Mozolji
Posted 18 January 2006 - 10:17 PM
Kozi moras zagotoviti tisto, kar najbolj potrebuje. Kozmeticni proizvodi se med sabo ne dopolnjujejo (v smislu da bi npr. moral uporabljati mleko, tonik in kremo iz iste kolekcije zato ker bo samo tako ucinkovito- to je zgolj marketinska poteza prodajalcev, ker s tem ko to napisejo na embalazo je zelo verjetno da bo nekdo, ki je hotel kupiti samo 1 njihov izdelek kupil celotno kolekcijo), vsak more kar se da dobro opraviti svojo nalogo, zato lahko kombinacijo poljubno izberes
Posted 18 January 2006 - 10:20 PM

Posted 19 January 2006 - 03:08 PM

Kje lahko kupim izdelke ki si mi jih naštela
- Apotheker Scheller Mineral Balance gel
- Clinians krema z jabolčno vodo
-Garnier Pure toplotno čistilno masko
Za Differin gel pa si mi že povedala da se dobi na recept

Pa še neki...ali ti izdelki pomagajo tudi proti ogrcem ali moraš za njih imeti kaj drugega?
Posted 19 January 2006 - 03:17 PM
Aja, krema izgleda takole ... da ne boš kej narobe kupila ...

On Apotheker Scheller gel pa je tak ...

Aja pa proti ogrcem so meni res zakom nekakšni obliži, ki jih nalepiš na nos, potem pa počakaš 15 minut in odlepiš in zadeva ti v bistvu ven potegne ogrce, se jih pol prav vidi na tistem papirčku. Te zadeve ima Nivea in se imenujejo Kao Biore.

Posted 19 January 2006 - 03:27 PM
Posted 19 January 2006 - 03:30 PM

Posted 19 January 2006 - 03:31 PM
Če imaš pa mozolje in teh veliko, potem si pa omisli Differin.
Posted 19 January 2006 - 03:38 PM
Če imaš pa mozolje in teh veliko, potem si pa omisli Differin.
Ali misliš da te obliži ne bi tako pomagali?

DiLeMa mi je predlagala
Apotheker Scheller Mineral Balance gel
Clinians kremo z jabolčno vodo
Garnier Pure toplotno čistilno masko
Differin gel
in mislim da je vredno s temi izdelki poskusit če mi že drugo ne pomaga tudi Differin bom poskusila

Posted 19 January 2006 - 03:45 PM
Aja pa brez uporabe Differina se mozoljev ne boš znebila ... Clinians krema in Schellerjev gel za umivanje, sta osnovna nega, ki ti ne bo mašila por in bo lepo navlažila tvojo kožo, mozoljev pa ti te stvari ne bodo odstranile. V tam namen potrebuješ Differin gel, ki je zdravilo in učinkovito deluje na mozolje ter sčisti kožo.
Posted 19 January 2006 - 03:52 PM
Posted 19 January 2006 - 04:00 PM
Torej si bom obliže morda vendarle kupila za čelo saj imam tudi tam ogrce. upam da bodo pri meni tudi delovali

Posted 19 January 2006 - 04:04 PM
Posted 19 January 2006 - 04:06 PM
Aja pa brez uporabe Differina se mozoljev ne boš znebila ... Clinians krema in Schellerjev gel za umivanje, sta osnovna nega, ki ti ne bo mašila por in bo lepo navlažila tvojo kožo, mozoljev pa ti te stvari ne bodo odstranile. V tam namen potrebuješ Differin gel, ki je zdravilo in učinkovito deluje na mozolje ter sčisti kožo.
Tudi za Differin bom rekla zdravnici če mi lahko da recept. Pa dvomim da mi ga ne bi dala saj mi je Klimicin T tudi.Močno pa upam da mi bo Differin pomagal bolje kot Klimicin ki mi v bistvu sploh ni nič pomagal.Ali ima Differin mogoče kakšne neprijetne stranske učinke?In kako dolgo naj bi ga uporabljala (cel čas ali samo do takrat ko mi bodo mozolji izginili če mi bodo)

Posted 19 January 2006 - 04:06 PM
Dm ali Miler
Citypark, Dm, Miler
Miler, Dm
Posted 19 January 2006 - 04:08 PM
Dm ali Miler
Citypark, Dm, Miler
Miler, Dm
Hvala URŠKA! Ali morda veš odgovore ki sem jih zastavila o Differinu? (kdorkoli)

Posted 19 January 2006 - 04:10 PM

Posted 19 January 2006 - 04:16 PM
Tudi za Differin bom rekla zdravnici če mi lahko da recept. Pa dvomim da mi ga ne bi dala saj mi je Klimicin T tudi.Močno pa upam da mi bo Differin pomagal bolje kot Klimicin ki mi v bistvu sploh ni nič pomagal.Ali ima Differin mogoče kakšne neprijetne stranske učinke?In kako dolgo naj bi ga uporabljala (cel čas ali samo do takrat ko mi bodo mozolji izginili če mi bodo)

Ok, gremo po vrsti!

1. Če ti Klimicin ni pomagal, ni rečeno, da ti tudi Differin ne bo ... gre za dve različni zadevi in velika verjetnost je, da se bo tvoja koža na Differin odzvala bolje. Jaz držim pesti!
2. Differin ima stranske učinke, ampak niso nič grozni ... možno je tudi, da jih ti sploh ne boš imela. Lahko se pojavi luščenje kože (ko se obnavlja) zna pa zadeva tudi malo izsušiti, ampak te stvari so prehodnega značaja in po navadi hitro minejo. Aja pa zadevo je treba mazat ultra na tanko.
2. Naj bi se ga uporabljalo 3 mesece, ampak ga lahko brez problemov dlje ... nekteri ga uporabljajo celo več let. Se pa vidijo neki res konkretni učinki po nekaj tednih uporabe.
Posted 19 January 2006 - 05:29 PM

Kar s temi izdelki ki si mi jih priporočila bom poskusila
...samo ne bodi presenečena če bom še imela kaj za vprašat

Ti pa sporočim kako se je obnesla uporaba!
Tnxy
Posted 19 January 2006 - 06:13 PM

Posted 20 January 2006 - 03:35 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users