Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4607 replies to this topic

#61 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 25 October 2010 - 06:37 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 10. 2010 - 19:34) View Post

Zdaj že 2 dni poslušam po tvju, da je Saša Lendero hudo bolna.
Te pa grem malo prečekirat in jo bojda pač skos glava boli. ROFL.

laugh.gif laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#62 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2010 - 06:39 PM

Ja, zvenijo obvestila na tvju tak (pač reklama za nek cajtng), kot da bo čez tri dni hin.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#63 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 25 October 2010 - 06:41 PM

Škode ne bi bilo. twisted.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#64 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2010 - 06:43 PM

Kak se pa obnašaš! ohmy.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#65 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 25 October 2010 - 06:46 PM

oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#66 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 26 October 2010 - 10:20 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 10. 2010 - 19:34) View Post

Meni je kar malo smešen. Lani ves rompompom, pa sklicaval razne tiskovke in odločno trdil, da se je
odločil, da ga NIKOLI več ne bo nazaj, blablabla. Eh. XD

Podpis. Men je prav bedn.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#67 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 October 2010 - 10:26 AM

Tudi meni. Jaz sem itak vedela, da se bo še vrnil. Če je nekdo športnik od malega, se ne moreš kar tako odpovedat treningom, tekmam... to enostavno ne gre. Športniki so zasvojeni s športom!

• 0

#68 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 26 October 2010 - 10:34 AM

Ma ja, je res malo smešno. Jaz mislim, je lani s tem da je končal kariero skušal izsilit, da bi sprejeli rente za športnike.

• 0

#69 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 26 October 2010 - 10:38 AM

LOL ananas, to si pa smesno napisala. To bi pomenilo, da noben sportnik nikoli ne more nehat. Itak, da enkrat pride cas, ko pac moras nehat trneirat pa tekmovat. Eni nehajo na vrhuncu, kar mora bit ful sok za telo, eni pa vlecejo, dokler niso tako slabi, da itak ne tekmujejo vec smile.gif

Meni je tudi kar nekaj, da se vraca. Malo mu pozornosti manjka. Najboj bedno bo, ce mu ne bo ratalo dobit tiste medalje 2012.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#70 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 October 2010 - 10:53 AM

Verjemi, da je vsakemu vrhunskemu športniku zelo težko nehat... Ja, ok... starost. Ampak pri njemu sem pa vedela, da se bo vrnil, ker je iz trme "nehal", ni nehal zaradi starosti, poškodb, družine in ne vem zarad česa še...

• 0

#71 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 26 October 2010 - 03:54 PM

Vem, da ni lahko nehat, ampak mislim, da on ne prihaja nazaj, ker mu manjka treningov in tekem smile.gif
  • 0

#72 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 October 2010 - 04:03 PM

Ampak keš.
  • 0

#73 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 October 2010 - 04:08 PM

ok meni se je tudi zasral ko je hotel izsilt doživljenske rente .... laugh.gif
ampak verjamem da prihaja tudi zaradi tega kar je povedal:pomanjkanja adrenalina...poleg tega približno vem kolko truda,odrekanja,živalskih naporov je potrebno vložiti da dosežeš vrh, z te strani seveda pozdravljam njegovo vrnitev
  • 0

#74 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 27 October 2010 - 07:47 AM

QUOTE(Plain Jane @ 26. 10. 2010 - 18:03) View Post

Ampak keš.

In pozornost sleep.gif
  • 0

#75 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 28 November 2010 - 01:31 AM

prometna nesreča na dolenjki

cry.gif mene vedno stisne, ko slišim za kakšno nesrečo, ampak tole je pa beyond that :S mi smo se ~40 min pred to nesrečo tam mimo peljali na rd, mislim ... :S zdajle smo se ravno vrnili, in je precej dolg odsek še vedno zaprt, ful enih "uradnih" vozil in vsega - sploh si ne predstavljam, kakšen kaos mora to bit sad.gif

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#76 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 10 January 2011 - 01:35 PM

V Osnovni šoli Frana Roša v Celju se je zrušil strop
V Osnovni šoli Frana Roša v Celju se je v četrtek popoldne zrušil del stropa, ki je pokrival polovico enega razreda. Poškodovanih ni, saj otrok takrat ni bilo v šoli.

http://www.rtvslo.si...il-strop/248003
  • 0

#77 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 January 2011 - 10:16 PM

Bad no. ohmy.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#78 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 01 February 2011 - 08:46 AM

http://www.rtvslo.si...-in-olje/249897
Spremljate podražitve? Kaj mislite o tem?
Meni (verjetno) ne bo hudega, skrbi me za ljudi brez služb, ki si že sedaj niso mogli kupit kaj dosti za jest.
Tudi kruha ne kupujem. Čez vikend ga pečem, čez teden ga itak ne jem. jajca dobim domača(obenem pa še vem da gre res za prosto rejo), isto tudi mleko.
Se mi zdi pa tale stran za spremljanje cen super:http://potrosnik.info/
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 01 February 2011 - 11:49 AM

QUOTE(Frčica @ 1. 2. 2011 - 8:46) View Post

jajca dobim domača(obenem pa še vem da gre res za prosto rejo), isto tudi mleko.

Ti zivis v Lj, al kje ze? Lahko do teh jajc pride tudi kdo zunanji? smile.gif
Piscance dobivam vsake par mesecev domace od ene kolegice, ampak je doma predalec, da bi lahko dobila tudi jajca. Zaenkrat kupujem ali bio, ali pa travnisko rejo od PP (En kolega, ki je studiral zootehniko, pravi da so enake. Je bil enkrat v podjetju in so opazovali, kako so jajca prisla po tekocem traku, potem so jih pa nadevali v razlicne skatle, samo da tiste, ki imajo oznako bio, potem drazje prodajo. biggrin.gif)

V glavnem, od fanta mati mi skoz ponuja neka jajca, ki jih dobiva KAO domaca, pa sem preverla in so baterijska reja, tako kot vecina, in takih jaz ne bom jedla. Iscem zdaj supplierja nekje blizu LJ. smile.gif

• 0

#80 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 01 February 2011 - 12:18 PM

Izabela, ni LJ, Litija je. Je pa res da sem vsak dan v Lj in bi se lahko zmenili za predajo. Po drugi strani jih pa dobim od fantove mame, ki jih dobi kot zamenjavo za zelenjavo laugh.gif Lahko pa vprašam če jih tudi prodajajo hmm.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users