Baričevič zlorabljal pse?
Posted 06 February 2010 - 03:16 PM
Posted 06 February 2010 - 04:38 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 February 2010 - 04:44 PM
Posted 06 February 2010 - 04:58 PM
kako sem v mlajsih letih gledala na vse crno-belo, avtomatsko hvalila in avtomatsko obsojala, potem se pa na neki tocki zavedela, da svet ni tako crno-bel.
Ja enako s tem da jaz sem šele v fazi zavedanja. Recimo, fantu kupim čokolado pa reče, da mu je milka s celimi lešniki boljša, jaz se seveda razhudim, kako je nehvaležen, pol pa me vedno tako na smešen način oponaša kako jaz dojemam stvari, da ni rekel, da je najslabša na svetu, ampak samo da je tista boljša, thats it, v moji glavi je pa vse al ful dobr ali pa totalno zanič. Na tej točki se ful učim od fanta, ni tok strog do sebe, drugih, do življenja na sploh.
Posted 06 February 2010 - 05:28 PM
slišala sem da naj bi se ta Baričević rodil kot ženska, torej spremenil spol, žena naj bi storila samomor....
ampak ker je pač bil zdravnik in zdravniški lobij je dokaj "zaščiten" plus bil je osebni prijatelj Pahorja bojo seveda resnico priredili....
verjamem pa da je nekaj na tem (dildo...) , kot je že zjanano ampak resnično, ni norih psov so samo nori lastniki
Posted 06 February 2010 - 05:32 PM
― V. Van Gogh
Posted 06 February 2010 - 05:32 PM

Posted 06 February 2010 - 05:36 PM
― V. Van Gogh
Posted 06 February 2010 - 05:51 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 February 2010 - 06:02 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 February 2010 - 06:05 PM

Posted 06 February 2010 - 06:34 PM
Ene se obnašate res tak, kot da še nikoli ne bi za Google slišale.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 February 2010 - 06:59 PM
Posted 06 February 2010 - 07:29 PM
Slišala sem že tudi za moške, ki imajo spolne odnose s psi....
Ampak da gre pa biološka ženska z umetnim doldotom pse natepavat - no, to mi pa ni jasno.

Bogi psi.

Pol mi ni pa nič čudnega, da so ga/jo raztrgali. Če bi bila jaz pes, bi storila enako.

Sicer je pa tudi meni bilo takoj jasno, da je nekaj moralo biti hudo hudo narobe, ker pes ponavadi ne raztrga svojega lastnika kar tako.

Edit: ali pa je pas z dildom nataknil(a) kakšnemu psu in ga potem na ta način zlorabljal(a)? Samo potem verjetno ne bi bilo fizičnih dokazov za zlorabo na samih psih?

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 06 February 2010 - 07:32 PM

― V. Van Gogh
Posted 06 February 2010 - 07:41 PM
Pa k so pri 24ur. prej rekli, kako bi to tragedijo lahko preprečili? P****, ne f**** psov a ne.

Posted 06 February 2010 - 08:36 PM
Mja, tudi če greš brskat, o tem res ni konkretno omenjeno, da naj bi imel umetni penis za seksanje s psmi...ampak je treba pač pokapirat iz konteksta in izprijene logike, da naj bi šlo za to... Al čemu google?
Aja, ups, moja napaka ... sem mislila, da Cvetka "za koga je dildo" sprašuje kot KAJ je dildo.

Cvetka, se opravičujem, da sem te tako malomarno "napadla".

Sicer pa na tem mestu vseeno lahko rečem, da je na forumu ene par oseb, ki rajši tukaj sprašujejo zadeve, katere bi lahko same pobrskale ... ne pa da to ostali morajo delati namesto njih. ˘-˘
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 February 2010 - 08:57 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users