Zabaviščni parki
Posted 30 June 2007 - 10:25 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 June 2007 - 10:27 AM

Ta zoo safari se sliši tudi mikavno,ampak to bom itak šla v Keniji
no bom še full iskala te dvodnevne izlete pa javim če kaj najdem
Posted 30 June 2007 - 10:40 AM

že sama iskala kako agencijo, ki bi mela na tak način kot bi tud ti šla, sam nisem nič našla.

Drgač pa jst bi tud šla še enkrat v Gardaland, mogoče še rajši v Mirabilandijo, ker majo, kakor sem slišala, še boljše naprave kot v Gardalandu.

Posted 30 June 2007 - 10:44 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 June 2007 - 10:52 AM

Posted 30 June 2007 - 11:01 AM

Grem pa vsak november v Staro Gorico, kjer pride Andrejev sejem. Vsakič grem na Rangerja in vsakič potem preklinjam ker gor trpim.

Slike od lani (sebe ne bom kazala, ker je the horror - so me slikali ko sem prišla dol

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 June 2007 - 11:18 AM
Zakaj pa v mariboru ni vesele jeseni?

Posted 30 June 2007 - 11:22 AM
Posted 30 June 2007 - 11:45 AM
Mam sliko, ki jo lahko tm kupiš iz prostega pada pa iz blue tornada. Kakšna sm gor

haha očitn še nisi mene vidla

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 30 June 2007 - 12:19 PM

Tudi po velikosti je G precej večji od M. V Mirabilandiji pa je meni bla ful všeč "Scuola di polizia", tam ko z avti drvijo pa tako, tam res vidiš svašta, so pa vsi profiji, itak

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 October 2010 - 03:38 PM
http://www.europapark.de/

Posted 21 December 2010 - 09:34 PM

Če se splača it? JA!

Veliko ti nisem pomagala, lahko pa še kaj vprašaš pa odgovorim, če bom vedela.

Aja, drugače o zab. parkih. V Gardalandu sem bila že ene trikrat, od tega enkrat še nočno varianto. Ta mi je bila še najbolj všeč. Na Blue Tornada smo šli kar večkrat zapored, pospešijo ga, na koncu pa je še neka predstava čez park (mimohod teh junakov je bil pa nek laser šov in plesi). Mi je blo kar kul.

Smo pa vedno gledali tako, da smo na Blue Tornado in podobne bolj obiskovane atrakcije, šli čim bolj zgodaj, ker je potem preveč gužve.
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 22 December 2010 - 09:00 PM

Posted 07 June 2011 - 10:36 AM
Zdaj imam pa par vprašanj za tiste, ki ste mogoče že bili z avtom in za tiste, ki se dobro spoznate na Gardaland.
Jaz sem bila tam 3x (s potovalno agencijo), nazadnje pred 4 leti. Vedno imam težavo s stvarmi, ki jih nosim zraven (torba, nakupljene stvari...). Šele nazadnje sem ugotovila, da se da najet sef, v katerega daš te stvari.

- so še kakšne druge finte, ki jih je dobro poznati?
- kakšni praktični nasveti? Predvsem kar se tiče torbe. Jaz sem imela parkrat kar tisto torbico za okoli pasu, ker nočem puščat torbe nekje, kjer mi kdo lahko kaj vzame.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 June 2011 - 10:43 AM
NE hodit poleti v Gardaland..

Jaz sem bila v Gardalandu 10×, in ne grem nikoli več poleti, ali do sredine junija ali pa v septembru, takrat je zakon.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 June 2011 - 10:48 AM

Na to pa nisem pomislila...

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 June 2011 - 10:50 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 June 2011 - 10:51 AM
Posted 07 June 2011 - 10:54 AM

Ampak je treba zadet, ker če greš prepozno spet ni ok ker je že mrzlo, in tam se zmočiš itd.
Poglej tudi na njihovo stran, imajo koledar po dnevih, katere dni je bila majhna gužva, oz srednja in velika. Zna pomagat.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 June 2011 - 11:00 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users