Zakaj v kino?
Posted 01 June 2007 - 08:59 AM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 02 June 2007 - 01:38 PM
Je pa fantazija tako dobro prepletena z realnostjo.
Res odličen film, letos najboljši kar sem jih gledala v kinu. Priporočam!
Posted 02 June 2007 - 02:01 PM

moja ocena: 3/5

Posted 02 June 2007 - 09:02 PM
p.s. a se mi sam zdi al res ko kapitan Letečega Holandca zabode nekoga najprej konica meča ni niti približno malo rdeča ko pa potegne meč vn ga morfa pa ob ograjo brisat.....(saj tko je men zgledal....drgač sm pa res sam enkrat ga do zdej gledala)
favnov labirint... že zarad španščine mi je najedov( skoz tisti š-ji pa si mislš k da še ne znajo govorit), film mi je dolgočasen ker se ne dogaja nič razburljivega.(pa še tista pošastka k punca krade un nož---->wtf?)
spider man-a sm šla pa gledat sam zato kre nism hotla gledat indijske neveste, pa še frendica je ful hotla to it gledat. film je biu povprečen pač nič presenetljivega....
(matr sploh nism nč dobrga gledala zadnje cajte---> al sm pa ratala preveč kritična)
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 02 June 2007 - 09:10 PM
Posted 04 June 2007 - 01:01 PM
Posted 06 June 2007 - 01:07 PM
No, jaz pa sem šla končno gledat Favnov labirint in imam mešane občutke. Vsekakor je film, ki te ne pusti ravnodušnega. Najprej sem si rekla: dokaz, da pravljice ne obstajajo. Po nekem razmisleku je pa jasno, da je dekličino telo umrlo, kajti tako ali tako je morala spremeniti obliko bivanja.
Je pa predvsem lepo prikazan nesmisel vojne, nasilja. res, zanimiv prikaz fantazije za odrasle
No, pa Pirate s Karibov 3 sem šla tud gledat in najbolj bedna scena je bila, ko Orlanda in Keiro med bojevanjem poroči kapitan Barbosssa. Kako osladno! Pa sploh ne paše v film, v kontekst. Drugače je pa ajde tako, za razvedrilo.
Posted 10 June 2007 - 12:24 PM
Posted 21 June 2007 - 12:06 AM
Čisto nazadnje sem gledala Hannibala - rojstvo zla...mal je tko psiho ta Hannibal, sam mi je pa film res dober.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 22 June 2007 - 02:05 PM
Sem gledala pirate - tale 3. del je porazen, dolgočasen in predolg. Je nekaj odlomkov dobrih, vendar me je vseeno prijelo da bi kar šla.
Ja, včasih mislijo, da nam bodo z epsko dolžino podaljšali užitek, pa ga v bistvu uničijo.
Aja, pripomba: dvorana 4 ali 5 v novomeškem Planetu Tuš je včeraj zvečer smrdela po starih štumfih. Potem pa uživaj ob gledanju filma!!!
Posted 22 June 2007 - 05:14 PM
sem gledala včeraj snemanje "Maria Antonieta" in mi je blo ful všeč, upam da čimprej pride v kino
Jaz sem ga že vidla, pa mi je brezvezen, brez neke pametne štorije, konča se čisto brezveze (Marija in njen mož bežita iz palače, ker ju prežene množica ki je nezadovoljna z njunimmvladanjem zaradi vedno večje revščine). Sploh ne prikaže res krutega konca, ko ju obglavijo in ravno tu je poanta, ki jo pač film ne pokaže. Tak brezvezno ameriški je 8kako pa od Američanov pričakovat da bodo vedeli kaj o evrospki zgodovini).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 June 2007 - 05:35 PM
Posted 22 June 2007 - 08:12 PM

Pablo Picasso
Posted 22 June 2007 - 08:39 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 June 2007 - 08:54 PM

Pablo Picasso
Posted 01 July 2007 - 08:56 PM

Posted 08 August 2007 - 09:42 AM
Posted 08 August 2007 - 11:59 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 20 August 2007 - 07:59 AM
Prav tako sem gledala film Napumpana in tudi lahko rečem, da je čisto gledljiv film in končno "romantična komedija", ki ima poudarek na komediji.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 August 2007 - 10:46 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users