Posted 08 April 2005 - 08:31 PM
No, da še tu malo napišem...
Sem danes gledala celo oddajo. In ojej, no. Bogi Edi. :=) Res da je bil beden sogovornik, neizviren, nezainteresirano deloval. Ampak ona je tudi izpadla precej neumno. Gre odpirat teme, o katerih sama nima pojma. Ga sprašuje o pianistih in skladateljih in se mu tisto njeno nekulturno/nadležno reži, ker pač ne pozna tega področja, sama pa zine popolnoma enako bedarijo (kdo pa ne pozna Mozarta, pa Straussa, ipd.; najbrž za kakšnega Rachmaninoffa še nikoli slišala ni... oh, če bi jaz bla Edi, bi jih ji pošteno napela). In tista klišejska vprašanja... kaj lahko ženski ponudiš... kaj mi lahko pokažeš, kar še nisem videla, ipd. Najbrž je hotela slišati vprašanjem primerne odgovore v stilu izpovedovanja ljubavi v mehiških limonadah. Bruh. Svašta. Na koncu pa brez obraza in nezrelo izgine iz zmenka. A nima toliko obraza in samozavesti, da bi mu povedala v obraz, kako je s stvarjo? Ob to, da je tako res nezrelo in debilno spizdila, pa se ni noben obregnil... sama pa obsojala Edija, ker je šel. In skos bi se mogel on kao dokazovat. Kaj pa ona?! Ima ona kaj njim za ponuditi, poleg nadležnega smeha in lukne med nogami?!
Ma ne vem no... kot sem rekla, baje bi naj že itak imela izbranega fanta in je to vse nategovanje...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>