A pol je tud pr punci nenaravno?
Spodnja frizura
Posted 21 August 2006 - 10:30 AM
Posted 21 August 2006 - 10:55 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 21 August 2006 - 11:39 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 August 2006 - 11:48 AM
Njemu je všeč, da imam mal, men pa tud...
Posted 21 August 2006 - 01:20 PM
Posted 21 August 2006 - 01:30 PM
Njemu je všeč, da imam mal, men pa tud...
Haha, ta je pa dobra.
Sicer pa, če se že lovimo okoli izazoslovja bi naravno pomenilo, tako kot "nam je dala mati narava" - brez britvic in ostalih prčkarij, vse ostalo je potemtakem nenaravno.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 August 2006 - 10:54 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 22 August 2006 - 10:58 AM
Jaz mam rajši, da jo mam kot ˝otrok˝kot pa da sem cela poraščena.
Posted 22 August 2006 - 11:00 AM
Nihidra ti se kr tko štimej kokr teb paše
Posted 22 August 2006 - 11:10 AM
Posted 22 August 2006 - 11:29 AM
Saj eni že zdaj hodijo. Emoti se mažejo okoli oči, Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak pa se že zdaj pudrata
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 22 August 2006 - 12:00 PM
Posted 22 August 2006 - 02:01 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 22 August 2006 - 02:40 PM
To, da če je baba na nulo spodaj upaljena, da pa zaj ima tip filing, da je z otrokom, je pa res ena izmed največjih bedarij sploh (ki so si jih izmislile predvsem babe, ki so natur in tipi, ki to marajo). Od kdaj se pa ženstvenost ocenjuje na podlagi tega, koliko je katera kosmatulja med nogami?!
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 August 2006 - 02:54 PM
Posted 22 August 2006 - 04:01 PM
To, da če je baba na nulo spodaj upaljena, da pa zaj ima tip filing, da je z otrokom, je pa res ena izmed največjih bedarij sploh (ki so si jih izmislile predvsem babe, ki so natur in tipi, ki to marajo). Od kdaj se pa ženstvenost ocenjuje na podlagi tega, koliko je katera kosmatulja med nogami?!
.
jaz sem smo rekla, da mi je vreji, če je ded kosmati doli
ženska mi pa res zgleda kot otrok, če je cela pobrita, tako je pač moje mnenje.
Posted 22 August 2006 - 04:05 PM
Naravnost smešno. Šuma spodaj za moje pojme res ne dela ženske odrasle oz. ženstvene. Po mojem mnenju so za to kakšni drugi pokazatelji, kot pa jakost poraščenosti spodaj. Saj to je stvar okusa, ampak taki argumenti, da ženska zgleda kot otrok, če je spodaj na nulo upaljena, so mi pa smešni in bedasti do onemoglosti. Jaz se zaradi tega, ker sem (večinoma) na nulo, počutim seksi (in tudi fant me vidi tako), ne pa kot froc.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 August 2006 - 04:07 PM
sto ludi, sto čudi.
p.s. smejala sem se načinu, kako si vse napisala, ne pa temu, da je ženska čisto pobrita spodaj
Posted 22 August 2006 - 04:13 PM
Ja kdo se pa že spet razburja?
.
Posted 22 August 2006 - 07:48 PM
Men se bi pac zdelo recimo pri mojem fantu nenaravno, da bi se zdaj, ko sma ze 4 leta skup, pa sm ga navajena takega, spodaj pobril. in mislim, da mi tut nebi blo vsec, 100% pa ne morem rect, dokler pac nebi tega vidla.
Za punce nism nc rekla da je nenaravno, pripombo sm mela sam glede higienicnosti. Ce pa hocem bit picajzlarska, pa lahko recem, da je nenaravno ja, ker ti dlake pac da narava in ce si jih pobrijes dejansko posegas v naravo
Saj pravim da se js tut brijem, ne na nulo, ker mi ni vsec, sicer pa. V estetske namene
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users