se čist strinjam z jenno...
poznam dober primer ženske, ki je začela s tipom da ji bodo dnevi bolj pestri in da lahko reče da ima tipa..v paketu pa je bilo še to, da je tip kar premožen in ji je seveda vse po vrsti plačeval, ona pa je šparala denar za cunjice in parfumčke......
no in mu je dala zdej po letu in pol zveze konec po telefonu, brez obrazložitve, brez pogovora-čist nč...Spraševal smo se vsi zakaj, in takoj vidl, da ima pač faj družbo novo zdej in ima s kom preživljat prosti čas, on pa pač ni več pomemben, ker so drugi boljši....
no taki odnosi se meni zdijo precej svinjski.Ne moreš človeku vlivat leto in pol upanja in že govorit o skupni prihodnosti, samo ker ti je dolgčas in samo zato d ane boš iz mode, ker si samska....take babe bi jst najrajš

....
tko da, moje mišljenje je tako:
če nisi zaljubljen in če tudi partner ni zaljubljen, nimaš v taki zvezi kej iskati, ker se zlo hitro potem prizadane eden drugega, kar je pa popolnoma brezveze...tko, da taki ljudje ki ne ljubijo in ki niso ljubljeni brezveze vztrajajo, ker s eponavadi itaq ne obnese....
sicer sem vezana, ampak proti samoti nimam nič..nič slabše se nisem imela kot se imam zdaj in nič boljše..so pač razlogi ki so pri samskosti boljši in pri zvezi boljši in se poravna...treba je samo znat uživat in izkoristit življenje, pa bodisi sam, bodisi v paru....nobena stran ni slaba, vsaka ima veliko plus točk in recimo mene nebi motilo če bi bila samska....ker potem je itaq drug lifestyling in druge pozitivne stvari, ki jih recimo v zvezi nimaš...ampak lepše pa je če maš nekoga zraven, na koga se lahko vedno obrneš in se nasloniš žalosten a njegovo ramo.......vendar pa če ni ljubezni, tudi take rame ne potrebuje......