Jump to content

Photo

Programi/ spletne strani za downloadanje in streamanje glasbe in filmov

• Please log in to reply
147 replies to this topic

#61 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 October 2015 - 08:42 PM

Fajn, sploh za tiste, ki so najvišje na lestvici gledanosti.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#62 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 05 October 2015 - 09:29 PM

Ce gledas serije na TV-ju pa ni boljsega od HTPC-ja in Plexa. :)

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#63 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 23 November 2015 - 01:12 PM

Do zdaj sem vedno gledala serije preko cucirce.com, zdaj pa mi naenkrat začne javljat varnostno napako, kao da nadaljevanje ni varno. ima katera idejo zakaj in kako mimo tega? 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#64 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 23 November 2015 - 02:15 PM

Free tv je ostala, sam druga povezava je, poskusi : http://projectfreetv.so/

• 0

#65 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 07 January 2016 - 12:06 AM

Netflix v Sloveniji

• 0

#66 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 29 October 2017 - 02:31 PM

S katerih strani, poleg Partisa, loadate?

Ali katera ve v katerem primeru izginejo fajli na Partisu?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#67 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 29 October 2017 - 04:54 PM

Sem vprašala moža, ker je to v njegovi domeni. Nič ne downloada s Partisa, vse s thepiratebay in 1337x.to.

• 0

― V. Van Gogh

#68 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 29 October 2017 - 06:18 PM

Hvala!!!

Zakaj pa ne s Partisa? Ni ok?

• 0

#69 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 29 October 2017 - 06:23 PM

Načeloma ni napačen, ampak ne mara njihovega sistema (up-/download), tako da sploh ni registriran.

• 0

― V. Van Gogh

#70 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 29 October 2017 - 06:34 PM

Jaz imam uporabniško ime in geslo, ki je skupinsko :D baje obstaja eden, ki ga ima pol Litije, da je visok upload :D

• 0

#71 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 29 October 2017 - 06:59 PM

Haha, zakon. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#72 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 29 October 2017 - 10:24 PM

Meni je Partis super, samo ni vse gor.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#73 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 30 October 2017 - 07:21 PM

Jaz imam uporabniško ime in geslo, ki je skupinsko :D baje obstaja eden, ki ga ima pol Litije, da je visok upload :D

:thumbup:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#74 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 14 December 2017 - 11:41 AM

A gleda katera serije online? Pri nas ni vec priporocljivo downloadat vsebin in zadnje dni watchseries nekaj strajka, tako da sem malo zgubljena. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#75 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 14 December 2017 - 11:46 AM

Jaz na watchseries streamam samo še Outlander, vse ostalo itak najdem na Netflixu ali na televizijskih programih. 

• 0

#76 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 14 December 2017 - 11:50 AM

Hvala za prestavitev posta, mi je uslo iz spomina, da imamo specialno temo za to :)

Ocitno si bova res slej kot prej morala omislit Netflix (pa se Spotify, ko bova ze pri tem). Bova prestudirala opcije cez praznike.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#77 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 December 2017 - 11:56 AM

Jaz na watchseries streamam samo še Outlander, vse ostalo itak najdem na Netflixu ali na televizijskih programih. 

Saj Outlander je tut na Netflixu? :)

Jaz pa samo Game of Thrones downloadam.

• 0
Viens, reste ici!

#78 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 14 December 2017 - 12:05 PM

Eno vprasanje ki mogoce tudi ni ravno za sem ampak ne vem kam bi sicer spadalo. A vas ful koristi netflix in podobne strani? Midva razmisljava da glede na ceno in ponavljanje enih in istih tv serij bi mogoce obdrzala samo internetno linijo tv pa ukinila in namesto tea raje zakupila netflix + se en sportni program.
  • 0

#79 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 December 2017 - 12:15 PM

Jaz ga imam že kakšno leto in ga veliko koristim. :) Praktično samo to gledam in edino kar downloadam je Game of Thrones.

Vzami si free trial in boš videla, če ti je všeč.

• 0
Viens, reste ici!

#80 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 14 December 2017 - 12:24 PM

Pa mata se vseeno zakupljene tv programe al sam to uporabljata?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users