Jump to content

Photo

Jutranje ceremonialno vstajanje

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#61 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 December 2005 - 05:41 PM

QUOTE(miss*sixty)
rea, zabavno ne biggrin.gif Jst se tud počutm k kup gnoja :pig: Mene faks ni vidu že pol leta biggrin.gif

a izpite vseen delaš? laugh.gif joj joj biggrin.gif sj bo biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#62 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 December 2005 - 05:46 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(miss*sixty)
rea, zabavno ne biggrin.gif Jst se tud počutm k kup gnoja :pig: Mene faks ni vidu že pol leta biggrin.gif

a izpite vseen delaš? laugh.gif joj joj biggrin.gif sj bo biggrin.gif

Ja zele se mi začnejo po novmu letu. Se bom mogla začet učit. biggrin.gif Joj joj je to ja biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#63 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 26 December 2005 - 05:49 PM

Če vstanem pred 7.00 sem tečna še celi dan. Pa ni važno kolko sem prej spala. evil.gif
  • 0

#64 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 December 2005 - 06:44 PM

Kadar je šola ob 6.00 ali 7.00, drugač pa pospim do ene 10.00 biggrin.gif tongue.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#65 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 December 2005 - 06:52 PM

Jst se zbudim. Pol nazaj zaspim. Pol se zbudim. Ležim. Ustanem in grem do kavča. Na kavču spet ležim. biggrin.gif
No čez ene pou ure se čiiist zbudim, umijem zobe, spijem kavo al pa kakav. Potem se še na hitrco oblečem in letim v šolo, ki je skor vedno zamudim biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#66 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3353 posts

Posted 26 December 2005 - 06:54 PM

med tednom ko je šola hodim spat nekje med 10.30 in 11.30, zbujam se ob 06.30 (v ponedeljkih zarad treninga ob 05.45), če je pa vikend pa grem spat pač kadar grem zbudim se pa vedno nekje do desete ure, ker je telo navajeno vstajat pa če grem ob 4h spat... Edino če mi je res do poležavanja nardim tko da ko se zbudim zaspim nazaj, da bi pa spala neprekinjeno do 11,12h ni šanse rolleyes.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#67 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 27 December 2005 - 07:06 PM

Med tednom hodim spat ob 11, vstanem pa že ob pol 6
  • 0

#68 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32258 posts

Posted 27 December 2005 - 07:45 PM

Zdej sm že kak mesec doma in si privoščim...pred deveto uro ne vstanem! Spat pa hodim okol 12, 1 zjutraj. Ni mi pa nikol bil problem zjutraj vstat, najbolj zgodaj sm vstajala ob 5 skoraj eno leto.
  • 0

#69 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 28 December 2005 - 01:05 PM

če mam šolo se zbudim takrat ko mi budilka zvoni (razen če ne pišemo nemščine nasledn dan in ne morem zarad živčkov celo noč spat biggrin.gif ) pol ležim v postl še 20 minut. ko se ustanem najprej v kopalnco pol v kuhno na skodelco toplega mleka. ko spijem se grem oblečt, pol pa v šolo.

če mam pa počitnice se ponavadi zbudim okol desetih da grem na wc pol pa nazj spat in me ne vidjo do kosila.
počitnice so zakon 8)
  • 0
KDOR HOČE VIDETI, MORA GLEDATI S SRCEM. BISTVO JE OČEM NEVIDNO.
user posted image user posted image

#70 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 28 December 2005 - 05:14 PM

QUOTE(TASH)
Jst se zbudim. Pol nazaj zaspim. Pol se zbudim. Ležim. Ustanem in grem do kavča. Na kavču spet ležim. biggrin.gif

Lenivka biggrin.gif

No jaz se zbudim,vklopim radio in se koncno vstanem.Pogledam se v ogledalo ki poči,prebijem se do wc-ja,grem dokopalnice in umijem obraz.Grem v svojo sobo,vklopim pc,se oblecem pocaaasi,se vsedem za pc,vklopim msn in internetno stran z 3emi zavihki,grem zajtrkovat oz. pojest jabolko in veselo na delo žagam na deski.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#71 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 28 December 2005 - 06:08 PM

