Fajn, sploh za tiste, ki so najvišje na lestvici gledanosti.

Programi/ spletne strani za downloadanje in streamanje glasbe in filmov
Posted 05 October 2015 - 08:42 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 October 2015 - 09:29 PM
Ce gledas serije na TV-ju pa ni boljsega od HTPC-ja in Plexa.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 November 2015 - 01:12 PM
Do zdaj sem vedno gledala serije preko cucirce.com, zdaj pa mi naenkrat začne javljat varnostno napako, kao da nadaljevanje ni varno. ima katera idejo zakaj in kako mimo tega?
[Napoleon]
Posted 23 November 2015 - 02:15 PM
Free tv je ostala, sam druga povezava je, poskusi : http://projectfreetv.so/
Posted 29 October 2017 - 02:31 PM
S katerih strani, poleg Partisa, loadate?
Ali katera ve v katerem primeru izginejo fajli na Partisu?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 October 2017 - 04:54 PM
Sem vprašala moža, ker je to v njegovi domeni. Nič ne downloada s Partisa, vse s thepiratebay in 1337x.to.
― V. Van Gogh
Posted 29 October 2017 - 06:18 PM
Hvala!!!
Zakaj pa ne s Partisa? Ni ok?
Posted 29 October 2017 - 06:23 PM
Načeloma ni napačen, ampak ne mara njihovega sistema (up-/download), tako da sploh ni registriran.
― V. Van Gogh
Posted 29 October 2017 - 06:34 PM
Jaz imam uporabniško ime in geslo, ki je skupinsko baje obstaja eden, ki ga ima pol Litije, da je visok upload
Posted 29 October 2017 - 06:59 PM

― V. Van Gogh
Posted 29 October 2017 - 10:24 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 October 2017 - 07:21 PM
Jaz imam uporabniško ime in geslo, ki je skupinsko
baje obstaja eden, ki ga ima pol Litije, da je visok upload

Posted 14 December 2017 - 11:41 AM
A gleda katera serije online? Pri nas ni vec priporocljivo downloadat vsebin in zadnje dni watchseries nekaj strajka, tako da sem malo zgubljena.
Posted 14 December 2017 - 11:46 AM
Jaz na watchseries streamam samo še Outlander, vse ostalo itak najdem na Netflixu ali na televizijskih programih.
Posted 14 December 2017 - 11:50 AM
Hvala za prestavitev posta, mi je uslo iz spomina, da imamo specialno temo za to
Ocitno si bova res slej kot prej morala omislit Netflix (pa se Spotify, ko bova ze pri tem). Bova prestudirala opcije cez praznike.
Posted 14 December 2017 - 11:56 AM
Jaz na watchseries streamam samo še Outlander, vse ostalo itak najdem na Netflixu ali na televizijskih programih.
Saj Outlander je tut na Netflixu?
Jaz pa samo Game of Thrones downloadam.
Posted 14 December 2017 - 12:05 PM
Posted 14 December 2017 - 12:15 PM
Jaz ga imam že kakšno leto in ga veliko koristim. Praktično samo to gledam in edino kar downloadam je Game of Thrones.
Vzami si free trial in boš videla, če ti je všeč.
Posted 14 December 2017 - 12:24 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users