^^Se popolnoma strinjam s prejšnjimi posti. Tole, kar se dogaja, je resnično pod vsakršnim nivojem. 600 € na mesec za preživet, really? Kako potem moji babici s 400 € pokojnine znese? Aja, ne hodi ven na kavice....

Meni je noro, ker vidim, da je omejitev nekaj čez 700 ur letno, kar pri tisti maksimalni postavki znese čez 5000 €. Jaz še nikoli nisem uspela v enem letu toliko zaslužit, pa sem lani skoraj pol leta delala na polno.
Ne vem, jaz ne poznam nikogar, ki bi moral redno delat ob študiju, da bi si lahko privoščil študij, ker mu doma ne morejo finančno malo pomagat. Ne bom rekla, da takih ni, jih je pa pomoje dovolj malo, da se jih brez težav štipendira.
Se mi pa gravžajo vsi pozivi s strani študentskih organizacij, da če pa ne bo študentskih servisov, potem pa ne bo nobenih študentskih žurov in ničesar, ker ne bo financ.
1. Aja, žuri so prioriteta? In hkrati jamramo, da država ne da štipendij? Zanimivo! Pa dajmo met manj žurov pa koga več štipendirat. Sem takoj za.
2. Legendarni mafijski piknik na fmf, ki mu kao trda prede zaradi tega zakona, ima vstopnino 8 € na osebo in čevapov zmanjka ob šestih... kje so tukaj finance od študentskega servisa?
3. Tudi po novem zakonu bo šel določen odstotek v študentske organizacije.
Ah, razpizdili so me.