Jump to content

Photo

Informativni dan

• Please log in to reply
329 replies to this topic

#61 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 02 February 2007 - 08:44 AM

Lahko, samo mora vzet dodatni (peti) predmet.

Lahko pa gre na fizikalno merilno tehniko, ki je VSŠ.
  • 0

#62 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 02 February 2007 - 11:02 AM

redkica: ja lan je bla na biotehnologiji 80 omejitev na biokemiji pa je sploh ni blo (sj mislm de je skor nikol ni blo) sam pr men je fora k mam poklicno maturo in se uni procenti za vpis drgač upoštevajo. pr men bi bla poklicna vredna 20 posto (pa sm jo dobr nardila - 19/23 pik) uspeh v tretjem in četrtem 40 posto pa uspeh pri maturitetnem predmetu (to je pr men matematka) je tud 40 vredna. in bi morala mato nrdit vsaj s 4 če bi hotla gor pridt (kar pa loh sam sanjam). najprej sm še mela mal v mislih biokemijo pol sm pa gledala ka majo pr fizki pa mti pa sm si premislna. sm mislna maturitetni tečaj pa me je neki pičl de sm se šla vpisat na agronomijo vsš (buča jst sm jo dala pred kemijsko tehnologijo sam itak sm za oboje mela dost več pik kt bi jih rabla). sam po enmu mescu me je čist minil, čist sm bla nezadovolna pa se bom pač letos spet nekm vpisala (pa vse bom 10krat pogledala de mi ja ne bo žal)

pa dobr je de greste že v tretjem letniku vsaj nekm že pogledat, ker pol v četrtm sm jst loh šla sam na 2 placa pogledat (ne vem sicer kk je ob sobotah sam nekje sm slišala de je to sam za izredni študij) pa mi je žal sam človk itak ne ve ka bo iz vsega tega
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#63 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 02 February 2007 - 03:32 PM

Jst grem pa na biologijo pogledat. Zdej imajo fensi nov 3-letni bolonjski program in me zanima, kaj bojo povedal.
Drugače sem 3. letnik faksa, zanimam pa se za vzporedni študij. To ali pa bom po diplomi kandidirala z vsemi maturanti, da bom za zihr not pršla (št. mest za vzporedni/zaporedni študij je omejeno down.gif )
  • 0

#64 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 02 February 2007 - 04:27 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 2. 2. 2007 - 8:44) View Post

Lahko, samo mora vzet dodatni (peti) predmet.

Lahko pa gre na fizikalno merilno tehniko, ki je VSŠ.

hvala za info! 5. predmeta ne more zj vzet ker ma že letos maturo, te tehnike pa ne bi, ker bi on rad vesolje pa to. sam bo šu zgleda kr na elektro pa še štipendijo ma (sam kva k ga to ne veseli...)
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#65 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 02 February 2007 - 05:48 PM

Šišyka: biokemija res ponavadi nima omejitev, ko pa jih je mela je blo to 80! smile.gif Kaj pa ti ni ležalo na agronomiji? (razmišljam, da bi jo dala na 3. željo)

sahara poglejta s fanotm malo: http://www.dijaski.n...=omejitve&uni=0, bodi pozorna da je študij vsš.

Darla kaj pa sedaj študiraš? Zakaj razmišljaš o vzporednem študiju?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#66 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 02 February 2007 - 06:13 PM

OT: In kako je prišla nor beseda krava???

Z metatezo likvid in podaljšavo! tongue.gif
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#67 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 February 2007 - 06:22 PM

Zdej mi je pa vse jasno.

Not.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#68 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 February 2007 - 07:15 PM

QUOTE(Špela @ 1. 2. 2007 - 22:50) View Post

iz srca odsvetujem ta študij. pejt raj na primerjalno književnost na informativni, kjer ne težijo, kako je v današnjo slovenščino prišla beseda krava. no, ta, ki je nam to razlagala, je ena velka krava. laugh.gif

uuuff hmm.gif

hmm, sej ne vem, me pa res književnost bolj zanima kot pa slovnica in ta stuff. sam je pa lažje job dobit ane.

sej na filo fax grem kr tko pogledat, da mal vidim, itak bom šla skor 100% na FDV.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#69 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 03 February 2007 - 11:13 AM

Mene pa zdaj taka trema baše pred tem informativnim. ker nimam prevoza bom mogla it z avtobusom, kar je že samo po sebi grozno, ker jih ne maram in tudi nisem še šla kdaj sama na bus-samo s šolo, tk da se ne znajdem.

