Jump to content

Photo

Zimske olimpijske igre Vancouver 2010

• Please log in to reply
175 replies to this topic

#61 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 February 2010 - 08:45 PM

Ja, jaz tudi vedno zelo navijam za njo.

Ne prenesem pa recimo Tine Maze.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#62 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 February 2010 - 08:48 PM

Mazejova tak nima vseh pik v glavi, pa njen jebach/trener tud ne. Kdo ti gre medijskega sponzora zavrnit? wallbash.gif wallbash.gif Pol pa jamra kak nima denarja. wallbash.gif No, samo smuča pa dobro..

Smuk gleda katera?
  • 0

#63 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 February 2010 - 08:50 PM

Ja jaz. Oz. moji starši, jaz iščem ene karte za Egipt po netu biggrin.gif .

Ful cepajo. Že deskarji so dva dni nazaj cepali kot muhe... ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#64 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 February 2010 - 08:50 PM

Jaz tudi gledam malo. Čeprav me ne zabava preveč.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#65 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 February 2010 - 08:51 PM

yes.gif

Vonnova raztura. smile.gif Po moje bo kar zlata.

Majdičeva bo pa nastopila v četrtfinalu.
  • 0

#66 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 February 2010 - 09:02 PM

Ja sem vidla.

Mene tudi ženske sicer ne zanimajo kaj prida. Kup gosk, ki pada na snegu. yawn.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#67 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 February 2010 - 09:03 PM

OMFG, tole zdaj je pa bilo priceless.
Bajsek padel 2m po štartu. laugh.gif

• 0

#68 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 17 February 2010 - 09:03 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 2. 2010 - 20:39)  

Moj fant je tako komentiral: Ker tako kalkuliranje pa izpuščanje tekem in želja po medalji po vsej sili se še nikoli ni obrestovalo.

Jah, ce tista disciplina ni njena vrlina ne vidim zakaj bi se mogla siliti in porabljati energijo.
  • 0

#69 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 February 2010 - 09:11 PM

QUOTE(Braunkopf @ 17. 2. 2010 - 21:02)  
Kup gosk, ki pada na snegu. yawn.gif

Čedalje bolj se potrjuje tvoja misel. laugh.gif

QUOTE(Piquet @ 17. 2. 2010 - 21:03)  
Jah, ce tista disciplina ni njena vrlina ne vidim zakaj bi se mogla siliti in porabljati energijo.

Lahko bi ga vzela kot trening.
Pa če v kamero pol ure bluzi, da ima vedno nesrečo in da pričakuje nesrečo ... halo ... kaki odnos pred tekmo je pa to?
Saj je dobra, pa trenira kot nora, trpi kot nora ... jaz vedno zelo navijam za njo ... samo vseeno menim, da ni glih pristopila s pravim odnosom, če malo popametujem.

• 0

#70 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 17 February 2010 - 09:28 PM

Pomoje ni tako simpl. Sicer je nekaj dni vmes ampak kaj ves kaksni faktorji so v igri. Sem siguren da ce bi menila da bo lahko kaj pridobila z udelezbo da bi sla... Navsezadnje govorimo o vrhunskih sportnikih in olimpijskih medaljah. Ni to neko nedeljsko sankanje. Skoraj sigurno je pa bolj profesionalno da izpustis zadevo kot pa da se štuliš "samo za trening".

Njenega odnosa pa ne bom komentiral, sploh ne spremljam nordijskih sportov. Ji pa hudo privoscim medaljo - kar zlato. Da bo borbenost poplacana.
  • 0

#71 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 February 2010 - 09:35 PM

Fluffy, za tem, da je Petra izpustila prvo tekmo je po moje še masikaj drugega. Zadeve med zvezo in športniki niso ravno zgledne. Majdičevi niso dovolili, da na OI odpelje še enega trenerja, kjubi temu, da je bila zbrana za športnico leta, osebnost leta in še nevem kaj, je niso zbrali za zastavonošo. Baje je kar trenje med njimi... Njen odnos.. če je malo negativno nastrojena, se temu ne čudim. Vseeno pa držim pesti zanjo, ker ko pomislim koliko treninga je vloženega... svaka ji (in vsem ostalim) čast.
  • 0

#72 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 17 February 2010 - 09:39 PM

Faaaaaaaaaak, gledam sedaj ta tek... Dobro terajo punce, sploh v klanec.. Stavim da lahko s stegni orehe trejo. ohmy.gif
  • 0

#73 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 February 2010 - 09:51 PM

To je blo pa v eni komediji biggrin.gif : je prišel JVC in rekel "I can crush walnuts with my butt." laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Meni je blo že od samega začetka čudno da so Mazetko dal za zastavonošo blink.gif . Pa sploh ko se je odcepila od smučarske zveze. Saj ne rečem, jo podpiram da je šla na svoje, če se tako bolje počuti, oz. če ve da bo tako bolje zanjo, sam mi nekako ni simpatična, čeprav je med najlepšimi smučarkami (OK, KOT DA MA TO VEZE...).

Polfinale!
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#74 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 February 2010 - 10:01 PM

QUOTE(Braunkopf @ 17. 2. 2010 - 21:51)  
čeprav je med najlepšimi smučarkami

Ima res hudo konkurenco. laugh.gif
Jaz je preprosto ne prenašam. Sploh.

Bravo, Petra! thumbup.gif

Drugače pa ne poznam zakulisnih igric.

Jaz pa sem že slišala "Tako mi je otrdel, da bi lahko z njim trl orehe".

• 0

#75 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 17 February 2010 - 10:06 PM

laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#76 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 February 2010 - 10:12 PM

Majka mila svaka čast petri...
tud če ji nič več ne rata, kudos...ob taki stupid poškodbi.

Drugačep a zgleda da letos je varnost na zadnjem mestu, delajo pa tud povsod take proge da bi se jih čimveč razsulo in zbilo...

Everything for entertainment....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#77 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 17 February 2010 - 10:14 PM

Kaksen je sele smuk, kanadcani so cist prfuknejni. Verjetno samo zato da se folk pred TVju naslaja ob skokih. Ena je imela 60 METERSKI skok.
  • 0

#78 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 February 2010 - 10:19 PM

Ja saj. laugh.gif

I believe I can fly...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#79 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 February 2010 - 10:32 PM

Ja sej rpedvsem na smuk je letela moja izjava...

Pa tud nasplošno na vse ane.

Tek, bob, smuk.... You name it... O_o
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 17 February 2010 - 10:37 PM

Tina Maze je vredu. Da zavrne medijskega sponzorja je lahko razlog tudi to, da majo pac oni potem dolocene zahteve, ki jih ona noce izpolnjevat.
Drugac pa na teveju vcasih res izpade hecna, ampak to je mogoce tudi zaradi jezika - korosci mamo precej trd naglas in se mormo trudit, ko govorimo z "ostalim" svetom, pa to vcasih izpade precej prisiljeno. Je pa cist navadna, fajn punca drugac.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users