Jst do sedaj še nisem imela neke ful slabe izkušnje s cimri. Lani in še v jeseni sem bila v hiši, kjer nas je bilo 10. Dva štuka, 2 koplnici, kuhinja, vse je blo super. Zastopili smo se res fajn, mel tud fešte skupaj. V našem štuku ni blo nobenga packa/packe, koplanica vedno čista. Men je to ful pomembno, ker bi ponorela, če bi skos nekje lasje ležali po umivalniku/tušu, da bi bil wc zasran. Nismo imeli nekega seznama za čistit, ampak smo vsak teden počistili, posesali.
V oktobru smo pa dobil še enga cimra, ki pa nima teh navad. Ful ne pospravlja za sabo, sploh posoda kar stoji v koritu. Halo, če lahko na kavču ležiš, boš našel tud 5 minut, da pomiješ posodo, ker nisi sam v stanovanju.

Tud v kopalnici kar gate po tleh, školjka grda, fuj no. So mu punce že povedale, naj za sabo pospravlja, ker ni edini v bajti.
V decembru sem se pa preselila drugam, tudi v stanovanje, kjer imam svojo sobo, notri sta pa še moja prijateljica in njej fant (se poznamo že od osnovne šole), pa še ena punca je not, ki sem pa jo do zdej vidla lih ene 4x. Sploh ne vem, kdaj pride kaj ven, al ponoči, ko spim, ne vem. Skos je v sobi. Tukej mamo tud lepo pospravljeno, vse se zmenimo. Sem zadovoljna.
Me prav zanima kako bo naslednjo jesen, sploh če bom šla na izmanjavo in bom dala vrjetno kar za študenta prošnjo. Me že zdej skrbi.