2. zastrašujuče dejstvo je, da se v LJ niti malo ne znajdem in kk bom js tam našla do dveh faxov ki imata različen naslov? huh.gif

Pa glede na to da grem v maturitetni tečaj, najrajš sploh ne bi šla v LJ. Mama si je pa zrihtala bovec-smučanje ravno takrat ko mam js info. sad.gif

buuu se mi zdi da sem "velika" 5 cm in nič več.
  • 0
IPB Image

#70 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 03 February 2007 - 11:26 AM

jaz se tudi ne spoznam na lj, zato bom vzela fanta (študira gor) s sabo na infomativni. v lj pa gremo z busom.
priporočam ti, da kar tu poveš kam misliš it, pa ti bojo razložile na kiri bus se usedi in na kiri postaji pejdi dol. pa na spletni strani od faksa si poglej slikce kako zgleda na zunaj smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#71 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 February 2007 - 11:35 AM

Anja88, kdaj pa greš v LJ? V petek? Ker v petek bova šla tudi midva s fantom, ker morava v LJ.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#72 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts

Posted 03 February 2007 - 03:13 PM

redkvica: prvo kot prvo me je urnik čist šokiral...sploh nism šla štet ur in jih pride neki čez 40 na tedn wacko.gif plus to da morš nekm še telovadbo vtaknt (to se lohk zmeniš kdaj boš hodu pa km). jst sm šla tja bl zard botanike pa me je še ta čist razočarala. prfoks je na predavanjih bral iz knjige tko da večina sploh ni hodila. na vajah smo sam pisal, preparate smo vse že narjene dobil (v sredni smo vse sami nrdil, mi je blo to velik bl zanimiv) pa šele pol vidš kakšni predmeti v resnici sploh so. pa še za vsak predmet so vaje in če maš recmo tazadne ob pol sedmih se ti res nč več ne da, glede na to de si nonstop od osmih na faksu. ma sj je blo vse eno in isto pol stvari je blo čist preveč. sam jst sm bla na vsš smeri na univerzitetnem je baje mal drugač kokr vem.

aja pa na inofrmativni dan sploh v petk je res cela zmeda v lj k vidš kake k so čist zgubleni. jst bom šla vrjetn z vlakom pa itak sm v lj v sredno hodila tko da mi ni bil to noben problem. če komu kj ni jasn loh tud mene kj praša;)
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#73 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 03 February 2007 - 04:03 PM

Maja. Zej ko so informativni dnevi v petk in v soboto, jazst pa 3 letnik pa pojmanimam kam da naj grem.
Sploh o nobeni fakulteti ne vem veliko, razen o kaksnem filofaksu. Aja, pa uspeh(če se temu lahko sploh tako reče) je bolj klavrn.
Erm...mepa zanima kaksno delo forenzika into. Samo-kolko je to sploh tu razvito? Kaj ni tudi prav nek faks v "te namene"(ermm.gif

• 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#74 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 February 2007 - 04:10 PM

Nekaj forenzike imaš samo na policijskem faxu, samostojno se pa tega ne da študirast. Na Dunaju je ful ful fobra šola.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#75 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts

Posted 04 February 2007 - 07:26 PM

ah ja....jst bi šla med drugim tud to študirat. če bi mela dnar in znala nemško seveda cry.gif
drugače se baje tudi če končaš biokemijo zaposliš kot forenzik - za laboratorije vrjetn. al pa če greš na fvv - fakulteto za varnostne vede, sam omejitev ni lih najbolj nizka.... ufff če mi rata gor pridt
  • 0
IPB Image

#76 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 February 2007 - 09:49 PM

Ni za forenzike študij sodna medicina ?
  • 0
Viens, reste ici!

#77 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 05 February 2007 - 05:08 PM

Jaz bom šla pogledat na FF- ang in zgo in mogoče še na FDV- evropske študije.
Gremo pa 3 prijatlce z vlakom in dobena se ne spozna lih kaj v Lj. Hvala bogu ma ena od prjatl sestrično ki študira v Lj in nam bo mal vodičko igrala biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#78 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 February 2007 - 06:27 PM

jaaa, jst tudi na evropske študije, če bo kul, grem kr na to smer smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

• Guests

Posted 05 February 2007 - 07:32 PM

Kaj, zdaj v petek in soboto so informativni? Ve kera mogoce, kdaj so na AGRFT (ura)??
Mislim, saj se bom spravla pogledast na itternetno stran, sam vseeno, ce ma kera razpored.. smile.gif
  • 0

#80 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 05 February 2007 - 07:53 PM

Petek: 9.oo in 15.oo
Sobota:9.oo
To velja za vse šole.

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users