Jump to content

Photo

Baričevič zlorabljal pse?

• Please log in to reply
270 replies to this topic

#61 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 06 February 2010 - 03:16 PM

Dilema, tako ja. Tudi jaz sem na koncu Parfuma ostala neopredeljena. In tudi jaz ne socustvujem z Baricevicem. Ob Jininih besedah sem se samo spomnila, kako sem v mlajsih letih gledala na vse crno-belo, avtomatsko hvalila in avtomatsko obsojala, potem se pa na neki tocki zavedela, da svet ni tako crno-bel.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#62 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 06 February 2010 - 04:38 PM

Res je, marsikaj je sivo. -)

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#63 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 06 February 2010 - 04:44 PM

: )
  • 0

#64 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 06 February 2010 - 04:58 PM

QUOTE(_Planet_ @ 6. 2. 2010 - 17:16) View Post

kako sem v mlajsih letih gledala na vse crno-belo, avtomatsko hvalila in avtomatsko obsojala, potem se pa na neki tocki zavedela, da svet ni tako crno-bel.

Ja enako s tem da jaz sem šele v fazi zavedanja. Recimo, fantu kupim čokolado pa reče, da mu je milka s celimi lešniki boljša, jaz se seveda razhudim, kako je nehvaležen, pol pa me vedno tako na smešen način oponaša kako jaz dojemam stvari, da ni rekel, da je najslabša na svetu, ampak samo da je tista boljša, thats it, v moji glavi je pa vse al ful dobr ali pa totalno zanič. Na tej točki se ful učim od fanta, ni tok strog do sebe, drugih, do življenja na sploh.
  • 0

#65 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 06 February 2010 - 05:28 PM

slišala sem da naj bi se ta Baričević rodil kot ženska, torej spremenil spol, žena naj bi storila samomor....
ampak ker je pač bil zdravnik in zdravniški lobij je dokaj "zaščiten" plus bil je osebni prijatelj Pahorja bojo seveda resnico priredili....
verjamem pa da je nekaj na tem (dildo...) , kot je že zjanano ampak resnično, ni norih psov so samo nori lastniki
  • 0

#66 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 06 February 2010 - 05:32 PM

Pa saj to je znano, je tudi tukaj že napisano.
  • 0

― V. Van Gogh

#67 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 06 February 2010 - 05:32 PM

nisem vsega brala oops.gif
  • 0

#68 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 06 February 2010 - 05:36 PM

Ti ti. -D
  • 0

― V. Van Gogh

#69 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 February 2010 - 05:51 PM

Call me stupid, jst še zdej ne štekam, za koga je dildo? huh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#70 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2010 - 06:02 PM

Jah če so bili psi zlorabljani, pol si lahk misliš za koga. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#71 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 February 2010 - 06:05 PM

Joj Cvetka, ti si res strašno nedolžno bitje. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#72 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2010 - 06:34 PM

Ene se obnašate res tak, kot da še nikoli ne bi za Google slišale. confused.gif pinch.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#73 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 06 February 2010 - 06:59 PM

Mja, tudi če greš brskat, o tem res ni konkretno omenjeno, da naj bi imel umetni penis za seksanje s psmi...ampak je treba pač pokapirat iz konteksta in izprijene logike, da naj bi šlo za to... Al čemu google?
  • 0

#74 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 February 2010 - 07:29 PM

Omg. Že to mi je šokantno, da je bil tip ženska včasih...

Slišala sem že tudi za moške, ki imajo spolne odnose s psi....

Ampak da gre pa biološka ženska z umetnim doldotom pse natepavat - no, to mi pa ni jasno. ohmy.gif

Bogi psi. cry.gif
Pol mi ni pa nič čudnega, da so ga/jo raztrgali. Če bi bila jaz pes, bi storila enako. sleep.gif

Sicer je pa tudi meni bilo takoj jasno, da je nekaj moralo biti hudo hudo narobe, ker pes ponavadi ne raztrga svojega lastnika kar tako. ermm.gif

Edit: ali pa je pas z dildom nataknil(a) kakšnemu psu in ga potem na ta način zlorabljal(a)? Samo potem verjetno ne bi bilo fizičnih dokazov za zlorabo na samih psih? hmm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#75 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 06 February 2010 - 07:32 PM

Kaj če bi se ta tema zaprla? huh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#76 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 February 2010 - 07:41 PM

Itak bo šlo zdej vse pod preprogo (in bodo zaradi tega nastradali vsi tisti, ki imajo doma "nevarne" pasme in čis normalne pse), ker je bil nek kvazi spoštovan zdravnik s prijatelji v političnih krogih, če bi šlo pa za enega kmeta s Spodnjega Kašlja bi pa celo vas linčal.

Pa k so pri 24ur. prej rekli, kako bi to tragedijo lahko preprečili? P****, ne f**** psov a ne. rolleyes.gif
  • 0

#77 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2010 - 08:36 PM

QUOTE(Christianne @ 6. 2. 2010 - 18:59) View Post

Mja, tudi če greš brskat, o tem res ni konkretno omenjeno, da naj bi imel umetni penis za seksanje s psmi...ampak je treba pač pokapirat iz konteksta in izprijene logike, da naj bi šlo za to... Al čemu google?

Aja, ups, moja napaka ... sem mislila, da Cvetka "za koga je dildo" sprašuje kot KAJ je dildo. laugh.gif
Cvetka, se opravičujem, da sem te tako malomarno "napadla". IPB Image
Sicer pa na tem mestu vseeno lahko rečem, da je na forumu ene par oseb, ki rajši tukaj sprašujejo zadeve, katere bi lahko same pobrskale ... ne pa da to ostali morajo delati namesto njih. ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#78 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 06 February 2010 - 08:41 PM

QUOTE(Jinadaze @ 6. 2. 2010 - 19:32) View Post

Kaj če bi se ta tema zaprla? huh.gif

Aha.

QUOTE(lejck @ 6. 2. 2010 - 16:58) View Post

Na tej točki se ful učim od fanta, ni tok strog do sebe, drugih, do življenja na sploh.

Same here. ;)
  • 0

#79 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 February 2010 - 08:57 PM

Ok, s i c k. Needn't know that. blink.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#80 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 06 February 2010 - 09:23 PM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 2. 2010 - 18:05) View Post
Joj Cvetka, ti si res strašno nedolžno bitje. laugh.gif

sleep.gif

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users