Jump to content

Photo

Vlogi, blogi

• Please log in to reply
117 replies to this topic

#61 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 March 2017 - 01:25 PM

Jina, bi morala spoznati mojo taščo. Trpim :cry: Najprej pove na dolgo in široko in, če hitro ne spremeniš teme dobiš še kratko obnovo. True story. Še enkrat, trpim.

Saj verjamem, da v živo ne nerga konstantno in, da je čisto prijeten fant. V razmišljanjih, predvsem kar se tiče ekonomije, sva si precej vsaksebi. Bo že držalo, da večinoma beremo stvari, ki bolj ali manj potrjujejo naše mnenje.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#62 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 March 2017 - 01:41 PM

Jaz sem tudi ravno ta video pogledala in se strinjam s tabo. Prav neverjetno dolgocasen in brezvezen par sta mi. Cudim se tej potrebi ljudi po vsakodnevnem belezenju dogajanja na tak nacin.

Sireno in Nergaca veckrat preberem, ce ravno kje zasledim link ali mi ga kdo poslje. On mi je tudi sicer fajn, smo veckrat pse sprehajali skupaj.

Tudi jaz, pa v opisu Frcice se tudi najdem :D :cry: Sem prav razmisljala, ce sem kdaj koga res spremljala na YT, ampak dejansko nobenega vlogarja, samo pac dolocene YT kanale (bodisi kulinaricne, komicno-kriticne, arhitekturne/dizajnerske, pa kaksne lustne ilustrirane poljudnoznanstvene). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#63 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24559 posts

Posted 03 March 2017 - 01:49 PM

jaz imam malo problem z idejo, zakaj bi sploh gledala "vlog" kogarkoli. Res pa, da še nisem poskusila.

Sem v živo obkrožena s precej velikim številom bolj ali manj zanimivih ljudi in sploh nimam potrebe po poslušanju oz. spremljanju še dodatnih.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#64 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27687 posts

Posted 03 March 2017 - 03:02 PM

Frčica, kaj pa dolgovezenje in še počasno govorjenje? : ))) Jaz se včasih pri komu zalotim, da sploh ne sledim več debati oz. monologu. :yawn:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#65 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 March 2017 - 03:11 PM

Oh, to je vključeno. Je sposobna možu povedati, da je prišla domov, odklenila, se sezula.... Jaz vedno pogosteje ne sledim, ampak saj pol itak ponovi :lol: :cry:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#66 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 March 2017 - 03:13 PM

retail-pontificate-boring-verbose-avoidi

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#67 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 March 2017 - 03:14 PM

Da!

• 0

#68 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 March 2017 - 03:28 PM

Moja zna set za set, tocko za tocko sprasevat o fantovih odbojkarskih tekmah, ki so ze same po sebi blazno dolgocasne, ker so svetlobna leta dalec od kake spodobne lige (pa ne, da mi je katerikoli sport zanimivo gledat, se manj pa poslusat o njem). K sreci ni tecna, ce zacnem tacas po telefonu kaj brskat in samo vsake toliko kaj zamrmram, ker je tast v takih primerih tudi na tablici - ima se malo nizji prag za dolgovezenje od mene  :hooray:

• 0

#69 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 03 March 2017 - 03:29 PM

Ja, tudi jaz bi lahko marsikaj rekla na to temo. :D Se huje je, ce je tak nacin govora posledica alkohola.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 03 March 2017 - 10:35 PM

jaz imam malo problem z idejo, zakaj bi sploh gledala "vlog" kogarkoli. Res pa, da še nisem poskusila.

Sem v živo obkrožena s precej velikim številom bolj ali manj zanimivih ljudi in sploh nimam potrebe po poslušanju oz. spremljanju še dodatnih.

Sem tudi sama obdana z zelo raznolikimi ljudmi vsak dan (že v službi) vendar mi je to vseeno zanimivo. Opazujem druge ljudi, druge kulture, druga mnenja in poglede na svet, lahko rečem, da celo nekoliko širim svoja obzorja s tem. Ali pa za primerjavo, tako kot mi je zanimivo pogledati kakšen kakšen film, četudi gre za romantično komedijo kjer je že vnaprej znan konec, tako mi je zanimivo pogledati tudi kakšen vlog. Namesto nanizanke ali filma, ker vzame manj časa. Je pa tudi to res, da mi je že od nekdaj zanimivo spremljati druge ljudi. Ne v smislu zalezovalca ali v stilu vaške tetke, ki opazuje zato, da lahko obira, ampak zgolj iz tega vidika, ker mi je zanimiva človeška psiha, različnost. Prepričana sem, da ti vsaka oseba lahko s tem nekaj da. V primeru vlogov denimo mi da Roman Atwoods včasih misliti s tem ko širi stil "smile more". Ali pa uspešen podjetnik, ki živi v Dubaju poda kakšen nasvet in motivacijo za uresničitev ideje. Sarah Nourse pogosto primerja navade v različnih državah, ki sem se jih že spomnila ob primernem trenutku. Potem so pa tu seveda še vsi ti tutoriali in tried and tested kanali. Neomejeno možnosti za vse okuse. 

Zelo zanimivo mi je, da sem očitno ena redkih, ki spremlja vloge. Pričakovala sem, da se bo vsulo predlogov in idej. Meni je to pač tist nekaj minutni odklop denimo po službi ali pred spanjem. Bom pa sedaj pokukala še na bloga nergača in irene sirene, ki sta bila omenjena in pa na vlog Jona Olssona.

• 0

#71 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 03 March 2017 - 11:03 PM

Jaz od vlogov spremljam samo Fitness Blender, pa še to bolj kot ne samo vadbe. 

Vlogi, kjer ljudje pred kamero nakladajo na določeno temo mi ne potegnejo. Še nisem našla takšnega, da bi mi bil všeč. 

• 0

#72 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16995 posts

Posted 07 March 2017 - 02:59 PM

Jaz spremljam precej vlogov, predvsem britanskih. :) Se precej najdem v razmišljanju felicie, pač opazujem njihove navade in na splošno stil življenja, tudi zaradi jezika. Kakšne monologe ponavadi kar preskočim. Enostavno sem radovedna kaj drugi ljudje počnejo. :P

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#73 Brooke

Brooke

sramežljivec

• Člani
  • 25 posts

Posted 07 March 2017 - 05:01 PM

jaz včasih pogledam kak vlog (če mi jee tema zanimiva), občasno berem kozmetične bloge, predvsem swatche. 

• 0

#74 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 08 March 2017 - 01:39 PM

Jao sem za luno, včeraj sem prvič slišala za vlog. :)
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#75 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27687 posts

Posted 05 December 2017 - 09:49 AM

Jaz pa popravljam mnenje o Barbi in Maticu, sta mi postala prav simpatična.
  • 0

#76 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 11 December 2017 - 05:20 PM

TravelFit mi imata dobre popotniške vloge. Nekateri njuni posnetki so res fenomenalni.

• 0

#77 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 28 December 2017 - 12:17 AM

Onadva sta mi ful simpaticna. Sploh Nina, ze nekaj casa berem njen blog.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#78 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 17 January 2018 - 08:25 AM

Tole je pa moja prijateljica (no, v bistvu sva bili sošolki na faksu, super punca).

Kar sem prebrala, mi je všeč  :wink1:

http://urbanamama.si/

• 0

#79 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27687 posts

Posted 17 January 2018 - 11:17 AM

http://urbanamama.si/foreverjang/

:lol1:

Je tudi v živo tako brez dlake na jeziku kot v blogih?
  • 0

#80 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 31 January 2018 - 10:04 AM

Prebrala sem zgolj zaradi omembe Kendovega dvorca

http://mehletraveler.../kendov-dvorec/

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users