Zagovor diplomske naloge :)
Posted 25 November 2005 - 01:51 PM
študiraš namreč 5-7 let... delaš pa okol 35 let... kaj je zdej bolj pomembno?!

Posted 25 November 2005 - 03:22 PM
jz si ne morm prvoščt tazga faxa k ti,pa nej še stokrat sam na službo gledam... ker enostavno bi zmrznla pr mati,fizki,merjenjh....res,jz sm čist anti za take reči....in potem odpade vrsta raznih faxov oz. smeri na faxih,.....je treba tud tko gledat da maš predmete,k si jih sposoben nardit.
Za mene vse kar je družboslovnga pa kšni jeziki,ostalo se črta.

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 November 2005 - 04:49 PM

če si družboslovc... si družboslovc, ni kej. Drugač imaš pa tud višješolski (2 leti) in višješolski (3 leta) študij, ki nista tolk težka... greš smer, ki ti je všeč, na nivoju, ki si ga sposoben. Sej včasih tekom študija vidiš, da je stvar pretežka, sam ni treba da greš pol čist na en x študij, sam na nižjem nivoji, a ne

Posted 25 November 2005 - 05:00 PM

Drgač pa ne bi tko govorila,da si zbereš nižji nivo,ker pomojm bi mi čist gladko teklo novinarstvo na fdvju al pa politogija in to...pa nista višješolska študija.Tko,da karkoli ni važno al je višja,visoka,univerza,samo da je družboslovje&jezikokoslovje.Tko,da višje šolski...ne vem kaj misliš,recimo upravna,poslovna sta bla višja,ampak lahko človeka smer ne mika pa še zdaj je upravna presedlala na univerze.
Itak je vseeno!
Posted 25 November 2005 - 05:35 PM

drugač pa še tole
če si anti, pol nikol ne bi bla za v gradbeno firmo... obrni kakor hočeš... gradbeništvo je računanje, stalno ene količine gor dol... če greš na gradbišče moraš vseeno imet filing za obtežbo, kako stavri vplivajo ena na drugo, za vrednotenje neprimičnin morš a vedet kajlk kakšna popravila, dozidave stanejo... mah, nima veze kaj... verjemi, da te ne more veselit gradbeništvo (vsaj ne bi te dolg) če so ti te stvari težke... kar te zanima ti ni težko...
ne vem, ne znam bolš povedat

Posted 25 November 2005 - 05:56 PM
drugač pa še tole
[quote=rea]jz si ne morm prvoščt tazga faxa k ti,pa nej še stokrat sam na službo gledam... ker enostavno bi zmrznla pr mati,fizki,merjenjh....res,jz sm čist anti za take reči...[/quote]
če si anti, pol nikol ne bi bla za v gradbeno firmo... obrni kakor hočeš... gradbeništvo je računanje, stalno ene količine gor dol... če greš na gradbišče moraš vseeno imet filing za obtežbo, kako stavri vplivajo ena na drugo, za vrednotenje neprimičnin morš a vedet kajlk kakšna popravila, dozidave stanejo... mah, nima veze kaj... verjemi, da te ne more veselit gradbeništvo (vsaj ne bi te dolg) če so ti te stvari težke... kar te zanima ti ni težko...
ne vem, ne znam bolš povedat

ja,sj vem...sj sm napisala

Posted 25 November 2005 - 06:11 PM

zato ne razumem zakaj bi bla gradbenik, če te to področje ne zanima

ne vem... dej mal preber za nazaj kaj sva napisale, ker očitno se nekje nisva glih štekali... predvsem štajtaj z mojo izjavo na vrhu strani... men se še vedno zdi smiselna, ti pa si rekla "da ne gre vedno tako"

Posted 25 November 2005 - 06:57 PM
Posted 25 November 2005 - 07:05 PM

Posted 25 November 2005 - 07:33 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 November 2005 - 07:47 PM

hehe,študij politologije me itaq ne mika;)
novinarstvo mogoče.
moj fotr je istro kot tvoj,po poklicu čist neki x,v službi,ki nima veze z njegovo izobrazbo.Od mouje prjatlce starši so kemiki,pa sta oba novinarja,od mojga fanta starša sta kr neki x,pa mata svoje podjetje,
Posted 25 November 2005 - 08:08 PM
Enako rada poslušam musko, pa to še ne pomen, da bi bila pevka, če bi imela dober glas, glasbeni producent al pa kej podobnega
tko da verjemi, da te gradbeništvo ne zanima tolk, da bi bila gradbenik... ker če bi te, pol bi te tud študij do neke mere zanimal... ker jst sem govorila predvsem o tem, da je včasih treba mal potrpet (s kakšnim bednim al pa težkim predmetom) da imaš na koncu službo, ki si jo želiš

Posted 25 November 2005 - 08:14 PM

če bi meni laufala smer,bi vsja imela možnost razmišljati o štiudju,jaz opa niti ne morem,mislm,res smešno no.
Posted 25 November 2005 - 08:18 PM
ej Špela o unem delu, da nisi šla na ekonomijo ker te ne zanima... valda (hvala enako!)
sam še vedno pa ne more it recimo rea študirat neki na FDV, želi si sicer bit gradbenik sam ji predmeti ne ležijo in bi šla pol po diplomi v gradbeno firmo kot gradbenik... žal no go

so pa vedno določene službe, ki ne zahtevajo striktno ene izobrazbe... tam je važn samo da imaš izobrazbo določene stopnje pa je.

Posted 25 November 2005 - 08:39 PM
sam še vedno pa ne more it recimo rea študirat neki na FDV, želi si sicer bit gradbenik sam ji predmeti ne ležijo in bi šla pol po diplomi v gradbeno firmo kot gradbenik... žal no go

saj jaz si ne želim prav biti gradbenik,sem dala to smer kot primer. kot primer...
hotla sm predvsem poudarit razliko med unimi ''tvoji'' defektologinjami.... pa mano-jaz že pred vstopom na fax/smer vem,da ni zame.
zakaj pa ne?itak,da lahko!
Posted 26 November 2005 - 09:55 AM
Posted 27 November 2005 - 03:17 AM

Posted 27 November 2005 - 02:24 PM
Posted 27 November 2005 - 03:56 PM
Posted 27 November 2005 - 05:20 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users