ZARA
Posted 12 October 2011 - 10:40 PM
Meni je tudi huda, ampak škoda, da nima dolgih rokav, ker se bolj težko kaj obleče čez.
Mi gre pa malo na živce mnenje, da če imaš dobro postavo, moraš to z izbiro oblačil pokazat/poudarit.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 October 2011 - 10:47 PM
Skrivat pa z neko brezoblično vrečo tudi ne rabiš. Saj nisem rekla, da moraš na km poudarjati
neke svoje adute, ampak da pa se poslabšaš, pa ne vem, kdo to rad počne. Pri tej obleki izgleda, kot da
ima ženska ravno postavo, brez pasu, bokov, itd. Če bi bila v pasu nekoliko bolj ožja, bi bila zgodba v mojih
očeh čisto drugačna.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 October 2011 - 10:49 PM
Ja, saj vem, kaj misliš. Meni je fajn včasih oblečt kakšno stvar, ki mi je všeč, ampak 'skrije'.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 October 2011 - 05:59 PM
No da sporočim, da te obleke v centru več ni bilo.

FUL so mi všeč ti škornji, bi jih kupla če ne bi ta mesec že toliko zapravila. (Najbrž jih bom vseeno

Posted 18 October 2011 - 07:08 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 October 2011 - 07:37 AM
Na krila in obleke. Tudi meni niso oprijeti v mečih, ampak to mi ne bodo nikoli nobeni škornji.

Posted 22 October 2011 - 03:59 PM

Pablo Picasso
Posted 22 October 2011 - 04:19 PM
Če so usnjeni pomojem ni bojazni.
Posted 22 October 2011 - 04:23 PM

Posted 03 November 2011 - 07:09 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 November 2011 - 07:22 PM
Pazi to: 13€!
Pa sestava se mi niti ne zdi tako slaba:
50% COTTON
5% ANGORA
20% NYLON
25% VISCOSE/ RAYON

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 November 2011 - 07:30 PM
Posted 03 November 2011 - 08:01 PM
Barve so: siva, rdeča, čudna živo zelena, rjava; za črnega nisem ziher, mislim da ne.
Sarah, tega tvojega se mi zdi, da sem videla.
Posted 03 November 2011 - 08:19 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 November 2011 - 08:21 PM
Posted 03 November 2011 - 08:23 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 November 2011 - 08:37 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 November 2011 - 08:38 PM
Pa res. No to pa je za ZARO presenetljivo poceni.
Kakšna je realna barva tvojega puloverja, Ewa? Na stani piše beige, pa deluje rjav.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users