Jump to content

Photo

Zabaviščni parki

• Please log in to reply
157 replies to this topic

#61 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 June 2007 - 10:25 AM

Uuu v tem safari-ju sem bila pa jaz, leta nazaj. No ne vem če je prou ta ma mislim da ja. Takrat smo se z lastnimi avti vozli po njem smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#62 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 30 June 2007 - 10:27 AM

Eve hvala smile.gif ja jaz bi šla oboje dvodnevni izlet gardaland/aqualand....kot sem že pisala pred leti je TA IKAR imela to, je blo super smo prespali v hotelu tam poleg.........zdaj pa nič takega ne najdem mad.gif
Ta zoo safari se sliši tudi mikavno,ampak to bom itak šla v Keniji
no bom še full iskala te dvodnevne izlete pa javim če kaj najdem
  • 0

#63 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 June 2007 - 10:40 AM

Ni za kej,Tita. biggrin.gif Jah, če greš v Kenijo, ti itak pol ni treba zdej gledat teh živali, ker jih boš tam mela še 5x toliko. smile.gif Sem pa tudi
že sama iskala kako agencijo, ki bi mela na tak način kot bi tud ti šla, sam nisem nič našla. huh.gif Sploh ne vem, če ma katera agencija tako ponudbo.

Drgač pa jst bi tud šla še enkrat v Gardaland, mogoče še rajši v Mirabilandijo, ker majo, kakor sem slišala, še boljše naprave kot v Gardalandu. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#64 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 June 2007 - 10:44 AM

Mirabilandija je precej manjša od Gardalanda, manj naprav, manj atrakcije. No, vsaj meni biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#65 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 June 2007 - 10:52 AM

Aja? Ne vem, nisem še bla, sm pa slišala, da je ful dobro. Da majo boljše naprave, bolj adrenalinske. No, jst bi šla še enkrat v Gardaland. Mi je ful dobr tornado, pa prosti pad pa una gugalnica (top spin al kaj je) thumbup.gif biggrin.gif Mam sliko, ki jo lahko tm kupiš iz prostega pada pa iz blue tornada. Kakšna sm gor slap.gif biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#66 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 June 2007 - 11:01 AM

Jaz sem bila 2 krat v Mirabilandiji in enkrat v Gardalandu. Obožujem te zadeve. Oboje mi je bilo zakoooooooooon! w00t2.gif

Grem pa vsak november v Staro Gorico, kjer pride Andrejev sejem. Vsakič grem na Rangerja in vsakič potem preklinjam ker gor trpim. biggrin.gif Je pa res doživetje posebne vrste.

Slike od lani (sebe ne bom kazala, ker je the horror - so me slikali ko sem prišla dol biggrin.gif ). Se opravičujem za velike slike, nisem še v stanju da bi jih zmanjšala (žurka včeraj). smile.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#67 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 30 June 2007 - 11:18 AM

Zakaj pa v mariboru ni vesele jeseni? hmm.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#68 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 30 June 2007 - 11:22 AM

Nimam pojma. Propadlo vse. Predlani al še leto nazaj, ko je pred kolosejem sredi zime bil tisti mini zabaviščni park? A je šla katera na tisto huge gugalnico? Jaz sem šla na manjšo, ki je bila čist pri Titovem mostu in sem ko sem bila gori preklinjala samo sebe in mojega, a me je spravo gor. Je bilo prav hudo, še sploh, ker je bilo svinjsko mrzlo.
  • 0

#69 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 30 June 2007 - 11:45 AM

QUOTE(eve @ 30. 6. 2007 - 11:52) View Post

Mam sliko, ki jo lahko tm kupiš iz prostega pada pa iz blue tornada. Kakšna sm gor slap.gif biggrin.gif

haha očitn še nisi mene vidla biggrin.gif. jst sm bla 2krat v gardalandu pa 1krat v mirabilandiji in k smo bli prvič v gardalandu sm bla v taki družbi de noben ni šu na blue tornado, gugalnco al pa na un ta drug vlak smrti. no naslednič sm šla na vse in je blo ful noro, sploh gugalnca, čeprov me je blo na cajte ornk strah zravn mene je pa še en sošolc sedu in mu je blo čist navadn =). v mirabilandiji je blo pa tud fajn, sicer naprave zgledajo že čist zjebane sam smo vsi prežvel ;) sam adrenalinske so mi pa velik bol v gardalandu sploh prosti pad.
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#70 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 June 2007 - 12:19 PM

Jaz sem bila v Gardalandu ene osemkrat in mi je dosti bolj všeč kot Mirabilandija (tukaj sem bla samo enkrat). Je pa res da majo v Mirabilanadiji vse bolj zrabljeno, znucano, mene je blo skoraj strah it na njihov vlakec smrti ker so bile tiste deske lesene, vse zrabljene, meni je dobesedno scary zgledalo, kot da s ebo vsak čas zrušlo biggrin.gif .

