Jump to content

Photo

Spodnja frizura

• Please log in to reply
305 replies to this topic

#61 sarchy_ka

sarchy_ka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 161 posts

Posted 21 August 2006 - 10:30 AM

QUOTE(izabela)
Sploh se nism do zdaj nikol pomislila, da bi se on spodaj pobril, nekak nenaravno bi blo..

A pol je tud pr punci nenaravno? ermm.gif No, js mam čis pobrito, pa tut pr njemu je vse gladko. In sm ZA! Pa ne zdi se mi nenaravno. biggrin.gif
  • 0
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/

#62 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 21 August 2006 - 10:55 AM

meni se tudi pri punci zdi nenaravno, če je čisto pobrita. pri fantu me ne moti, če je raklo urejen, da je pa skinjen mi pa je direkt od.vratno
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#63 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 August 2006 - 11:39 AM

..
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#64 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 21 August 2006 - 11:48 AM

Men tudi ni glih privlačna ideja, da bi bila v nulo... Sm omenila fantu, kaj misli... in mi je rekel: "Kaj? A da bi zgledal kot da z otrokom...?!!"
Njemu je všeč, da imam mal, men pa tud...
  • 0

#65 sarchy_ka

sarchy_ka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 161 posts

Posted 21 August 2006 - 01:20 PM

Vsakomur svoje. biggrin.gif
  • 0
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/

#66 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 August 2006 - 01:30 PM

QUOTE(ananas)
Men tudi ni glih privlačna ideja, da bi bila v nulo... Sm omenila fantu, kaj misli... in mi je rekel: \"Kaj? A da bi zgledal kot da z otrokom...?!!\"
Njemu je všeč, da imam mal, men pa tud...

Haha, ta je pa dobra.
Sicer pa, če se že lovimo okoli izazoslovja bi naravno pomenilo, tako kot "nam je dala mati narava" - brez britvic in ostalih prčkarij, vse ostalo je potemtakem nenaravno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#67 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 22 August 2006 - 10:54 AM

Ostajam nenaravna. In tud če nimam nč, mojemu niti približno ne bi padlo na pamet, da je z otrokom twisted.gif twisted.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

• Guests

Posted 22 August 2006 - 10:58 AM

Jaz sem na nulo. biggrin.gif
Jaz mam rajši, da jo mam kot ˝otrok˝kot pa da sem cela poraščena. twisted.gif
  • 0

#69 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 August 2006 - 11:00 AM

Sj moj tud ni sam do tega prišel... Enkrat so se baje pogovarjal s prijatelji, pa je en to izjavu, pol so pa vsi rekel: "Sj reeeees!!!" In potem mi je to povedu....

Nihidra ti se kr tko štimej kokr teb paše ;)
  • 0

#70 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 August 2006 - 11:10 AM

prvo smo se samo ženske brile, nato so se moški samo pod pazduhami, zdaj se že po tičih blink.gif ..... čez par let bodo okrog hodili še napudrani, namazani... pa kam gre ta svet biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#71 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 22 August 2006 - 11:29 AM

QUOTE(sade)
čez par let bodo okrog hodili še napudrani, namazani... pa kam gre ta svet biggrin.gif biggrin.gif

Saj eni že zdaj hodijo. Emoti se mažejo okoli oči, Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak pa se že zdaj pudrata twisted.gif twisted.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#72 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 August 2006 - 12:00 PM

za mene moški še vedno mora biti moški, ne pa neka napol izmaličena baba twisted.gif
  • 0

#73 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 22 August 2006 - 02:01 PM

Hi hi hi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sej je že tolk različnih vrst: metroseksualci, nanoseksualci, trans... ne me spraševat kaj kej pomeni! biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#74 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 August 2006 - 02:40 PM

.
To, da če je baba na nulo spodaj upaljena, da pa zaj ima tip filing, da je z otrokom, je pa res ena izmed največjih bedarij sploh (ki so si jih izmislile predvsem babe, ki so natur in tipi, ki to marajo). Od kdaj se pa ženstvenost ocenjuje na podlagi tega, koliko je katera kosmatulja med nogami?!

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#75 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 22 August 2006 - 02:54 PM

Jst mam zmer črtico alpa trikotnik, na nulo sem bila sam ene dvakrat, ker mi ni všeč ravno zarad tega filinga "otroškosti", če nimam dol čist nič...
  • 0

#76 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 August 2006 - 04:01 PM

[quote=Jenna].
To, da če je baba na nulo spodaj upaljena, da pa zaj ima tip filing, da je z otrokom, je pa res ena izmed največjih bedarij sploh (ki so si jih izmislile predvsem babe, ki so natur in tipi, ki to marajo). Od kdaj se pa ženstvenost ocenjuje na podlagi tega, koliko je katera kosmatulja med nogami?!

.

biggrin.gif biggrin.gif
jaz sem smo rekla, da mi je vreji, če je ded kosmati doli
biggrin.gif
ženska mi pa res zgleda kot otrok, če je cela pobrita, tako je pač moje mnenje.
  • 0

#77 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 August 2006 - 04:05 PM

.
Naravnost smešno. Šuma spodaj za moje pojme res ne dela ženske odrasle oz. ženstvene. Po mojem mnenju so za to kakšni drugi pokazatelji, kot pa jakost poraščenosti spodaj. Saj to je stvar okusa, ampak taki argumenti, da ženska zgleda kot otrok, če je spodaj na nulo upaljena, so mi pa smešni in bedasti do onemoglosti. Jaz se zaradi tega, ker sem (večinoma) na nulo, počutim seksi (in tudi fant me vidi tako), ne pa kot froc.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#78 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 August 2006 - 04:07 PM

ok, ok saj se ni potrbno razburjat.
sto ludi, sto čudi.

p.s. smejala sem se načinu, kako si vse napisala, ne pa temu, da je ženska čisto pobrita spodaj wink.gif
  • 0

#79 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 August 2006 - 04:13 PM

.
Ja kdo se pa že spet razburja? blink.gif Jaz že ne. Samo debatiram, that's all. IPB Image

.
  • 0

• Guests

Posted 22 August 2006 - 07:48 PM

QUOTE(sarchy_ka)
QUOTE(izabela)
Sploh se nism do zdaj nikol pomislila, da bi se on spodaj pobril, nekak nenaravno bi blo..

A pol je tud pr punci nenaravno? ermm.gif No, js mam čis pobrito, pa tut pr njemu je vse gladko. In sm ZA! Pa ne zdi se mi nenaravno. biggrin.gif

Men se bi pac zdelo recimo pri mojem fantu nenaravno, da bi se zdaj, ko sma ze 4 leta skup, pa sm ga navajena takega, spodaj pobril. in mislim, da mi tut nebi blo vsec, 100% pa ne morem rect, dokler pac nebi tega vidla.
Za punce nism nc rekla da je nenaravno, pripombo sm mela sam glede higienicnosti. Ce pa hocem bit picajzlarska, pa lahko recem, da je nenaravno ja, ker ti dlake pac da narava in ce si jih pobrijes dejansko posegas v naravo smile.gif No, ampak nocem bit picajzlarska.
Saj pravim da se js tut brijem, ne na nulo, ker mi ni vsec, sicer pa. V estetske namene smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users