Informativni dan
Posted 02 February 2007 - 08:44 AM
Lahko pa gre na fizikalno merilno tehniko, ki je VSŠ.
Posted 02 February 2007 - 11:02 AM
pa dobr je de greste že v tretjem letniku vsaj nekm že pogledat, ker pol v četrtm sm jst loh šla sam na 2 placa pogledat (ne vem sicer kk je ob sobotah sam nekje sm slišala de je to sam za izredni študij) pa mi je žal sam človk itak ne ve ka bo iz vsega tega

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 02 February 2007 - 03:32 PM
Drugače sem 3. letnik faksa, zanimam pa se za vzporedni študij. To ali pa bom po diplomi kandidirala z vsemi maturanti, da bom za zihr not pršla (št. mest za vzporedni/zaporedni študij je omejeno

Posted 02 February 2007 - 04:27 PM
Lahko, samo mora vzet dodatni (peti) predmet.
Lahko pa gre na fizikalno merilno tehniko, ki je VSŠ.
hvala za info! 5. predmeta ne more zj vzet ker ma že letos maturo, te tehnike pa ne bi, ker bi on rad vesolje pa to. sam bo šu zgleda kr na elektro pa še štipendijo ma (sam kva k ga to ne veseli...)

Posted 02 February 2007 - 05:48 PM

sahara poglejta s fanotm malo: http://www.dijaski.n...=omejitve&uni=0, bodi pozorna da je študij vsš.
Darla kaj pa sedaj študiraš? Zakaj razmišljaš o vzporednem študiju?
Posted 02 February 2007 - 06:13 PM
Z metatezo likvid in podaljšavo!

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 02 February 2007 - 06:22 PM
Not.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 February 2007 - 07:15 PM
iz srca odsvetujem ta študij. pejt raj na primerjalno književnost na informativni, kjer ne težijo, kako je v današnjo slovenščino prišla beseda krava. no, ta, ki je nam to razlagala, je ena velka krava.

uuuff

hmm, sej ne vem, me pa res književnost bolj zanima kot pa slovnica in ta stuff. sam je pa lažje job dobit ane.
sej na filo fax grem kr tko pogledat, da mal vidim, itak bom šla skor 100% na FDV.
Posted 03 February 2007 - 11:13 AM
2. zastrašujuče dejstvo je, da se v LJ niti malo ne znajdem in kk bom js tam našla do dveh faxov ki imata različen naslov?

Pa glede na to da grem v maturitetni tečaj, najrajš sploh ne bi šla v LJ. Mama si je pa zrihtala bovec-smučanje ravno takrat ko mam js info.

buuu se mi zdi da sem "velika" 5 cm in nič več.

Posted 03 February 2007 - 11:26 AM
priporočam ti, da kar tu poveš kam misliš it, pa ti bojo razložile na kiri bus se usedi in na kiri postaji pejdi dol. pa na spletni strani od faksa si poglej slikce kako zgleda na zunaj

Posted 03 February 2007 - 11:35 AM
Posted 03 February 2007 - 03:13 PM

aja pa na inofrmativni dan sploh v petk je res cela zmeda v lj k vidš kake k so čist zgubleni. jst bom šla vrjetn z vlakom pa itak sm v lj v sredno hodila tko da mi ni bil to noben problem. če komu kj ni jasn loh tud mene kj praša;)

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 03 February 2007 - 04:03 PM
Sploh o nobeni fakulteti ne vem veliko, razen o kaksnem filofaksu. Aja, pa uspeh(če se temu lahko sploh tako reče) je bolj klavrn.
Erm...mepa zanima kaksno delo forenzika into. Samo-kolko je to sploh tu razvito? Kaj ni tudi prav nek faks v "te namene"(

Posted 03 February 2007 - 04:10 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 February 2007 - 07:26 PM

drugače se baje tudi če končaš biokemijo zaposliš kot forenzik - za laboratorije vrjetn. al pa če greš na fvv - fakulteto za varnostne vede, sam omejitev ni lih najbolj nizka.... ufff če mi rata gor pridt

Posted 04 February 2007 - 09:49 PM
Ni za forenzike študij sodna medicina ?
Posted 05 February 2007 - 05:08 PM
Gremo pa 3 prijatlce z vlakom in dobena se ne spozna lih kaj v Lj. Hvala bogu ma ena od prjatl sestrično ki študira v Lj in nam bo mal vodičko igrala

[Napoleon]
Posted 05 February 2007 - 06:27 PM

Posted 05 February 2007 - 07:32 PM
Mislim, saj se bom spravla pogledast na itternetno stran, sam vseeno, ce ma kera razpored..

Posted 05 February 2007 - 07:53 PM
Sobota:9.oo
To velja za vse šole.
I`m just afraid my life won`t work that way.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users