Ja, pomagaj potem, meni gre to na živce, oprosti-in ne misli da govorim samo o tebi. Samo recimo danes, ko smo lovili- pa pride ženska mlada mim pa reče 'boge mucice' ja zakaj pa, jo vprašam. Pa reče ja kam jih boste pa pelal in ji rečem sj grejo sam na sterilizacijo, pa reče aja no jz sm tud to razmišlala,da bi blo dobr kkšnga pelat

. Ja jz tud a ne, zato sm pa pomagala pri tej akciji.
Mislm sj tko je, ne- jz poznam par lokacij mladih mačkov, po večini ne plašnih, prideš tja, jo vzameš, neseš domov in skopaš al pa tud ne, smo meli doma bolhaste pa ni od nas še nihče umrl in začneš z oddajo!
Prvi dan se skrivajo pod mizo in celo noč mjavkajo in z njimi noč tud ti prebediš al pa če maš tko trd spanc al pa srce prespiš to noč, naslednji dan ti bo pa že raztural po stanvanju in se obešal na zavese in mislil, da je že celo življenje pri tebi!
Mi smo doma zdaj prekinili to, ker je meni se pojavla huda alergija, vročina 38+boleče grlo,gnojni izbljuvki in tako, oz. sem ves ta lepi čas mela take podobne alergije dan na dan ko smo jih meli doma po mesece večkrat na leto, pa sm kr zdržala-vrjamm da ste pomisll joj kake starše pa ma-najbolše! Sj ni blo spet take panike, zdj majo mački vsj dom, jz ga mam že skoz! Tako je to, ja. Veselo na delo!
Pa še zdj bi kako vzel pa ne mormo zarad mame,ko je bolna in sme prit do kake infekcije!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram