Jump to content

Photo

Biti samski=slabo?

• Please log in to reply
151 replies to this topic

#61 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2006 - 05:34 PM

QUOTE(luminelle)
QUOTE(sade)

tudi ženske pri 30-ih, 40-ih letih se počutijo nepopolne , osramočene in predvsem manjvredne, če nimajo partnerja. To nikakor ni z leti pogojeno.

Na kitajskem bi rekli : Te zenske glede njihova leta in stil oblacenja so mogoce ukradene ali celo naprodaj. biggrin.gif

ermm.gif:
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#62 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 08:28 PM

Jizs moram res razlozit ker se ti ne da razmisljat? biggrin.gif
  • 0

#63 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2006 - 08:35 PM

QUOTE(luminelle)
Jizs moram res razlozit ker se ti ne da razmisljat? biggrin.gif

ne, ni treba.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#64 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 02 May 2006 - 10:07 PM

QUOTE(sade)
jaz pa jo bi resno jemala

Ja, če imaš tudi ti 14 let bi jo resno jemala. Če pa jih imaš 30 bi se požvižgala na to kar bi ti rekla neka kao vsa odrasla 14 letna smrklja.
  • 0

#65 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 02 May 2006 - 10:44 PM

QUOTE(*mala*)
dopovej to ti \"mojim\" tipom ermm.gif

Kar ti jim dopovej twisted.gif
  • 0

#66 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 03 May 2006 - 05:47 PM

ce so blesavi..pa ne razumejo, da ene pac nismo tipicne srednjesolke, k zivijo za tipe ermm.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#67 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 03 May 2006 - 06:28 PM

Sliši se super, mene recimo ne mika žvet za žensko biggrin.gif twisted.gif
  • 0

#68 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 May 2006 - 06:44 PM

QUOTE(sajk)
Sliši se super, mene recimo ne mika žvet za žensko biggrin.gif twisted.gif

dost OT, naprej se menita po ZSjih. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#69 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 25 June 2006 - 07:22 PM

biti samski...nit ni tko slabo...seveda če prej še nisi meu partnerja je pa drgač...k ga hočeš met...sam če se pa s enim razideš pa si pol samski....je pa tut osdvisn kok časa ga prebolevaš...in od tega je odvisn al je vredu al ne
  • 0

#70 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 25 June 2006 - 07:50 PM

meni samskost ni izključno vmesno obdobje med dvema partnerstvima.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#71 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 June 2006 - 08:12 PM

To je res ... biti samski ni obdobje, ampak določen način življenja, v bistvu tudi ''a state of mind''. Sama sem bila večino svojega življenja samska (okej, no ... je res, da sem komaj v 20. letu) in nisem tega nikoli jemala kot nekakšno čakalno obdobje pred zvezo z nekom, ki se me bo usmilil in mi pokazal nebesa. Pha, dosti ljudi je samskih po lastni želji in tisti, ki misli, da ga samskost dela manjvrednega, se mi dobesedno smili.

Sama zase vem, da še nedolgo nazaj nisem bila sposobna sfurat resne zveze, izključno zato, ker je nisem želela. Tipov je bilo vedno več kot dovolj in sama sem bila pač v obdobju, ko mi je zadoščal občasen neobvezen fling. Sem pokasirala potem kdaj od kakšne ''odgovorne in zrele'' prijateljice patetično zavijanje z očmi in pridige, češ kaj pa delam in zakaj sem tako nezrela.

Sem pa vesela, da sem nekak dala skozi tisto, kar je pač bilo in za popolnoma nič mi ni žal. Fant je prišel sčasoma, vendar točno takrat, ko sem začutila to potrebo ... je bilo tudi prej dosti zelo fajn dečkov, pa nisem mrdnila ker vem, da ne bi sfurala in bi bilo brezveze ... meni ne bi blo kul, tipu pa tudi ne. Je pa seveda možno tudi to, da nekdo celo življenje ne začuti želje/potrebe po neki resni zvezi ... in tle ne vidim ničesar napačnega.

Biti samski je popolnoma enakovredno kot biti vezan ... je pa to drugačen lifestyle in zahteva predvsem svojevrsten karakter.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#72 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 25 June 2006 - 10:12 PM

QUOTE(DiLeMa)
Biti samski je popolnoma enakovredno kot biti vezan ... je pa to drugačen lifestyle in zahteva predvsem svojevrsten karakter.

s tem se ful strinjam - zelo dobro povedano, Dilema
  • 0
Posted Image

#73 katya

katya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 26 June 2006 - 08:48 AM

ja jst sem po 5 letih resne zveze že 7 mesec samska in sem preživljala hude dneve in noči zarad razhoda ampak morm rečt da sem si uredila samsko življenje kot mi paše spoznavam veliko novih ljudi,tipov je zmeraj dovolj okrog mene ampak sem si rekla da v "kratke romance" ne grem ker nisem tip človeka za to .. rolleyes.gif za resno zvezo pa me bo moral tip resno zavrtet da bo kaj ratalo iz tega ker po prejšni zvezi sem se naučila ogromno in se ne grem še enkrat...sploh pa po tegobah ki sem jih preživljala ermm.gif tko da mi je tko kar ok včasih pač pogrešam bližino nekoga ampak se, posvojila mucka ki mi dela družbo laugh.gif za ostalo pa mislim da še pride čas..saj tako mi pravi 6 čut da je pravi še nekje zunaj in bo prišel ko bom pripravljena...ker trenutno res še nisem oops.gif
  • 0

