LUSH
Posted 03 October 2005 - 09:04 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 October 2005 - 12:37 PM
.
ne,sj to maš prou,sm misnla takrat ,ko ti ne teče kri
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 October 2005 - 02:32 PM
Okej, bom šla v bližnji prihodnosti pošnofat! Tnx.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 October 2005 - 06:38 AM
Posted 04 October 2005 - 08:50 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 11 October 2005 - 11:52 PM

Posted 26 October 2005 - 05:30 PM
Najprej šampon Cynthia Sylvia Stout - boljše stvari moji lasje še niso bili deležni. Sicer ful suhi in zahtevni tokrat skoraj niso potrebovali balzama (a navada je železna srajca), posušeni pa so bili neverjetno svilnati na otip.
Potem tuš gel Sonic Death Monkey. Ko ga povonjate v steklenički, diši skorajda po punču, pri tuširanju pa razvije še veliko bolj mamljiv čokoladen vonj in je izjemno nežen do kože. Cena lushevskih 1300 za 100g.
In razočaranje - tolikanj opevani Tramp v steklenički sicer krasno diši, pri tuširanju pa razvije pregrob vonj- bolj primeren moškim.
Posted 26 October 2005 - 05:36 PM
Posted 04 November 2005 - 09:32 PM
ali pa tale honey trap za ustnice??

Posted 04 November 2005 - 10:18 PM
masažne ploščice: imam, poizkusila sem skoraj vse. moj fant je čisto nor na njih (masaža je na stalnem repertoarju).

Posted 04 November 2005 - 10:47 PM
masažne ploščice: imam, poizkusila sem skoraj vse. moj fant je čisto nor na njih (masaža je na stalnem repertoarju).

hehe, full dobr

Posted 23 November 2005 - 03:28 PM
Kaj pa če imaš razpokane, pomaga? Jz bi nujno rabla nekaj za ustnice.
A je kera že probala čokoladno masko za obraz?
Posted 23 November 2005 - 04:14 PM
A je kera že probala čokoladno masko za obraz?[/quote]
uuu, sliši se omamno

Posted 23 November 2005 - 04:16 PM

Posted 25 November 2005 - 05:49 PM
ne vem kje je tema maske za lase,ker se mi zdi,da je tam v teisti temi ena punca kle iz foruma napisala,ker2 maski ima ona od lusha za blond lase!?
Rekla,je,da ji full poživi blond barvo pozimi in,da jih osvetli!
Posted 25 November 2005 - 07:56 PM
[quote=Jeny] Od Lusha sem sprobala kar nekaj stvari, ampak najbolj sta me prepričali maski za lase Marilyn in H'suan Wen Hua.
Prva Marilyn je namenjena svetlolaskam, saj lepo povdari svetlo barvo in lase še celo malo posvetli, hkrati pa jih tudi prav lepo navlaži. To masko jaz uporabljam predvsem pozimi, ko moji sicer naravno blond lasje malo potemnijo ter s to masko pridobijo zlat lesk.
Mi je pa všeč tudi način uporabe teh maskic, saj se jih na lase nanese pred šamponiranjem, torej na suhe lase na katerih se jo pusti nekaj časa (jaz jo imam ponavadi gor kake 2 uri, drugače pa je priporočeno vsaj 20 min.), zatem pa nadaljujete s šamponiranjem in balzamom. Jaz potem kdaj nanesem to maskico tudi namesto balzama in je ok.
Cene teh mask se mi tudi ne zdijo pretirane. Za 225g boste odštele približno 2.000 SIT.
Res priporočam!

Posted 25 November 2005 - 08:03 PM

Posted 25 November 2005 - 08:06 PM

seveda je pod temo lush!

Posted 25 November 2005 - 08:10 PM

zdaj pa rabim le še jeny!!!!
H'suan Wen Hua.-kakšna pa je ta maska,jeny?Se prav,daš masko gor pred šamponiranjem ampak na vsake tok pa tud kot navaden balzam po šamponiranju,ne?A kdaj nardiš oboje naenkrat pri enem umivanju las?(Da si daš gor masko pred šamponiranjem,šampon,in še enkrat masko kot balzam?)

Posted 26 November 2005 - 12:30 AM
aMEN!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users