jst tud opazujem kaj sem tričetrt leta nazaj natipkala. Fju, se je ful spremenilo do zdej. Ampak še vedno opažam.. da se ful pustim zmešat. Kr tko, en čist mimo pobč. Pa ne kej resnega, ampak tako čist mimobežno flirtanje, ko veš da se bo tkoj končalo, pa se vseeno igraš. Nevem, ne znam razložit. Pa sanja se mi ful dost tk o kr enih. biggrin.gif Zakaj je monogamija in zvestoba žensk družbeno priznana vrednota?! biggrin.gif Ok ok, sj bom kr tiho, hvalabogu da je tk ko je pri men, vem kakšne probleme majo včasih druge bejbe. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#66 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 31 March 2007 - 11:08 PM

Mene p pri/na vsakem zmeša druga stvar. Pri zadnjem naprimer me je zmešal njegovo totalno neumno obnašanje-to je tisto, ko je tako narobe, da je že kar prav.
Zmeša me...ponavadi določeni stavki, ki jih izrečejo- če so kaj posebnega, če je zvok glasu ko to izreče poseben, obrazne kretnje takrat, kaj p vem. Te stavke potem ponavadi podoživljam znova in znova, p čeprov si včasih želim, da bi jih lahko zbila iz glave.
Sej pravim, različno...pri predprejšnem me je zmešalo to, da je biu močan...sicer ni imel izklesanega telesa, mpak močen...zmešalo me je, ko me je prijel z eno roko in me dvignil v zrak.
Ker sem na momente en velik hiperaktivc, p včasih kej preveč ven vržem mi je všeč, če je nezmerljiv in me je sposoben spontano zabit nazaj. Samo ne s tistimi običnimi "forami".
Jazst sem svojega "popolneža" že našla. Parkrat. In to mi je čist fajn, za zej, ko mam zgolj " One night stand" obdobja.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#67 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 January 2009 - 12:41 AM

Osvežujem. Tell me all. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#68 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 23 January 2009 - 12:57 AM

QUOTE(Cvetka* @ 31. 3. 2007 - 17:58) View Post

Jst tud opazujem kaj sem tričetrt leta nazaj natipkala. Fju, se je ful spremenilo do zdej. Ampak še vedno opažam.. da se ful pustim zmešat. Kr tko, en čist mimo pobč. Pa ne kej resnega, ampak tako čist mimobežno flirtanje, ko veš da se bo tkoj končalo, pa se vseeno igraš. Nevem, ne znam razložit. Pa sanja se mi ful dost tk o kr enih. biggrin.gif Zakaj je monogamija in zvestoba žensk družbeno priznana vrednota?! biggrin.gif Ok ok, sj bom kr tiho, hvalabogu da je tk ko je pri men, vem kakšne probleme majo včasih druge bejbe. smile.gif

Se bom kar pod tole podpisala. smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#69 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 23 January 2009 - 07:29 PM

Hm, težko vprašanje.

Ko sem bila mlajša, je bilo dovolj, da je tip visok (vsaj 184 cm je bil moj pogoj v glavi), s čokoladnimi očki, lep nasmešek, mišice itd. Bila sem dovolj naivna, da sem vsako najmanjše "pecanje" razumela kot to, da sem "oh in sploh" in da sem mu zares vsemogočna.

Zdaj, ko imam za sabo nekaj zvez, pa me se me še zdaleč več ne da zmešat kar tako. Moram tipa najprej spoznat, da me sploh lahko očara. Še vedno pa imam rada, da izraža neko zdravo samozavest, zrelost in da zna ravnati z žensko, da se da z njim pogovarjati. Fenomen "lepotana" pa je pri meni že zdavnaj izgubil ves pomen - in tega ne govorim kar tako. Veliko raje sem z nekom, ki je malo "manj lep", pa se z njim ujamem, me razume, se nasmejim z njim do onemoglosti in me spoštuje, kot pa z nekim presamozavestnim in nadutim lepotanom, ki pa mi ne bi dajal vsega prej naštetega.

