Jump to content

Photo

Maturantski in absolventski izleti

• Please log in to reply
154 replies to this topic

#61 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 December 2008 - 12:15 AM

Nincha mi gremo tut na Krf z Mondialom zadnji termin. Moreš me pozdravit, ker bom jaz definitivno preveč pijana, da bi te spoznala.
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • 0
Viens, reste ici!

#62 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 24 December 2008 - 04:40 PM

Haha, ja morš mi poslt kkšno slikco da te najdem tongue.gif No čeprov mojga razreda verjetno ne bo težko zgrešit. Že v Ljubljani smo preveč opaženi, kaj šele tm laugh.gif sami pijanci sleep.gif A greste ladja/ladja? Pa a ste v tistem "ta boljjšem" hotelu, neki na A., ne spomnem se... hmm.gif Mi smo napisal da bi šli tja pa je zmanjkal prostora zdej smo pa v enem hotelu brez bazena cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#63 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 December 2008 - 07:30 PM

Mi gremo z Jupitrom. Isti k* vse skupaj, brezveze. Pa imamo enega animatorja/vodiča/vatever, ki je blazno smešen (ne v smislu zabaven, simpatičen, blabla, ampak v smislu 'omg, kira pojava, kje se je ta našel'). In ko se pojavi kje na šoli, je takoj gručica okoli njega, wi wi wi, vse sošolke tečejo na kup "Čau Jakaaaa!" sweat.gif
Enkrat sem naredila foro kao: "Lej Jaka iz Jupitra je na hodniku." in se je ena sošolka tako zakadila skozi vrata, da se je ostal za njo oblak prahu. Faaaaaaaak. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#64 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 December 2008 - 07:50 PM

Moj maturanc je bil najbednejši (no, kakšno pijansko Grčijo vseeno težko prekaša laugh.gif ).
Šli smo v Črno Goro, orgarnizirala je šola. Šli smo zadnji teden v avgustu, vozili smo se sto let (še prej smo bli 2 dni v Sarajevu-mislim, revnejša država in za manj denarja prekrasen hotel, prijazno osebje, ljudje nasploh super), prišli v Herceg Novi (kjer smo bivali) v en zanikrn hotel (res gadno), ljudje pa, majkemi, k iz vicev. rolleyes.gif Vsi čis na lagano. Pa tud drgač je bilo kr neki, nobenega nočnega življenja (ok, res da je bilo sezone že konec), grde plaže, morje pa hujš k v Portorožu. Pa še skos smo se fural v tistem gnilem busu (bili smo v Kotorju, Ulcinju-se mi zdi, na Lovćenu, v Cetinjah in tam po enih rovtah), zaradi enga samostana vzidanega v skalo v katerega nas na konc pol sploh ni moglo, ker smo bili pri 40°C v kratkih hlačah. rolleyes.gif Pa vse je umazano, jaz sem en frik na čistočo se mi je skor zmešal v tistem tednu, hvalabogu za pol litra razkužila.
No, da zaključim, verjetno ne bi bilo pol tok slabo, če bi meli mal boljšo organizacijo. Ampak je fajn, da mal vidiš da je drugje še hujš in da je v Sloveniji čis lepo (Mostar in Sarajevo sta mi bila velik bolj všeč, sploh Mostar).

Ampak v Grčijo pa tud ne bi šla za noben denar. cool.gif
  • 0

#65 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 December 2008 - 07:52 PM

Nincha se boma zmenle hoho,
Gremo ladja/ladja in sicer v hotel The Pink Palace. biggrin.gif Mislim, da je precej socialen.
  • 0
Viens, reste ici!

#66 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 24 December 2008 - 11:45 PM

Prej sem neki gledala na google earthu pa je to tam nekje na Z strani otoka, ta naš Sirena Beach Hotel pa čist na V, pa vse je čist v p.m. nekje bogu za hrbtom.. huh.gif Pa naš hotel je tut preveč socialn haha, me je že zdej mal strah. Pa kako se bomo mi to z busi fural najprej na partije pol pa ob 6h zjutri dam al kaj laugh.gif Jst si sebe v vinjenem stanju čist lahko zamislm da zakomeram na kkšni plaži pa zamudim bus.. then what huh.gif laugh.gif laugh.gif

Plain Jane, kera šola si ti?
  • 0

After all this time?

Always.

#67 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 December 2008 - 11:49 PM

^^Ista kot ti.
  • 0

#68 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 December 2008 - 05:25 PM

QUOTE(Nincha @ 24. 12. 2008 - 23:45) View Post

Prej sem neki gledala na google earthu pa je to tam nekje na Z strani otoka, ta naš Sirena Beach Hotel pa čist na V, pa vse je čist v p.m. nekje bogu za hrbtom.. huh.gif Pa naš hotel je tut preveč socialn haha, me je že zdej mal strah. Pa kako se bomo mi to z busi fural najprej na partije pol pa ob 6h zjutri dam al kaj laugh.gif Jst si sebe v vinjenem stanju čist lahko zamislm da zakomeram na kkšni plaži pa zamudim bus.. then what huh.gif laugh.gif laugh.gif

Hahaha, ta pa vem kateri je biggrin.gif GROZEN. Ko smo bli mi tam, so dali v sobo za 3, ki je bila že tako mičkena, poleg zakonske postelje še eno strašno zložljivo in še eno tako na hodnik, in je bila kao soba za 4 laugh.gif Mi smo bli hvalabogu v unemu ta fancy, Asteraki, smo meli take luštne apartmajčke, pa bazen itd.