#74 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2006 - 02:03 PM

[quote=Tanjci][quote=DiLeMa]Biti samski je popolnoma enakovredno kot biti vezan ... je pa to drugačen lifestyle in zahteva predvsem svojevrsten karakter.[/quote]
s tem se ful strinjam - zelo dobro povedano, Dilema
Jap, tudi jaz se strinjam s tem. In najbolj pomilovanja vredne so mi kakšne babure, ki se jim kao "smilijo" ženske, ki so samske in se pol se jim še porajajo ideje, da pa z njimi mora da je nekaj narobe, da so samske (to velja samo za ženske..... tipi morajo da imajo nek kul razlog, če so samski, al pa ne, al pa če so kurveši, to je pač samoumevno v večini debilnih glav). Yeah, right. Meni se pa obupno smilijo bejbe, ki so totalno nesamozavestne in nesamostojne, če nimajo ob sebi 24/7 nekega tipa, da jim pumpa ego s svojimi osladnimi komentarji in da jih še kakat pelje po možnosti. Bljak.
Kot sem že napisala. Oseba najprej mora sama dobro funkcionirat..... se znat družit sama s sabo. Šele nato lahko kvalitetno funkcionira tudi v zvezi.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#75 piromanka

piromanka

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts
  • Interests:vse o modi

Posted 29 June 2006 - 01:08 PM

se čist strinjam z jenno...
poznam dober primer ženske, ki je začela s tipom da ji bodo dnevi bolj pestri in da lahko reče da ima tipa..v paketu pa je bilo še to, da je tip kar premožen in ji je seveda vse po vrsti plačeval, ona pa je šparala denar za cunjice in parfumčke......
no in mu je dala zdej po letu in pol zveze konec po telefonu, brez obrazložitve, brez pogovora-čist nč...Spraševal smo se vsi zakaj, in takoj vidl, da ima pač faj družbo novo zdej in ima s kom preživljat prosti čas, on pa pač ni več pomemben, ker so drugi boljši....

no taki odnosi se meni zdijo precej svinjski.Ne moreš človeku vlivat leto in pol upanja in že govorit o skupni prihodnosti, samo ker ti je dolgčas in samo zato d ane boš iz mode, ker si samska....take babe bi jst najrajš IPB Image ....

tko da, moje mišljenje je tako:
če nisi zaljubljen in če tudi partner ni zaljubljen, nimaš v taki zvezi kej iskati, ker se zlo hitro potem prizadane eden drugega, kar je pa popolnoma brezveze...tko, da taki ljudje ki ne ljubijo in ki niso ljubljeni brezveze vztrajajo, ker s eponavadi itaq ne obnese....

sicer sem vezana, ampak proti samoti nimam nič..nič slabše se nisem imela kot se imam zdaj in nič boljše..so pač razlogi ki so pri samskosti boljši in pri zvezi boljši in se poravna...treba je samo znat uživat in izkoristit življenje, pa bodisi sam, bodisi v paru....nobena stran ni slaba, vsaka ima veliko plus točk in recimo mene nebi motilo če bi bila samska....ker potem je itaq drug lifestyling in druge pozitivne stvari, ki jih recimo v zvezi nimaš...ampak lepše pa je če maš nekoga zraven, na koga se lahko vedno obrneš in se nasloniš žalosten a njegovo ramo.......vendar pa če ni ljubezni, tudi take rame ne potrebuje...... smile.gif
  • 0
user posted image uroš mi verdadeiro amor... user posted image

#76 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 29 June 2006 - 06:27 PM

Mene pa vedno bolj vleče v samske vode... laugh.gif
  • 0

#77 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 29 June 2006 - 08:53 PM

QUOTE(Michelle)
Mene pa vedno bolj vleče v samske vode... laugh.gif

so napovedi dobre? biggrin.gif 8)
  • 0

#78 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 29 June 2006 - 11:13 PM

so še malo v megli, tako da je zaenkrat nemogoče reči, če dobre ali slabe... wink.gif
  • 0

#79 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 30 June 2006 - 01:53 PM

men je narbolš bit samska...... 8)
  • 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

#80 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 30 June 2006 - 03:59 PM

Pa včasih je bolj fajn bit samski - ti nihče ne gnjavi, ne rabiš skrbet ali imaš zdepilirane noge ali ne, lahko se spogleduješ brez slabe vesti... Včasih pa je tako fajn biti v dvoje - ko si kje veni ti noben pijan tip ne gnjavi, vedno imaš odprt objem v katerega se lahko zatečeš, reden seks, pohajkovanje po dvoje, pogovori ki ne potekajo samo o babjih stvareh...

No, če bi morala izbirat med tem ali bom samska ali pa z enim tipom, samo da bom imela tipa izberem 100x rajši to da sem samska.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users