Zjutraj me zbudi budilka na tel., potem še malo nazaj zaspim...samo 5 min...včasih 10 biggrin.gif , potem ko pa vidim, da sem že malo pozna, se pa začnejo dirke po stanovanju smile.gif
  • 0

#72 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 28 December 2005 - 07:35 PM

moj jutranji obred - kava + cigaret! biggrin.gif
  • 0

#73 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 28 December 2005 - 10:43 PM

Če mam fax oz. boljš če grem na fax ustanem (beri: padem) iz postle ene pol ure prej. Potem dam na štedilnik vodo za moj Nescafe :coffee: , grem na wc, umijem zobe in dožvim šok pred špeglom (hmmm sej to niti ni tok slabo, ker se zbudim) :tongue3: Potem probam nekej na hitr pojest in popit svojo kavico!!!! Potem se oblečem, še enkrat umijem zobe, namažem, zrihtam tok, da sm za med ljudi! In nato se mi že hiper na fax mudi! biggrin.gif

Če pa nimam faxa oz. ne grem potem se pa polako spravm iz postle, kavica, trenirka, mejli, ipd. biggrin.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#74 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 December 2005 - 10:47 PM

Mami me zbudi 5.20 in poležim še 10 min. Vstanem, se oblečem, si umijem obraz s čistilno peno, nanesem tonik in kremo ter grem v kuhinjo. Ponavad pojem čokolino in spijem kavo z mami. Tečem v kopalnico, se namažem, vzamem torbo in ene 6.05 odidem iz hiše na postajo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#75 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 29 December 2005 - 04:14 PM

O Moj Bog! Ti boga punca, da ustajas ob 5.20. Jz se pred deveto tesko zbudim. :/

Drgac pa moje jutranje ceremonije sploh ni...Ce ne grem vn, ustanm pa grem pred TV.

Ceremonije so preden grem ven.
  • 0

#76 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32258 posts

Posted 29 December 2005 - 04:16 PM

ja, moja ceremonija je predvsem to, kako se spravt ven iz postelje..potem, ko se zbudim, je toooooook fajn še mal počmurit in se delat, da spim, hehe.
Ampak to si privoščim zdaj, ko sm pač doma. Drgač pa tud ne kompliciram, najprej na wc, umit in namazat obraz, pojest zajtrk, umit zobe in še malo mejkapa. Oblečt in it, kamorkoli že.
  • 0

#77 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 06 January 2006 - 01:41 PM

...ponavadi vstanem nekje od 8 do 9, spat pa okrog 11...kdaj zaspim je pa drugo poglavje(včasim mam bioritem zmešan)
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#78 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 06 January 2006 - 04:05 PM

včasih sm zbudila 15 min pred odhodom in sm vedno hitela, za letošni šolski let se pa zbujam najmanj 45 min prej, da jem pa da se u miru umijem pa oblečem!! A drugač vi zutrej kej jeste? K js lan nisem pa so mi usi težil, letost pa pridno zajtrkujem po 15 min!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#79 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 06 January 2006 - 06:27 PM

jah pr men je pa tkole
med tedno vstajam od ponedeljka do srede od 5,20
četrtek in petek ob 6,20
med vikendom pa potegnem in se valam po postli do 11,30
kaj morem
nekako morem spravt zamujene ure notr
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#80 * Šm3k|ca *

* Šm3k|ca *

sramežljivec

• Člani
  • 31 posts

Posted 07 January 2006 - 09:22 PM

wstajam ob 6.00 med tednom....med wikendom pa ob 10.00 biggrin.gif

spat grem ob 10.00-11.00 biggrin.gif
  • 0
"It's not true that I had nothing on! I had the radio on."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users