Novosti na prodajnih policah
Posted 15 February 2012 - 06:58 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 February 2012 - 11:36 PM

sadnega soka. Ne vsebujejo sladkorja ali sladil, ampak samo sadni sladkor (58%), zaradi česar so bolj zdravi in
lažje prebavljivi. V privlačnih visokih kozarčkih se skrivajo džemi z okusom breskve, marelice, jagode, črne češnje
in gozdnih sadežev brez dodanih barvil, arom in konzervansov.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 February 2012 - 01:03 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 March 2012 - 05:45 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 March 2012 - 04:34 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 March 2012 - 04:47 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 March 2012 - 04:58 PM
― V. Van Gogh
Posted 04 March 2012 - 07:36 PM
Hvala Fluffy bom jutri sla v spar, upam, da najdem. Danes nisem nic sla v Tus ker sem se potem spomnila da je nedelja, unlol.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 March 2012 - 08:09 PM
A je tudi v normalnem pakiranju, ali samo tavelika vreča?
Sarah, jaz sem do sedaj zasledila samo v vreči, tamale pakunge sploh ne.
Posted 04 March 2012 - 08:35 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 March 2012 - 10:26 AM
Je že katera preizkusila te džeme? Jaz sem danes kupila jagodnega. Poročam.
jaz sem tudi včeraj kupila jagodnega, čeprav je tako sladek, da mi je malo žal, ker nisem kupila okusa gozdni sadeži.
Bom raje še naprej jedla kar napo domačo slivovo marmelado.
drugače so mi pa dobre marmelade (džemi) tudi iz Hoferja.
Posted 11 March 2012 - 10:45 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 March 2012 - 11:14 PM
Tudi jaz sem pričakovala, da bo manj sladek.jaz sem tudi včeraj kupila jagodnega, čeprav je tako sladek, da mi je malo žal, ker nisem kupila okusa gozdni sadeži.
Posted 21 March 2012 - 09:17 PM
Še vedno mi je pa najboljša višnjeva Spar NaturPur.
― V. Van Gogh
Posted 21 March 2012 - 09:18 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 April 2012 - 01:39 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 April 2012 - 01:41 PM

Posted 20 April 2012 - 01:44 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 April 2012 - 01:45 PM

Na Frutabelo imam nostalgične spomine, na police so prišle ravno ko sem bila v bolnici in mi jih je mami stalno nosila

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 April 2012 - 03:11 PM
Ja, se spomnim, meni so bile tudi dobre! Je pa že res kar en lep čas nazaj.OT: A se spomnete tistih rezin Boy (podobno k Frutabela, tud neke žitne), vijolična pa zelena embalaža? Kok je bilo to dobro.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users