Jump to content

Photo

Ko bom velika, bom ...

• Please log in to reply
399 replies to this topic

#61 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 06 March 2006 - 08:57 AM

Ja, ja, jaaa, jest tuud! Jenna je tok dobr napisala in izrazila tudi moje mnenje in stališče glede teh zadev, da mi je skor pršlo zraven, ko sm brala! biggrin.gif

Tud jst sem sama sebi pač najpomembmejša - in moj partner, seveda, s katerim imava na srečo popolnoma enako mišljenje.
In če bova midva srečna, se meni to ne zdi res niti malo žalostno. Morda drugim, vendar se nanje ne oziram.
  • 0

#62 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2006 - 03:33 PM

QUOTE(_M_)
Ja, ja, jaaa, jest tuud! Jenna je tok dobr napisala in izrazila tudi moje mnenje in stališče glede teh zadev, da mi je skor pršlo zraven, ko sm brala! biggrin.gif

biggrin.gif:DIPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#63 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 06 March 2006 - 06:32 PM

no pa da še jaz svoj piskrček prstavim
najprej bi rada rekla da mi je blo malo čudno ko sm prebrala od Tanjci post da ji je žalostno da mamo take vrednote in pa da jokamo ko damo vse v potovanje in nimamo lastnega stanjvonja˛otrok ali obratno
zakaj
vsak lahko sanja
potem pa se vidi kako se življenje obrne in kaj postane prioriteta
ali boš začel vlagat v stanovanje in skupno življenje da se boš nek ustalil ali pa boš si mal podalšala mladost,norost,...in boš se še pač mal potepala in izživela svojega nomadskega duha
kkr koli hočem rečt- da naj vsak naredi tako kot mu paše

pod drugo pa bi se strinjala z jenno
ni vsakmu bistvo lajfa da spravi na svet toiko in toliko otrok, se poroči in ma neko hiško
res je
marsikomu to ni in prav je da si naredjo lajf po njihovi miri če se le da
in tuki se odlično da vse naredit
ne razumem zakaj je tak tešk sprejet to da pa nimamo vsi istih vrednost, da ne pomenjo vsem isto otroci, poroka, potovanje,...

vsak si naredi po svoje življenje pisano
a nebi blo dolgočasno če bi mel vsi enak pogled nasvet? ermm.gif:
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#64 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 March 2006 - 06:45 PM

hudička: :notworthy: biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#65 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 06 March 2006 - 10:04 PM

QUOTE(hudička)
ne razumem zakaj je tak tešk sprejet to da pa nimamo vsi istih vrednost, da ne pomenjo vsem isto otroci, poroka, potovanje,...

ja strinjam... in ravno zato lahko rečem, da je moje mnenje takšno, da se mi zdi žalostno, da ima vse več mladih tak (egoističen) način razmišljanja in se sprašujem, kam nas bo to pripeljalo

zdej pa še mene pustite, da si to mislim... men je čist jasno, da smo na različnih bregovih

aja... pa jst si želim imet otroke zato, ker si želim s svojim lubijem ustvarit tako srečno družino kakršna je tistva v kateri sem sama odraščala (tudi poročila se bova zaradi svoje želje in ne na željo ali pričakovanja drugih)

• 0
Posted Image

#66 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 06 March 2006 - 10:24 PM

QUOTE(Tanjci)

ja strinjam... in ravno zato lahko rečem, da je moje mnenje takšno, da se mi zdi žalostno, da ima vse več mladih tak (egoističen) način razmišljanja in se sprašujem, kam nas bo to pripeljalo

menim da to ni egoizem
le različen pogled na svet
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#67 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 06 March 2006 - 10:34 PM

sej sem rekla, da sem na drugem bregu biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#68 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 06 March 2006 - 10:53 PM

[quote=Tanjci]
aja... pa jst si želim imet otroke zato, ker si želim s svojim lubijem ustvarit tako srečno družino kakršna je tistva v kateri sem sama odraščala (tudi poročila se bova zaradi svoje želje in ne na željo ali pričakovanja drugih)[/color]

Vidiš Tanjči, ti si odraščala (inu še marsikdo) v srečni družini. Nekdo drug pa morda ni in ni nikoli občutil tiste prave družinske ljubezni, sreče in kompaktnosti...zato si niti ne more predstavljati kaj sploh to je in na vse to gleda že iz totalno negativnega stališča. Sicer se mi takšni ljudje smilijo ker niso sami krivi...po drugi strani pa še naša podivjana družba diktira smernice in kaj je ''in'', lahko si sigurna da odgovornost oz biti dovolj zrel za sprejemanje le te, danes ni v modi. Danes je v modi čim večje uživanje, brezskrbno pehanje za lastnim uspehom (ki se največkrat meri v $$$) ter fanatično iskanje idealne telesne lepote.