Lahko rečem, da me privlači karakter.
  • 0

#70 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 25 January 2009 - 09:18 PM

Ker sem še zelo mlada, ni treba veliko, da me zmeša laugh.gif
Prvi vtis je seveda videz. Opažam, da me ful privlačijo večji, z malo daljšimi (ali dolgimi) lasmi, lepim nasmeškom ter z ravno pravšnjo, rahlo mišičasto postavo. In nujno mora bit "dedc", ne kot nek dolgočasen mlečnež. Sicer se ne zaljubljam na podlagi enega srečanja, če pa so zelo pogosta, pa se hitro lahko zgodi... potem pa seveda, ton glasu in govor, smisel za humor, pa važno mi je tudi da je spoštljiv in pameten, da se lahko menim z njim o najrazličnejših stvareh. orej, ni mi videz najpomembnejši, definitivno pa je dejavnik, zaradi katerega se sploh začnem za neko osebo zanimat.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#71 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 January 2009 - 11:05 PM

Zmeša (ali pa bolj razkuri, pritegne 100% pozornost) me nedostopnost. Izkazovanje nezanimanja dotičnega osebka, če je to sploh možno. In me moti in me trga stran od dela, ker vsake pol minute prečekiram, če je na zaslonu že kej več natipkanga. But i guess not.. We seem all terribly busy these last few weeks.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#72 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 26 January 2009 - 01:04 PM

QUOTE(Cvetka* @ 25. 1. 2009 - 23:05) View Post

Zmeša (ali pa bolj razkuri, pritegne 100% pozornost) me nedostopnost. Izkazovanje nezanimanja dotičnega osebka, če je to sploh možno. In me moti in me trga stran od dela, ker vsake pol minute prečekiram, če je na zaslonu že kej več natipkanga. But i guess not.. We seem all terribly busy these last few weeks.

Kot bi jaz pisala. Nedostopnost je res privlačna cry.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#73 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 26 January 2009 - 02:43 PM

Meni je nabolj pomembno, da deček diiišiiiiiiiii wub.gif Lahko je lep ko bog, ampak če ni urejen in če ne diši, me vse mine.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#74 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 January 2009 - 05:28 PM

Kar se zunanjosti tice imam dva kriterija. Imeti mora dobro rit in lepe roke. seveda more tud vse lepo zgledat, ampak to dvoje pa takoj pogledam biggrin.gif
Kako hitro me zmesa je pa ful odvisno...zadnje case opazam da sem bolj kot ne kot led, tako da bolj tezko ocitno huh.gif , na splosno lahko recem da zna bit da sprva podlezem prvemu dobremu vtisu ampak se zelo hitro ohladim.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#75 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 January 2009 - 07:09 PM

Frčica, jaz tudi padam na rit in roke laugh.gif
Ampak ne lepe roke v tem smislu da ima popolno zmanikirane nohte in mehko kožo, ampak pač, eni ljudje imajo prov brezvezne roke, eni pa ful zanimive.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#76 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 January 2009 - 07:23 PM

Daj nam pokaži en primer ekstra zanimivih rok tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#77 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 January 2009 - 07:47 PM

Pa ne da hodi na manikuro, ampak da ima lepo obliko prstov, nima recimo pogrizene koze okoli nohtov. To da so nohti pac postrizeni pa cisti pa itak.
En s katerim sem nekaj bezno imela je imel tako lepe roke wub.gif in jaz buca nisem slikala tega cuda da bi lahko delila z vami laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#78 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 08 February 2010 - 06:28 PM

Fetiš na glasbenike, fotografe in borderje, skejtarje. Če so še natur bolnd, svetlolasi, skuštrani, s širokimi hlačami-ufff mi dela 100h takrat. wub2.gif
  • 0
IPB Image

• Guests

Posted 08 February 2010 - 10:27 PM

Barabe.... rolleyes.gif

Če po možnosti še kako glupost zame naredi, takoj padem. Aja, pa bosanci (ne govorim o čefurjih, ane).
Zunanjost ni tako pomembna, sam da ni umazan, pa da nohti niso pogriženi.
Karizma, način hoje, govora....itd.

Aja, sem omenla, da večja ko je baraba, boljše je? (ko ena najstnica sem...pa sem mislila, da me bo minilo....zgleda, da nikoli ne bom živela z nekom, ki je "normalen" pa spoštuje večino zakonov).

Edit: Kar se zunanjosti tiče...mi je všeč, da je tip suh pa kitast. Debelih ne maram, no. Pa nočem bit žaljiva al pa karkoli, samo iskrena sem.
  • 0

#80 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 February 2010 - 10:57 PM

Js imam pa fetiš na napačne. biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users