Popravek, ta grozen je bil Popi Star, sem se zmotla. Sirena je blizu neke (grde) plaže, nisem bla noter, ampak od zunaj je grd, noter baje tudi niso glih nebesa.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#69 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 26 December 2008 - 05:27 PM

Fak rolleyes.gif Idioti, sem prou vedla da bojo kej zaje*al biggrin.gif Joj no pa sej za hotel mi še ni tok, čeprou če bojo kje kkšne žuželke pa šččurki pa pajki rajš spim zuni bruh.gif Sam mori da ni bazena.. A je bla kera z mondialom na Krfu? Res me ful zanima kako zgledajo te vožnje na partije pa plaže pa to.. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#70 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 December 2008 - 05:28 PM

Jaz sem bila no laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#71 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 26 December 2008 - 05:30 PM

Ja, sam res laugh.gif blond pač tongue.gif No dej povej mal več o tem prosm tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#72 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 December 2008 - 05:34 PM

Tko. Vožnje na partije ne vem, ker sem jaz šla samo na tiste partije, ki so bili tam v mestu (meni so bli brezvezni, zanič muzika in glupi ljudje, sem šla na free drink in potem v bazen pred hotel 8-) ) Vem, da ko so šli na neko grško večerjo, so imeli za nazaj v busu tekmovanja v bruhanju.
So bli pa ful fajn mi izleti na tiste plaže, vozli smo se sicer še kr, ma so mi ble plaže waaaaaaw. Tam prov v tistem mestu sem šla pa samo enkrat na plažo z redkvico, pa je bla taka bolj boga, vtis je popravil samo en tip, ki nama je prinesel kokakolo in dve slamice (zastonj biggrin.gif )
  • 0

#73 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 26 December 2008 - 05:45 PM

QUOTE(Coco* @ 24. 12. 2008 - 21:30) View Post

Mi gremo z Jupitrom. Isti k* vse skupaj, brezveze. Pa imamo enega animatorja/vodiča/vatever, ki je blazno smešen (ne v smislu zabaven, simpatičen, blabla, ampak v smislu 'omg, kira pojava, kje se je ta našel'). In ko se pojavi kje na šoli, je takoj gručica okoli njega, wi wi wi, vse sošolke tečejo na kup "Čau Jakaaaa!" sweat.gif
Enkrat sem naredila foro kao: "Lej Jaka iz Jupitra je na hodniku." in se je ena sošolka tako zakadila skozi vrata, da se je ostal za njo oblak prahu. Faaaaaaaak. laugh.gif

Isto je pri nas! Samo da je naš en Damir al kaj. Pa ful neki kao zabaven, vse sošolke so se leple na njega, men je biu pa že kar patetičen, ko je razlagal kakšne žurke bojo pa to. Ah.

Kdaj pa greste vi?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#74 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 26 December 2008 - 07:26 PM

Tega Damirja sem vidla že v tisti njihovi brošuri. Kr neki so vsi skupaj, vsi so isti.

Mi gremo 5.7., vi?
  • 0
Pablo Picasso

#75 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 26 December 2008 - 09:19 PM

Mi gremo zadnji teden v avgustu.
Pol boš poročala kako je, da ne bom šla zastonj dol ;).

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#76 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 26 December 2008 - 09:29 PM

Bom. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#77 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 27 December 2008 - 12:02 AM

mi gremo isto zadnji teden avgusta z Mondialom na Krf. Letalo/ladja. Kar je ubistvu ful neumno. Bi raje šla letalo/letalo. ne pa da si že tko ves "bolan" potem se pa še z ladjo vozit.
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#78 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 28 December 2008 - 01:19 PM

Ja pomoje je najbolša izbira ladja/letalo. K tja grede se na ladji (po mojem) ful žura. Za nazaj so pa vsi crknjeni in spijo. Vsaj jst si tko predstavljam en teden pijančevanja pa vsakodnevnih žurov tongue.gif Samo naši niso hotl it z letlom nazaj ker je potem 100€ več in bi blo kao predrago.. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#79 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 28 December 2008 - 01:41 PM

^ Podpis. Vsi, ki so šli ladja/ladja, so rekli, da so na poti nazaj umirali. Jst ne vem kako gremo mi. V bistvu jst ne vem nič.

So pa ful prasci pri Jupitru. Na roditeljskem sestanku so rekli, da ne rabimo plačevat položnic čisto vsak mesec, lahko komot plačamo po dve, tri položnice naenkrat, zato mama niti ni šla plačevat položnice, ker je računala, da bo naslednji mesec plačala dve skupaj. Pol pa so nam kar poslali opomin in da moramo plačat 5€ zamudnine or sth. In to se ni zgodilo samo nam, ampak celemu razredu. Kreteni. down.gif
  • 0
Pablo Picasso

#80 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 December 2008 - 11:55 PM

Tisti, ki greste na Krf in nazaj z ladjo, se sploh ne sekirite. Tisto noč pač prespiš. Huj je, ko smo šli mi z Iosa nazaj z ladjo... sicer sem od tablet proti morski bolezni skoz spala. Sej tko čez dan je blo fajn. Smo sedeli gor na ladji in debate na višku... Sam ponoč pa vedno ene nevihte in se je ladja sukala k neumna. Fak mi je blo slabo down.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users