Tudi po velikosti je G precej večji od M. V Mirabilandiji pa je meni bla ful všeč "Scuola di polizia", tam ko z avti drvijo pa tako, tam res vidiš svašta, so pa vsi profiji, itak smile.gif . V Aqualandiji pa sem bla tudi enkrat, ampak tam je pa itak vse vodno, sami bazeni in tobogani. Baje imajo najvišji tobogan na svetu, ali v Europi, nisem ziher, je skoraj praktično navpičen navzdol laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#71 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 13 October 2010 - 03:38 PM

Punce, a je bila katera v Europa-Parku? Vtisi? Se splača it? A je kul tudi v malce hladnejšem vremenu?
http://www.europapark.de/
IPB Image
  • 0

#72 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 December 2010 - 09:34 PM

Kalypso, žal šele sedaj vidm. Jaz sem bila že 2x. In mi je bilo SUPER! thumbup.gif Obakrat sem bila poleti (enkrat se ne spomnim kdaj točno, enkrat pa konec junija), tako da ti ne znam povedati kako je v hladnejšem vremenu.
Če se splača it? JA! biggrin.gif Meni je VELIKO boljši kot Gardaland. smile.gif
Veliko ti nisem pomagala, lahko pa še kaj vprašaš pa odgovorim, če bom vedela. wink.gif

Aja, drugače o zab. parkih. V Gardalandu sem bila že ene trikrat, od tega enkrat še nočno varianto. Ta mi je bila še najbolj všeč. Na Blue Tornada smo šli kar večkrat zapored, pospešijo ga, na koncu pa je še neka predstava čez park (mimohod teh junakov je bil pa nek laser šov in plesi). Mi je blo kar kul. smile.gif
Smo pa vedno gledali tako, da smo na Blue Tornado in podobne bolj obiskovane atrakcije, šli čim bolj zgodaj, ker je potem preveč gužve.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#73 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 22 December 2010 - 09:00 PM

fifa hvala za odgovor, ampak itak je ta ideja kasneje padla v vodo. Mogoče naslednje leto poleti. smile.gif
  • 0

#74 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 June 2011 - 10:36 AM

S fantom sva se namenila enkrat čez poletje it v Gardaland - z avtom, za par dni.

Zdaj imam pa par vprašanj za tiste, ki ste mogoče že bili z avtom in za tiste, ki se dobro spoznate na Gardaland.

Jaz sem bila tam 3x (s potovalno agencijo), nazadnje pred 4 leti. Vedno imam težavo s stvarmi, ki jih nosim zraven (torba, nakupljene stvari...). Šele nazadnje sem ugotovila, da se da najet sef, v katerega daš te stvari. oops.gif

- so še kakšne druge finte, ki jih je dobro poznati?
- kakšni praktični nasveti? Predvsem kar se tiče torbe. Jaz sem imela parkrat kar tisto torbico za okoli pasu, ker nočem puščat torbe nekje, kjer mi kdo lahko kaj vzame. ermm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#75 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 June 2011 - 10:43 AM

Jaz veliko torbo s hrano in pijačo pustim v picnic zoni, nikoli ni še nič zmanjkalo, pa vsi ljudje puščajo tam. Osebne stvari imaš pa s sabo, ampak ne vem, je dobro nosit čimmanj (mogoče zgolj nujno potrebno, da lahko daš v žep) ker te na mnogih atrakcijah ovirajo, oz. te na marsikatero sploh ne spustijo niti z najmanjšo torbico.

NE hodit poleti v Gardaland.. cry.gif Sej vem da je to beden nasvet ampak se zna zgodit da boš denar dobesedno v smeti vrgla. Oni ne omejujo števila ljudi ki lahko vstopijo in posledično se lahko zgodi (oz se poleti dogaja) da so čakalne vrste tudi po 3,4 ure.

Jaz sem bila v Gardalandu 10×, in ne grem nikoli več poleti, ali do sredine junija ali pa v septembru, takrat je zakon.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#76 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 June 2011 - 10:48 AM

Hvala! smile.gif
Na to pa nisem pomislila... hmm.gif Mogoče bova midva res raje prestavila na konec poletja, oz. začetek jeseni.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#77 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 June 2011 - 10:50 AM

Kar je poleti dobro je zgolj to da je odprto do 24h.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#78 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 June 2011 - 10:51 AM

Ja, poleti zna biti res ubitačno zaradi gužve, september je boljša izbira.
  • 0

#79 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 June 2011 - 10:54 AM

Lani sem šla septembra in je blo zakon, napol prazno. Prišla iz atrakcije in direkt takoj gor, nobene vrste. Pri tistih res najbolj popularnih je bilo max 15min za čakat. cool.gif
Ampak je treba zadet, ker če greš prepozno spet ni ok ker je že mrzlo, in tam se zmočiš itd.
Poglej tudi na njihovo stran, imajo koledar po dnevih, katere dni je bila majhna gužva, oz srednja in velika. Zna pomagat.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#80 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 June 2011 - 11:00 AM

Jaz sem ta koledar enkrat vidla, ampak ga zdej zlepa ne najdem butl.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users