Jump to content

Photo

ORGAZEM!!

• Please log in to reply
161 replies to this topic

#61 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 22 May 2006 - 09:45 PM

QUOTE(ananas)
no, če je glih o tem tema- prebrala sm na netu, da ena britanka doživi tudi do 250 orgazmov na dan, namreč ima nek sindrom in jo vzburi še tako majhna stvar...

si lahko to predstavljate? blink.gif
to si fizično že čist iztrošen!

...

Sem slišala o tem nekem sindromu al kaj že je...ga nima samo Britanka ampak še kr nekaj deklet po svetu in definitivno ni prijetno, ker ne moreš kontrolirat kdaj ti pride...si predstavljaš pri zbozdravniku al pa v cerkvi al pa na neki javni prireditvi... Tak da jaz sem z mojimi ne tako fejst pogostimi kr zadovoljna wink.gif
  • 0

#62 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 22 May 2006 - 09:52 PM

QUOTE(Jenna)
Moj je pa še ful sramežljiv glede tega in ful skup rit tiši. biggrin.gif

Moj isto... sej zadnč enkrat sem prvič mal eksperimentirala s tisto njegovo luknjico twisted.gif, pa je blo zlo opazno, da mu paše in ga vzburja... ampak ni hotu in ni hotu priznat da ni tako slabo... ampak enkrat bo mogu. twisted.gif twisted.gif biggrin.gif
  • 0

#63 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts

Posted 22 May 2006 - 10:08 PM

QUOTE(Jenna)
Itak, da vsaj na začetku ne bo priznal. Tipi so glede tega grozno prestrašeni in predvsem zategnjeni in prepričani, da \"luknjarjenje\" pri moških paše same buzerantom. Oni so pa itak pfej, a ne.

Ja, sej ja... problem so ti predsodki... kao primerjava s pedri... pa bla bla bla... samo nakladanje, priznat pa nočjo, da sploh ni slabo - mislim nekateri pač, ne vsi, da ne bo kakih nesporazumov. biggrin.gif
  • 0

#64 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 23 May 2006 - 12:24 AM

biggrin.gif

meni je pa ze sama misel da bi jaz dala tipu prst v rit ali ga tam lizala, cudna. fuj!!! pa ne zato da bi mislila da je gej, sam nevem, cudno mi je, mogoce zato ker tega nismo navajeni (po vecini), oz. naj bi to tipi delal le zenskam itd. cudno mi je no, ceprav sama nimam predsodkov, ce komu paru to pase, in nikakor nebi pomislila da je tip potem pa gej, ce mu pase mu pac pase.

Samo se vseeno meni osebno ni do tega da bi tipu sarila po riti. biggrin.gif

Morda pa nekoc .... smile.gif
  • 0

#65 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts

Posted 23 May 2006 - 08:45 AM

QUOTE(Jenna)
Slejkoprej bosta tudi najina padla, boš vidla. biggrin.gif

IPB Image
  • 0

#66 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 23 May 2006 - 12:32 PM

no kot sem že prej napisala meni ful ni do analnega seksa (sem probala in...neee! ).

Sem pa nekje ćula, da imajo moški baje G točko nekje v danki :dontknow:
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#67 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts

Posted 23 May 2006 - 03:38 PM

QUOTE(sade)
no kot sem že prej napisala meni ful ni do analnega seksa (sem probala in...neee! ).
no, mi je pa ful vreji fantove analne poti raziskovat wink.gif in sem tudi ugotovla da mu paše (tudi sam prizna, čeprav mu je nerodno).
sem pa nekje ćula, da imajo moški baje G točko nekje v danki :dontknow:

Ja, to sn jst tut čula da majo G točko nekje v danki... pa še kolega, ki je gej mi je razlagu, da kao lahka tut dedi doživijo notranji orgazem... al ka ti jst vem... uglavnem neki takiga v tem smislu. biggrin.gif
  • 0