Ampak to se kmalu konča, kar pa je naprej od tega...pa je za večino ljudi malce preveč za ''sfolgat''
smile.gif

G
  • 0

#69 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 06 March 2006 - 10:58 PM

QUOTE(Colt)
...po drugi strani pa še naša podivjana družba diktira smernice in kaj je ''in'', lahko si sigurna da odgovornost oz biti dovolj zrel za sprejemanje le te, danes ni v modi. Danes je v modi čim večje uživanje, brezskrbno pehanje za lastnim uspehom (ki se največkrat meri v $$$) ter fanatično iskanje idealne telesne lepote.

ne bi se mogla bolj strinjat 8)

sam sej pravim... midva sva na drugem bregu reke

• 0
Posted Image

#70 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2006 - 11:10 PM

.
LOOOOL, predvidljivo in oprostite, debilno razmišljanje.
Ja, torej mi, ki nam ni do tega, da do 30ega povijemo vsaj 2 froca in imamo hiško z ograjo in psa (in je to edino, s čimer se lahko obogatimo), to nočemo z razlogom, ker smo zagotovo mogli odraščat v neprijetnih družinskih razmerah in blablabla. Vi, ki vam je najbolj pomembno, da povijete frocovje in uživate tipično familiarno idilo, pa ste pač imeli srečno otroštvo in tudi to hočete zdaj za druge furat.
In nehajte razloge iskat tam, kjer bi nas lahko nekako potolkli in kateri bi vas prikazali v boljši luči. A-a, tako naučeno.
Kako tipično. Kako neumno. Bruh all over.
Nehajte bolehat za večvrednostnim kompleksom (predvsem bejbe, ki mislijo, da so boga za jajca potegnile, ko rodijo), ki je posledica želje po familiji ipd. in pustite nas, ki bi radi na svetu dosegli oz. doživeli še kaj več, kot vohat drek frocovja in kuhat in pospravljat in špilat nevrotično ženičko, kateri se mož po vsej verjetnosti goni s sosedo po ene dveh letih zakona.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#71 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 06 March 2006 - 11:13 PM

just what i needed for a goodnite sleep. thank you, jenna! 8) (zdej pa šibejva kako novo temo odpret v najin forum, da bo kej navala!)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#72 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2006 - 11:15 PM

.

Prepuščam tebi odpirancijo! twisted.gif

.
  • 0

#73 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 06 March 2006 - 11:19 PM

QUOTE(Tanjci)
you are so ful of yourself

full biggrin.gif
  • 0

#74 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2006 - 11:19 PM

.

Over & out

.
  • 0

#75 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 06 March 2006 - 11:25 PM

Jenna....opažam da je zelo malo potrebno da navržeš ves svoj arzenal aktiviranih živčkov na forum... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Sicer pa ne vem od kje potreba za tolikšno polaganje besed v usta sogovornikom, s katerimi se ne strinjaš oz imajo drugačno mnenje od tebe...to mi je uganka. Torej zavoljo mojega firbca, nekaj nadaljnih vprašanj:

1. Od kje ti tako zakoreninjen vzorec, da se mora nujno mož ''po dveh letih gonit s sosedo''? (si bila morda kdaj poročena in.... twisted.gif )

2. Od kje ti tako neverjetno poznavanje v nulo vseh drugače mislečih, da lahko trdiš da je ''frocovje, hiša in pes'' vrhunec nekega človeka, kot bi se potem vse končalo in se lahko mirno spremeni v vegetirajočo gmoto mesa? Prav neverjetno....še ena jasnovidka med nami twisted.gif

Sedaj pa počasi spat, jutri je služba (da si bom lahko sezidal hiško, nabavil psa in nato po dveh letih še naskočil sosedo) twisted.gif twisted.gif rolleyes.gif rolleyes.gif wink.gif
  • 0

#76 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 06 March 2006 - 11:28 PM

QUOTE(Colt)
Sedaj pa počasi spat, jutri je služba (da si bom lahko sezidal hiško, nabavil psa in nato po dveh letih še naskočil sosedo) twisted.gif twisted.gif rolleyes.gif rolleyes.gif wink.gif

good luck with that! biggrin.gif (pa kakšno zdolgočaseno avšo za sosedo.)
  • 0

#77 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 06 March 2006 - 11:31 PM

Špela & Jenna - če tko pogledata, imata kar srečo, da se je vajinim staršem dalo vohati vajin drek, da sta vedve lahko tako svetovljanski 8) Zdaj, glede nevrotičnih mam ne vem, morajo biti to vajine oz. Jennine izkušnje, ampak ni mi jasno od kje pride "se mož po vsej verjetnosti goni s sosedo po ene dveh letih zakona"? Ne razumem zato, ker to vendar z zakonom nima nič in se - v primeru da bosta imeli stalnega partnerja - zlahka zgodi tudi vama.

No, Tanjci in Colt se morda ne znata najbolje izraziti, imata pa po svoje prav, sploh Colt kar meni glede sodobne družbe, egoizma in uživanja. Škoda, da te miselnosti nimajo mali rumeni in ostali na daljnem vzhodu, evropski narodi pa izumirajo zaradi lastnega "uspeha".
Saj vem, briga nas, kaj pa sploh pomeni nacija, to je brez veze bosta rekli ... če ne drugega je fino če obstaja masa ljudi, ki bo delala za penzije. biggrin.gif Saj vesta, staranje prebivalstva pa to ... Res je sicer, da se lahko sam preskrbiš, ampak nekako ni nujno da si pri tem zelo uspešen. smile.gif
  • 0

#78 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 06 March 2006 - 11:31 PM

[quote=Špela]
good luck with that! biggrin.gif (pa kakšno zdolgočaseno avšo za sosedo.)
Pravzaprav imam dve prav godni za....ampak ena je totalno napsihirana od svoje posestniške mame in se zares sprosti šele po četrti pijači....druga pa nima pojma kaj bi rada v življenju in se ima za neko nadbitje....pravzaprav dolgčas. Slabo za imidž, se jih ne dotaknem niti s palico twisted.gif
  • 0

#79 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 06 March 2006 - 11:34 PM

se vidi, da vam metaforičnost dela probleme ...
  • 0

#80 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 06 March 2006 - 11:35 PM

še je upanje na tem svetu biggrin.gif

pa lahko noč vsem

• 0