Krompir
Posted 04 October 2011 - 08:12 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 04 October 2011 - 08:17 PM
Tak krompir najdem včasih

iiii : )
Ja, nekako tako. Naj se ga ne bi, pa mrzlega naj se ne bi jedlo (tako sem vsaj jaz slišala).

Tudi jaz poznam ta mit. Pogrevam ga sicer ne, ker mi nekako ne potegne, se pa sprasujem, kaj mit porece na krompirjevo solato? : D
Posted 04 October 2011 - 08:23 PM
Surov krompir?

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 October 2011 - 08:57 PM

Jaz naredim krompir v pica-panu in je rees super - tak "sočen" in hkrati malce hrustljav. Krompir narežem na kocke (bolj majhne), ga polijem z olivnim oljem (ali pa s stopljenim maslom, kakor kdaj) in dodam sol in sladko papriko. Vse to fajn premešam in dam pečt v pica pan, na ogreto olje. To najprej dušim dokler ni krompir že pečen (mehak), potem pa ga zapečem na najvišji temperaturi (brez pokrova) da dobi tako lepo rjavo skorjico.
Ni ravno dietna zadeva, ker je kar dosti olja (no, ne ravno tako da plava, ampak ni ga pa ravno malo), ampak na koncu sploh ni tak občutek mastnega..
Posted 04 October 2011 - 09:13 PM
Meni edino pečen krompir pogret ni dober, drugače pa brez problema pogrejem testan/restan krompir, pa pire
tudi (tega obvezno v mikrovalovki). Hladen krompir je pa itak da užiten - kaj pa krompirjeva solata? x)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 October 2011 - 09:22 PM

V osnovni šoli je par sošolcev nekje prebralo to idejo o povišani temperaturi in so ga na veliko jedli

Radovedna kot sem, sem seveda morala preverit okus.. Hvala lepa

Posted 04 October 2011 - 09:31 PM

Pablo Picasso
Posted 04 October 2011 - 09:40 PM
Surov krompir

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 October 2011 - 06:36 AM

Posted 05 October 2011 - 06:39 AM

Pablo Picasso
Posted 05 October 2011 - 06:43 AM

Posted 05 October 2011 - 07:55 AM

Sem pa vceraj pomislila na vas, krompiroljubke, ko sem dobila najvecjo procijo pireja na kroznik

Posted 05 October 2011 - 07:56 AM
3, 4?
To je FUL krompirja. No, odvisno če si jedla velike ali male ..

Posted 05 October 2011 - 07:59 AM

Pireja pa nikoli ne naročam v restavracijah, ker vedno obstaja možnost, da je 'umeten'.

Še slika našega krompirja, tako smo ga pripravljali VSAK DAN

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 October 2011 - 08:33 PM
^ Njami!
V 7D so na dveh straneh recepti iz krompirja. Bom kasneje poskenirala in objavila. -.-
Posted 06 October 2011 - 09:12 PM
Prilagam obljubljeno:

Posted 15 October 2011 - 06:28 PM

Moram pa povedat, da mi je Spar Premium čips povprečen, plus je edino to, da ni toliko masten pa še to mi ne pomeni veliko, ker čips jem lih parkrat na leto, predvsem pa sploh ni bil slan!

Posted 15 October 2011 - 06:47 PM
Meni se pa glih zdi, da je precej slan, se pa moji mami tudi zdi premalo, pa še ene parim (tudi tu na forumu,
I think). Pa jaz, ki sem ljubitelj soli. Kar čudno vse skupaj.

Tudi meni je to dvoje padlo najbolj v oči.
Posted 15 October 2011 - 06:51 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users