#68 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 23 May 2006 - 11:56 PM

Jaz pa se držim stran od fantove ritne luknje. Kvečjemu ga pa presredku kej božam, sam nisem prepričana če mu kej bolj extra paše. Da bi ga pa prou po luknji...to pa ne, vsaj zaenkrat še ne, ker mi je rahlo fuj. Kaj šele, da bi mu prst notri potiskala.
  • 0

#69 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2006 - 11:57 PM

.
Zakaj pa ti je fuj? A misliš, da ima pokakano? twisted.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#70 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 24 May 2006 - 12:13 AM

Ne, zato ker imam nekekšen tabu glede šarjen okoli ritne luknje. Ker tisto je primarno namenjeno kakanju smile.gif No sej njemu počasi že malo pustim, da pride na obisk do moje, ampak jaz k njemu si še ne upam. No, pa če bi ji jo malo obril, bi mogoče malo lažje. smile.gif
  • 0

#71 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 May 2006 - 12:15 AM

.
Hehe, ja, če bi si obril, bi blo lažje. Ampak to je njihova varovalka... za tam, kamor sonce nikoli ne posije. biggrin.gif:D

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#72 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 24 May 2006 - 12:17 AM

Hehe biggrin.gif Nikoli ga sploh nisem vprašala, če bi mu pasalo, oz., če bi si želel, da bi mu kaj tam okoli šarla. Mogoče bi celo rekel ja, ker je dokaj odprt glede spolnosti, sem jaz bolj tista staromodna smile.gif
  • 0

#73 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 May 2006 - 10:02 AM

OT: če so riti samo za kakanje, so potemtakem usta le za hranjenje, lulike in luliji pa samo za lulanje. biggrin.gif biggrin.gif in raznorazno britje kocin je lahko sila zabavno. za oba. wink.gif

pa ne vem, če je to treba spraševat .... probaš pač in vidiš reakcije. 8)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#74 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 24 May 2006 - 10:07 AM

pri lulikah in lulijih si malo mimo brcnla wink.gif imajo ravno tak nalogo oplojevnja kot lulanja. rit pa ne!
  • 0

#75 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 May 2006 - 11:30 AM

Špela ... Sade te je spražila! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#76 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 May 2006 - 01:14 PM

QUOTE(DiLeMa)
Špela ... Sade te je spražila! biggrin.gif biggrin.gif

samo sebe je htela na hitro ven potegnit, pa ni ratalo. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#77 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 May 2006 - 01:17 PM

Men se zdi, da je ratalo. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#78 mačkica27

mačkica27

sramežljivec

• Člani
  • 43 posts

Posted 24 May 2006 - 04:43 PM

Mojemu (bivšemu) fantu je ful ful pašalo, če sem ga obdelovala po ritki.... lizala, pa s prstom mal noter-ven,....
Da ne govorim, kako mene to vzburja.... da gledam tipa kako uživa, ko mu jaz obdelujem rito...
Sem mu jo pa vedno tudi zdepilirala,tko da ni imel nadležnih dlak... lepo kremca in gremo....
Najlpeše mi je blo, ko sem mu ukazala, da se mora dati na vse štiri, se ful razširiti in pol sem začela z jezikom...
Mislim...too much.... bolje, da ne mislim!
Pol sem imela pa enga "jebača", ki mu je tudi ful pašalo, ko sem ga lizala po ritki.... in temu sem pa tudi ful s prstom.... skor tako kot tipi, ki "fukajo" bejbe s prstom (v luliko), tko sem jaz njega v rito... in je takooooo sladko stokal, da samo ko pomislim, me zaščemi tam spodaj...
Še takih tipov!!!!!
  • 0

#79 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 24 May 2006 - 04:51 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kot neka erotična knjiga biggrin.gif
  • 0

#80 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 24 May 2006 - 05:10 PM

o fuj men je pa to prau nagnusn kej po rit...js ga če ga sam priimem za guzo...tko ko oni ponavad babe...sej vete kak..da bi šla pa kej proti uni luknci..pa juck..no comment ermm.gif ermm.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users